FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na ovom forumu se bar nesto korektno napise ili neka kritika ili pohvala dok se tamo samo stavljaju slike sabrine, uprava napolje itd..
- AlainProst
- Kontakt:
klasicni manipulatorVenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 dec 2019, 15:53Pred TV kamerama placu djeca, glumci, osobe u stanju teske socijalne potrebe i oni koji su prezivjeli neku licnu tragediju. Sta je dotični gospodin od svega pobrojanog?
Licno za mene, definitivno je "umro" u Širokom Brijegu. Nakon toga, svaka priča na temu gosp. Musemica je bespredmetna.
Također bih volio vidjeti/upoznati osobu koja radi iz ljubavi. Pa na kraju mjeseca, svu tu ljubav koju mu je dao poslodavac, odnese kuci i njome nahrani djecu.
A opet, s druge strane, postoji mogucnost da je gosp. Musemic plakao zbog ljubavi prema novcu, zalosti sto ce sada morati trenirati ekipe poput GOŠK-a, Čelika, Drinovaca isl., ili se kandiduje za glumca u TV sapunicama.
Prica o neprofesionalnosti TV ekipe koja ga je snimila kako place padaju u vodu, jer svako ko je intervjuisan, u montazi, moze traziti da se taj dio izbrise, premontira ili nesto u tom fazonu.
Svakako da ne postoji osoba koja jednom u zivotu nije zaplakala radi problema koji je satiru. Nesto nisam vidio da su medijski exponirani. U svakom slucaju, postoje emisije na nekim televizijama koje su humanitarnog karaktera, pa nek se dotični obrati njima da mu ozidaju kupatilo, donesu drva, ili šta vec.
Gosp. Musemic bio dio kluba i dobio je otkaz. Iskreno, nikad ga nije trebalo ni zaposliti. Koliko je ljudi ostalo bez posla i koji su na rubu egzistencije, pa niko ne protestuje zbog njih?!
Na ovaj način, gorenavedeni, senzibilizira javnost, daje javne izjave, odnosno iznosi svoj sluzbeni stav, garnirajuci ga malo suzama i emocijama, imajuci u vidu buduci, eventualni sudski spor protiv najvoljenijeg kluba radi novcanih potrazivanja, a na taj nacin zeli dati doznanja da je dozivio dusevnu bol zbog nanesene nepravde o cemu je javnost upoznata, stala na njegovu stranu cime cini vjerovatnim usvajanje tuzbenog zahtjeva uvecanog za 10% od ukupne akumulirane sume.
Samo vas molim da ne budete naivni i ne povjerujete njegovim suzama, jer uvijek iza istih postoji viši interes.
sad ide GOSK ili druga liga Hong Kong sa Bakom
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Glasao za iz istih razloga, osim 5 jer nemam pojma o tome. Da sam dočeko da se i s evanderom složimEvander je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:14Glasao sam DA iz slijedecih razloga:
1. Katastrofalna igra
2. Njegov karakter je narusio odnose sa igracima, pomocnicima. Nemoguce da niko nije u pravu, samo je on
3. Nedovoljno samokritike. Od losih rezultata me jos vise nerviralo kad on daje izjavu nakon utakmice gdje su svi krivi, pa i djeca od 18 godina, samo on nikad nije
4. Evidentno je da ekipa sa Husrefom davno dosegla svoj peak i da sve sto slijedi bit ce na gore. Promjena je bila neminovna. Mogao se minjati on ili gro ekipe
5. Ja mu jos nisam zaboravio surovanje sa jaranom Rundom i pokusaj guranja amatera na probe
6. Dva ponizenja od gradskog rivala
7. Ne volim osobe koje misle sve da znaju i da su najpamenitnij i onda niti zele raditi na sebi i napredovati, niti uvazavaju one koji znaju i koji bi pomogli
Ima toga jos, ali mrsko mi pisati. Mora se nesto i na poslu odraditi![]()

Podržavam rezanje plate igračima!
Uprava (cijela) treba da ide ako se ne uzme titula!
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li je 55 profila tvoje maslo?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U cijelom svijetu, trener koji dobije otkaz ima pravo da uzme otpremninu koja mu vazi do isteka potpisanog ugovora. On nije dobrovoljno odstupio s funkcije i dao mogućnost klubu da ga ne mora isplatiti do kraja.Evander je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:18Je li bio adekvatno placen za posao koji je obavljao?bodi123 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:16Husrefu odštetu najmanje treba zamjerat vala, to jest ne treba nikako. Lično mi je drago što su mu isplatili svaki fening, čist račun duga ljubav. Čovjek nas je zaduzio, i to ne malo. Ješić osim što nas je zavalio i pokrao, ništa napravio nije. Neuporedivo je totalno.
Ja sam za to da bude isplacen do zadnje marke zakljucno sa 01.12.2019. Sve sto uzme mimo toga, ne uklapa se u onu "volim vise klub od zivota".
To ti ne bi uzeo pare koje si trebao zaraditi i koje su ti obećane ugovorom? Pa ko bi se lud odreko love? Uozbiljite se malo. Plus opet ponavljam, Ješiću i mozes **** sve jer nas je izlevatio pa otišo, al Husrefu... nema smisla. Dupla kruna vrijedi ko deset otpremnina.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Plate im ne moze srezati, jer igraci imaju ugovor. Bilo kakvo rezanje mimo ugovora, daje igracu pravo da tuzi klub. Isto kao sto Musemic ima pravo na ostetu. Zakon je na njihovoj strani.Tele33 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:24Glasao za iz istih razloga, osim 5 jer nemam pojma o tome. Da sam dočeko da se i s evanderom složimEvander je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:14Glasao sam DA iz slijedecih razloga:
1. Katastrofalna igra
2. Njegov karakter je narusio odnose sa igracima, pomocnicima. Nemoguce da niko nije u pravu, samo je on
3. Nedovoljno samokritike. Od losih rezultata me jos vise nerviralo kad on daje izjavu nakon utakmice gdje su svi krivi, pa i djeca od 18 godina, samo on nikad nije
4. Evidentno je da ekipa sa Husrefom davno dosegla svoj peak i da sve sto slijedi bit ce na gore. Promjena je bila neminovna. Mogao se minjati on ili gro ekipe
5. Ja mu jos nisam zaboravio surovanje sa jaranom Rundom i pokusaj guranja amatera na probe
6. Dva ponizenja od gradskog rivala
7. Ne volim osobe koje misle sve da znaju i da su najpamenitnij i onda niti zele raditi na sebi i napredovati, niti uvazavaju one koji znaju i koji bi pomogli
Ima toga jos, ali mrsko mi pisati. Mora se nesto i na poslu odraditi![]()
![]()
Podržavam rezanje plate igračima!
Uprava (cijela) treba da ide ako se ne uzme titula!
A da su zasluzili da im se prepolovi, jesu.
UPRAVA NAPOLJE!
Ovolika administracija je nepotrebna i preglomazna. FK Sarajevo ne smije biti firma za uhljebljavanje.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 dec 2019, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
šta bi s pričom da su naše pare u klubu od karata,članskih itd.
sad te pare idu husrefu??? najveća odšteta ikad, najviše oštetio klub od bilo koga ikad prije? a naše pare?
pošto pizdite za Seate , hajmo malo i o ovome ....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa da ga nisu liferovali, ne bi ni ostetio

sto je odstetio, sto zahtjeva svoje pare koje mu pripadaju?
Zeka, Pape, Lede ne znaju sta se desava, nemaju informacije pa se blamiraju u javnosti.bordobijeli je napisao/la: ↑05 dec 2019, 15:41Al fakat ogromna razlika od reakcija u javnosti i na zvanicnoj fb u odnosu na ovdje.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
dobio je on za duplu bonuse i on i igrači ovo nema veze s tim stoga ne veži to...
pregovarao je s upravom prije cviljenja i glume po svim medijima o raskidu i sad ucjenjuje klub i pritišće ko zadnji lihvar potiče proteste i kuha situaciju...
dovoljno je što ga Osim podržava, da ti sve bude jasno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da li je Cala Janjos uzeo ostetu kad su ga smjenili?
Komplet region laze.. sta oni znaju jel Husref lopov il nije.. skupile se anonimne moralne vertikale da mu sude..Sabinho je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:31Zeka, Pape, Lede ne znaju sta se desava, nemaju informacije pa se blamiraju u javnosti.bordobijeli je napisao/la: ↑05 dec 2019, 15:41Al fakat ogromna razlika od reakcija u javnosti i na zvanicnoj fb u odnosu na ovdje.![]()
OVDE JE PRAVA ISTINA !!!

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Da li bi ti uzeo odstetu da radis svoj posao i najbolji si u njemu u svojoj drzavi vec 18 mjeseci, a dobijes otkaz?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Morto,nije mi jasno sto odmah nisi anketu ovu stavio nego da se etiketira kako otkaz podrzava 5,6 ljudi.Evo vidis sad kako manje pisu ovi koji su tvrdili da je to samo mala brojka.Nemaju argumente,ali cisto da se zna ja sam glasao ZA otkaz Husrefu,ali ne slijepo vjerovanje upravi.
Imaju oni svojih aferima itekako...uhhhhh samo ih cekam,zimski prijelazni rok i novi trener ce nam sve reci.
Imaju oni svojih aferima itekako...uhhhhh samo ih cekam,zimski prijelazni rok i novi trener ce nam sve reci.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pa i za Seate imaju ugovori i oni služe svrsi? vozaju se ljudi u njima...
što je Husref lagao na televiziji da prvi put čuje za otkaz kad je preogavarao o odšteti dan poslije utakmice?
što je glumio da plače?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka uzme Husref Musemić šta ga sljeduje i da završimo tu priču, mislim da je besmisleno njega porediti sa takvom legendom poput Čale, ne cijenimo neke ljude dovoljno.
Nisu njega šutnuli, Čala je ostavku dao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ako volim klub sigurno ne bih
ali ako sam glumac,lažov,prevarant onda sigurno bi i tužio bi klub taj koji volim baš kao Amar i Husref
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što je najsmiješnije jesam stavio, ako mi vjeruješ, bukvalno 10 minuta prije otkaza (Zip je prvo primijetio) ali onda kako to izađe u javnost onda sam i obrisao a i neki su forumaši tako htjeli pa sam ih poslušao.mma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:36Morto,nije mi jasno sto odmah nisi anketu ovu stavio nego da se etiketira kako otkaz podrzava 5,6 ljudi.Evo vidis sad kako manje pisu ovi koji su tvrdili da je to samo mala brojka.Nemaju argumente,ali cisto da se zna ja sam glasao ZA otkaz Husrefu,ali ne slijepo vjerovanje upravi.
Trenutno korisnika/ca: juka55, nedimmmm1337, Venom i 27 gostiju.