PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
MEMO novi clan UO Pazarić! E odosmo svi mi u ku*ac
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- UstanikSBII
- Kontakt:
A joj onog transparenta Gdje si Sabrina ku.r.vetino stara
pa nisam znao da je Zoka Bosanac fan Sarajeva al dobro uvijek su skupa išle koride i Koševo 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ali kad vidim onaj nacisticki simbol na Pecari sjebem se ali opet uvijek su zajedno isli nacizam ,ustase i Listica.UstanikSBII je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:17A joj onog transparenta Gdje si Sabrina ku.r.vetino stara![]()
![]()
![]()
pa nisam znao da je Zoka Bosanac fan Sarajeva al dobro uvijek su skupa išle koride i Koševo
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Daj ba, mogli su kakvu bolju sliku odabrat, brukaju covjeka bezvezeTekashi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:58https://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeni ... /191205062
Gdje ovog iskopase![]()
![]()

Izgleda ko da se skida sa zutog
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:23Daj ba, mogli su kakvu bolju sliku odabrat, brukaju covjeka bezvezeTekashi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:58https://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeni ... /191205062
Gdje ovog iskopase![]()
![]()
Izgleda ko da se skida sa zutog

- kolezeljovac
- Kontakt:
Zasto nema analize derbija bordo podcasta, fkt momci predobro rade, i zanimalo me kako oni analiziraju utakmicu u subotu, i ova desavanja kod kona... Ako se ne varam svaki put bi poscast izbacili u srijedu, evo ove sedmice jos nema analize? Sta je reci?
Polako, tek su juce pitari polako poceli izlazit iz kucakolezeljovac je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:38Zasto nema analize derbija bordo podcasta, fkt momci predobro rade, i zanimalo me kako oni analiziraju utakmicu u subotu, i ova desavanja kod kona... Ako se ne varam svaki put bi poscast izbacili u srijedu, evo ove sedmice jos nema analize? Sta je reci?
Šta nam je sa bezKorisnikom? Jel to ban fasovo?

- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:

Bolje rahmetli predsjednik nego zlocinacki bravar!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Joj zeljinih haha, haj samo zajebajite jbga nasjeli su ko na volej poslije poraza. Al bit ce interesantno i vas gledati kada amawow biznis ispliva, a nije da nece.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Na protestima sinoc je bilo 100-njak ljudi, ili što bi pitari rekli hiljadu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ognjen Đelmić u subotu kaže da je motivisan kao veliki Željovac... To Đelma....
- UstanikSBII
- Kontakt:
To si u pravu mi smo tu uvijek prednjačilimma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:22Ali kad vidim onaj nacisticki simbol na Pecari sjebem se ali opet uvijek su zajedno isli nacizam ,ustase i Listica.UstanikSBII je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:17A joj onog transparenta Gdje si Sabrina ku.r.vetino stara![]()
![]()
![]()
![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ovo je Maji, a možda i Džine.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Znam.UstanikSBII je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:16To si u pravu mi smo tu uvijek prednjačilimma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:22Ali kad vidim onaj nacisticki simbol na Pecari sjebem se ali opet uvijek su zajedno isli nacizam ,ustase i Listica.UstanikSBII je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:17A joj onog transparenta Gdje si Sabrina ku.r.vetino stara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Nemoj tako hajde malo sada budimo realni,listaj stranice kada smo gubili titule mijenjali trenere ko carape ,nizali poraz za porazom vi ste se isto tako jos gore nasladjivali,svaki dan je biio spomenut Amar ili Zeljo.Slicno sam napisao kao i ti "sta vas boli briga sta ce biti sa Zeljom ili Amarom " gdje me je komsija citirao i naglasio "Ovo se samo moze vama desiti"scudetto89 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 06:26Ja ne mogu da vjerujem koliko se samo kone brinu i pisu par stranica samo o husrefu, upravi i sl, sta vas boli racku sta ce sad biti sa nama , ko ce voditi i ostalo?, imate svoj klub i drzite se njega !!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.