Oj majko

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oj majko
Najbolji u zemlji? Hmmmm
Nema veze. On je dobio otkaz, i njegov je izbor da uzme otpremninu koja mu je obećana ugovorom. Prema tome, da li misliš da postoji na planeti i jedan trener koji ne bi uzeo pare, da se nalazi u ovoj situaciju u kojoj se Husref nalazi? I sam znaš da ne postoji. Pa prvi ja, da mi je stari u pitanju a ne klub, naravno da bih uzeo sve ono na šta imam pravo.Denchi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:32dobio je on za duplu bonuse i on i igrači ovo nema veze s tim stoga ne veži to...
pregovarao je s upravom prije cviljenja i glume po svim medijima o raskidu i sad ucjenjuje klub i pritišće ko zadnji lihvar potiče proteste i kuha situaciju...
dovoljno je što ga Osim podržava, da ti sve bude jasno...
1=najbolji. Najubjedljivija titula u historiji mislim. To je onaj period kad se nisi javljao ovdje, valjda nisi mogao od muke. Tacno mi je bilo drago da se desi neki kiks ili sranje pa da cesce pises na ovoj temi.Evander je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:40Najbolji u zemlji? Hmmmm
Zanimljivo razmisljanje. Ja znam da je imao najskuplji igracki kadar u zemlji. Da li je najbolji ili ne, necu ulaziti. Neka bude da jeste.
Onda nema zime, ako je najbolji, naci ce novi posao gdje ce biti jos bolje placen.
Eno treneru Zvezde (koji uzima titule redovno i koji ih vec dva puta uvodi u LP)se drma stolica. Posto region kuka za njim, eto mu sanse da radi tamo.
MortemHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:43- Kao da mi je opet 18-20 godina. Evo, jutros se spremam da krenem na posao, pakujem trenirku, patike, a moja Vesna me gleda i kaže: "Eto te opet k’o djačak. Jedva čekaš da odeš na Koševo. A kad se samo sjetim da u nedjelju slijedi utakmica s Vitezom, nije mi dobro." I jesam, skoro sam trčeći došao.
"Sutra ću podnijeti ostavku. To je moja moralna obaveza. Sarajevo ne može biti ničiji taoc, pa tako ni moj", poručio je Janjoš na press konferenciji nakon utakmice.
"Šta će biti ako Uprava ne prihvati ostavku? Učinit ću sve da je prihvati. Potrebno je da dođe neko da razdrma ekipu. Sarajevo ima dobar tim i može puno toga napraviti. Ne želim biti neko ko će sputavati Sarajevo", dodao je.
![]()
![]()
Mislim da je anketa pogresno postavljena. Ima masa ljudi koji smatraju da je trebao dobiti otkaz ali sacekati da prodje zvijezda, sjesti s njim i napraviti analizu. Onda mu oni zajedno sa Hadzicem saopste da smatraju da trebaju ici u drugom smjeru, zahvale mu se organizuju press konferenicju gdje sve to iznesu i bilo bi 3 puta manje agresije a klub bi postupio odgovorno i dostojanstveno. Ja sam ovdje glasao ZA ali to ne odgovara ovome cemu pisem i nacinu na koji smatram da se trebalo ovo odraditi.mma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:36Morto,nije mi jasno sto odmah nisi anketu ovu stavio nego da se etiketira kako otkaz podrzava 5,6 ljudi.Evo vidis sad kako manje pisu ovi koji su tvrdili da je to samo mala brojka.Nemaju argumente,ali cisto da se zna ja sam glasao ZA otkaz Husrefu,ali ne slijepo vjerovanje upravi.
Imaju oni svojih aferima itekako...uhhhhh samo ih cekam,zimski prijelazni rok i novi trener ce nam sve reci.
Velike rijeci velikog gospodina. I ne samo rijeci, nego i djela.MortemHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:43- Kao da mi je opet 18-20 godina. Evo, jutros se spremam da krenem na posao, pakujem trenirku, patike, a moja Vesna me gleda i kaže: "Eto te opet k’o djačak. Jedva čekaš da odeš na Koševo. A kad se samo sjetim da u nedjelju slijedi utakmica s Vitezom, nije mi dobro." I jesam, skoro sam trčeći došao.
"Sutra ću podnijeti ostavku. To je moja moralna obaveza. Sarajevo ne može biti ničiji taoc, pa tako ni moj", poručio je Janjoš na press konferenciji nakon utakmice.
"Šta će biti ako Uprava ne prihvati ostavku? Učinit ću sve da je prihvati. Potrebno je da dođe neko da razdrma ekipu. Sarajevo ima dobar tim i može puno toga napraviti. Ne želim biti neko ko će sputavati Sarajevo", dodao je.
![]()
![]()
On kako rece, surovo je otjeran, ne bih ulazio da li je tako ili nije, ali kroz ugovor je sve jasno definirano. Ima svoja prava, kao sto nema emocija i ljubavi kad se otkaz urucuje tako ne bi trebalo biti kad se traze stavke iz ugovora. Sarajevo ide dalje, husref nek uzme sto mu pripada i zavrsit pricu.bodi123 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:42Nema veze. On je dobio otkaz, i njegov je izbor da uzme otpremninu koja mu je obećana ugovorom. Prema tome, da li misliš da postoji na planeti i jedan trener koji ne bi uzeo pare, da se nalazi u ovoj situaciju u kojoj se Husref nalazi? I sam znaš da ne postoji. Pa prvi ja, da mi je stari u pitanju a ne klub, naravno da bih uzeo sve ono na šta imam pravo.Denchi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:32dobio je on za duplu bonuse i on i igrači ovo nema veze s tim stoga ne veži to...
pregovarao je s upravom prije cviljenja i glume po svim medijima o raskidu i sad ucjenjuje klub i pritišće ko zadnji lihvar potiče proteste i kuha situaciju...
Nismo mi pred gašenjem il da nemamo pišljivih 100 milja, pa ono da mozeš reć da je Husref izvuko posljednju marku iz kluba.
Da samo dodam da ga ja lično viđam u loži svaku utakmicu sa Hadžibegićem.mma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:47MortemHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:43- Kao da mi je opet 18-20 godina. Evo, jutros se spremam da krenem na posao, pakujem trenirku, patike, a moja Vesna me gleda i kaže: "Eto te opet k’o djačak. Jedva čekaš da odeš na Koševo. A kad se samo sjetim da u nedjelju slijedi utakmica s Vitezom, nije mi dobro." I jesam, skoro sam trčeći došao.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e jbt grob ovo je ba ljubav,jos ga niko od igraca nikad nije "potkopavao",ali opet covjek je bio svjestan da mora doci neko bolji ,neko svjeziji,da se malo ekipa digne iz letargije.
Hvala ti Morto na ovom postu,malo da vidimo sta znaci prava ljubav i da se najezimo,dosta je praznih floskula.Tek sad vidim da ona zastava na sjeveru treba da se "umirovi".
E jbg sad ,pa nece u anketi roman pisati...inace slazem se s tobom za ovo poslije Zvijezde itd itd.Orangina85 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:49Mislim da je anketa pogresno postavljena. Ima masa ljudi koji smatraju da je trebao dobiti otkaz ali sacekati da prodje zvijezda, sjesti s njim i napraviti analizu. Onda mu oni zajedno sa Hadzicem saopste da smatraju da trebaju ici u drugom smjeru, zahvale mu se organizuju press konferenicju gdje sve to iznesu i bilo bi 3 puta manje agresije a klub bi postupio odgovorno i dostojanstveno. Ja sam ovdje glasao ZA ali to ne odgovara ovome cemu pisem i nacinu na koji smatram da se trebalo ovo odraditi.mma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:36Morto,nije mi jasno sto odmah nisi anketu ovu stavio nego da se etiketira kako otkaz podrzava 5,6 ljudi.Evo vidis sad kako manje pisu ovi koji su tvrdili da je to samo mala brojka.Nemaju argumente,ali cisto da se zna ja sam glasao ZA otkaz Husrefu,ali ne slijepo vjerovanje upravi.
Imaju oni svojih aferima itekako...uhhhhh samo ih cekam,zimski prijelazni rok i novi trener ce nam sve reci.
Cala je jedan veliki gospodin i sramota je koliko se i taj covjek vrijedjao ali mi jednostavno ne znamo postovati svoje. Sreca pa je Hase rahmetli, nasli bi i njemu manu.
Upravo. Jedini ispravan način razmišljanja.Mig_Mig je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:50On kako rece, surovo je otjeran, ne bih ulazio da li je tako ili nije, ali kroz ugovor je sve jasno definirano. Ima svoja prava, kao sto nema emocija i ljubavi kad se otkaz urucuje tako ne bi trebalo biti kad se traze stavke iz ugovora. Sarajevo ide dalje, husref nek uzme sto mu pripada i zavrsit pricu.
ne možeš staviti znak jednakosti na svakog trenera i ovoga jer ovaj od prvog dana sebe etablira kao neko ko voli klub to mu je brend, on voli klub...bodi123 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:42Nema veze. On je dobio otkaz, i njegov je izbor da uzme otpremninu koja mu je obećana ugovorom. Prema tome, da li misliš da postoji na planeti i jedan trener koji ne bi uzeo pare, da se nalazi u ovoj situaciju u kojoj se Husref nalazi? I sam znaš da ne postoji. Pa prvi ja, da mi je stari u pitanju a ne klub, naravno da bih uzeo sve ono na šta imam pravo.Denchi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:32dobio je on za duplu bonuse i on i igrači ovo nema veze s tim stoga ne veži to...
Nismo mi pred gašenjem il da nemamo pišljivih 100 milja, pa ono da mozeš reć da je Husref izvuko posljednju marku iz kluba.
Čala je čovjek prvo, pa legendaMortemHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:43- Kao da mi je opet 18-20 godina. Evo, jutros se spremam da krenem na posao, pakujem trenirku, patike, a moja Vesna me gleda i kaže: "Eto te opet k’o djačak. Jedva čekaš da odeš na Koševo. A kad se samo sjetim da u nedjelju slijedi utakmica s Vitezom, nije mi dobro." I jesam, skoro sam trčeći došao.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, riki46 i 54 gosta.