osim što sam sebi kontriraš pa kažeš da su zatvoreni a onda pričaš kako znaš da neki rade neka nedjela u upravi
Kakve to veze ima? Sta oni ce ako su transparentni reci eh odradili smo ovo zlodjelo, a ako nisu onda ce presutiti i nastaviti biti netransparentni. Znaci po tebi su oni transparentni jer neko spominje njihova zlodjela.

Pricalo se i pisalo kako Jahic radi protiv Husrefa i onda to ovaj drugi neki dan i potvrdi, znaci nije sve sto se prica(lo) izmisljeno.
U vremenima kada se klubovi koji imaju vlasnike otvaraju koliko mogu za siroke narodne mase i time dobijaju nove simpatizere, tebi je ok da budemo netransparentni i da ni na koji nacin ne pratis moderni trend otvorenosti jednog kluba. Da informaciju o tome je li neko povrijedjen ili nije ne moras traziti od nekog ko poslovicno sve zna, da izvjestaje sa priprema cekamo ko nista, da preskonferencije budu najdosadniji dogadjaji u historiji jer ona sto ih vodi ionako isprepadanim novinarima ne dozvoljava da postavljaju skakljiva pitanja. To sto smo svaku kriticku misao u startu ugasili? Da predstavnici kluba izlaze u javnost i govore samo sablonski ono sto znamo i bez toga da izadju i kazu. Takvim stavom se ljudi udaljavaju od kluba, lakse i bolje se sazna ima li AC Milan novca za pojacanja nego FKS. Kada su posljednji put otvoreno govorili o stanju u klubu. O drugorocnoj strategiji? O tome kako klub funkcionise? O najvecim problemima? O rjesenjima? O tome poboljsati klub? O tome hocemo li za neki naredni period imati veci/manji budzet? O tome hoce li se nastaviti graditi kamp sto su najavili? Ti klubovi famozni sa vlasnicima npr redovno objavljuju sta i kako sa izgradnjom stadiona (Chelsea, Roma) rekose li nasi ista konkretno. Sta su uradili do sad po tom pitanju? Ili je sve ubleha? Sta se uradilo u posljednjih par godina da se klub priblizi navijacima? Tebi je to ok?
To sto postoji Nam kao vecinski vlasnik meni ne zabranjuje da komentarisem i mislim sta zelim o ovim upravi. Tvoj bahati stav spram navijaca kluba i posmatranja istih kao obicni konzument koji treba doci kupiti kikiriki, kospice, kupiti dres, nije realan. Barem ne za ove prostore, jer nismo globalni brend da nam Kinezi, Indijci, Japanci i ostali turisti prate klub. U momentima kad je sve manje stanovnika u gradu, u drzavi i ovo malo sto je ostalo treba otjerat, jer eto sta vas zanima ista o klubu mi imamo vlasnika, pa ako je vlasniku to ok, mora i vama. Sta ima Sjeverna Korejo nisam te prepozno.

Pa navijaci svjetskih klubova sa vlasnicima protestuju protiv istog, protiv uprava. Pratis li Newcastle, Valenciu. Sta ja trebam bit nezadovoljan kako izvjesni pr ekspert Bukovica Ema vodi pr politiku kluba i sutit. Glavni tvoj argument zasto sutiti jer eto postoji Nam ako valja njemu, mora valjati i tebi.