Ovako su samo preuzeli sadržaj sa SK-a, ništa novo nismo dobili.
Ne kažem da bi bila velika gledanost

Gazinaga

Uvest će i nama (MojaTV korisnicima) uskoroBayern@heart je napisao/la: ↑04 dec 2019, 21:20I opet pušiona nama na Bhtelecomu moja tv najatraktivnije nećemo moći gledati.Idemo prvi uzimamo još više
Samo Da telemaše dobije još pretplatnika e pa nećete makar samo gledao PL BiH![]()
I upravo ovo sto smo napisali se slicno desi,stvarno meni nije fer da BH Telecom ne dobije ovaj kanal to je to rat firmi kao sto napisa kolega goreSoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:38Upravo to ,plan je bio ovakav da ovaj program bude samo na Telemachu posto je Moja TV vec dobio SK.Sve atraktivne utakmice bi isle na Nova BH Sport(Telemach) dok bi se tamo na MOJA TV na SK kanalu bila ta utakmica zatamnjena.anonymousHD je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:27Ma rat između firmi, ništa više. Dali kao SK drugim firmama, ali ćemo vam uzeti najbolje utakmice, najgledanije, ono j3bite se, u tom fazonu. To će na kraju uraditi i Telekom Srbija sa Arenom, napravite će novi kanal samo za njihove korisnike i sve najbolje sa Arena na jedan kanal.
Cim iskrca trazenu cifru. Kakvi tokmaci rade u telecomu, nevjerovatno. Rope, mozes i na novoj mjenjat izbor komentatora, veceras baho ili viskovicSoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 21:24I upravo ovo sto smo napisali se slicno desi,stvarno meni nije fer da BH Telecom ne dobije ovaj kanal to je to rat firmi kao sto napisa kolega goreSoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:38Upravo to ,plan je bio ovakav da ovaj program bude samo na Telemachu posto je Moja TV vec dobio SK.Sve atraktivne utakmice bi isle na Nova BH Sport(Telemach) dok bi se tamo na MOJA TV na SK kanalu bila ta utakmica zatamnjena.anonymousHD je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:27Ma rat između firmi, ništa više. Dali kao SK drugim firmama, ali ćemo vam uzeti najbolje utakmice, najgledanije, ono j3bite se, u tom fazonu. To će na kraju uraditi i Telekom Srbija sa Arenom, napravite će novi kanal samo za njihove korisnike i sve najbolje sa Arena na jedan kanal.ali mislim ipak da ce ga kroz nekoliko dana dobiti i BHT
Politicki rat u Srbiji. Istrazi malo. Yebe im se za Telecom.