I qurac me zaboli, bitno da je Husref otkaz dobio.
Neka cmizdri jos malo, dok ga turcin u Celik ne zovne.
Mozda ce mu on ponuditi finu svotu.
@napoli
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svi mi ovdje sudimo, svake sedmice, i igračima i treneru i upravi. Ko je od nas bolji desni bek od Hebiba, bolji zadnji vezni od Velkoskog, bolje desno krilo od Tatara, bolji golman od Džafića? A ser.emo svima njima, svake sedmice. Još su navedene pozicije gdje su navedeni fudbaleri najslabiji (osim Džafe, njega sam dodao jer su ga mnogi okarakterisali kao glavnog krivca za derbi).emir79 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:07Ko si ti da sudis Husrefu, pa mu sudis...ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:06To jedino Nam moze odluciti, ako je on zadovoljan njima, ko smo mi da sudimo?
Pa nisam mu ja presudio ili neko peti deseti, vec Nam. Razmisljas li ti sta pricas?emir79 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:07Ko si ti da sudis Husrefu, pa mu sudis...ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:06To jedino Nam moze odluciti, ako je on zadovoljan njima, ko smo mi da sudimo?
ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:14Pa nisam mu ja presudio ili neko peti deseti, vec Nam. Razmisljas li ti sta pricas?emir79 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:07Ko si ti da sudis Husrefu, pa mu sudis...ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:06
To jedino Nam moze odluciti, ako je on zadovoljan njima, ko smo mi da sudimo?
Omogucili kasnjenje plata, priprema i pojacanja.
Za posljednji pasus se kompletno slazem sa tobom.Denchi je napisao/la: ↑05 dec 2019, 22:39
pa ne tako baš bukvalno, ali npr. svi spominju Seate a niko nije vidio nikakav papir ni od kog....ali eto nekako svi znaju da nešto tu ne valja...neko im šapno![]()
ne oni nisu transparentni jer nemaju obavezu da budu prema nedioničarima...transparentni su prema inspekcijama, poreznoj, skupštini dioničara znači tamo gdje treba, sve se pokaže....
imaš li neki primjer te neke otvorenosti, da je neko objavio neki sponzorski ugovor?
ovo što sam napisao za NAMa nije moj stavnego je tako u realnosti....tako da sve što se traži i zahtjeva je vrlo čudno, pogotovo jer čovjek nije ni počeo kako treba a donio je duplu, i objelodanio neke stvari koje su nezamislive za nas dosad u 7 decenija koliko postojimo....a neko bi protestovao jer to eto kao nije dovoljno???? znaš kako valencijini mogu protestovat možemo i mi? jer smo tu negdje šta li?
informacije o povredama i ostalo stoji kritika i svi je iznosimo, još od dana kada nije bilo ničega ni na websajtu i ytubu, dakle ja o tom nisam pričao jer to i meni smeta....Vlasnik je bukvalno prije mjesec dao intervjuu za ovaj portal i spomenuo dosta stvari koje planira....stvari su se pokrenule za stadion prvi put....ovi maketu nisu najavili ni objavili, konkretna je priča po prvi put od ijedne uprave ikad...
ne kažem šuti jer ako valja Namu valja i tebi, nego jer njegova je zadnja, koliko god vrišto..biraš bitke, ne može sve biti sukob...stvarno mislim da je bolje da su tu lokalni ljudi koliko god mogu biti...jer ako dođu svi njegovi ljudi neće ni diskutovat više niti pitat druge šta misle, samo će se uradit šta on hoće....bez dijaloga bez ičega a to je gore za nas na kraju.....
Ma kakvo svadjanje i naslije, ako je to nacin da se nesto rijesi ili popravi, onda se trebamo zapitat u kakvom okruzenju zivimo...
Mislim da ti ne razmisljas. Forumas @Zip je rekao da je za duplu krunu zasluzna kompletna slagalica, odnosno prosto receno svi su jednako zasluzni, od Uprave, preko strucnog staba do igraca na terenu. Na to sam se nadovezao i pitao ako su svi jednako zasluzni, zasto je onda samo jedan covjek dobio otkaz u kompletnom klubu?ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:20Stvarno sam šokiran koliko ljudi ne koriste SVOJ mozak, al ja jos veca budala sto me to sokira u drzavi u kojoj nista ne funkcionise, SDA, HDZ, SNSD je.bu godina, a naš pametni narod redovno glasa za iste...
Ne budite ovce ba ljudi, ne zbog mene, ne zbog Husrefa, ne zbog Sabrine, ne zbog Sarajeva, Bakira, Tite, Hitlera ili sta znam koga vec, razmisljajte svojom glavom malo...
Nije Nam nego ker, koji je pokusao kad ga je i grafit docekao. Kakav Nam, prica za malu djecu. Zlo dolazi od domacih kerova.ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:14
Pa nisam mu ja presudio ili neko peti deseti, vec Nam. Razmisljas li ti sta pricas?
Najbezbolnije.Sabinho je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:24Mislim da ti ne razmisljas. Forumas @Zip je rekao da je za duplu krunu zasluzna kompletna slagalica, odnosno prosto receno svi su jednako zasluzni, od Uprave, preko strucnog staba do igraca na terenu. Na to sam se nadovezao i pitao ako su svi jednako zasluzni, zasto je onda samo jedan covjek dobio otkaz u kompletnom klubu?ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:20Stvarno sam šokiran koliko ljudi ne koriste SVOJ mozak, al ja jos veca budala sto me to sokira u drzavi u kojoj nista ne funkcionise, SDA, HDZ, SNSD je.bu godina, a naš pametni narod redovno glasa za iste...
Ne budite ovce ba ljudi, ne zbog mene, ne zbog Husrefa, ne zbog Sabrine, ne zbog Sarajeva, Bakira, Tite, Hitlera ili sta znam koga vec, razmisljajte svojom glavom malo...
Pojasnilo se sto su kasnile plate i sve je riješeno u roku od dan.emir79 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:19Omogucili kasnjenje plata, priprema i pojacanja.
90% pojacanja cista fula, redom Letic, Milanovic, Guzina, Gavric...
Uz to skoro svi dosli nespremni.
Divan primjer šaljemo budućim pojačanjima...
Pa citirao sam ti sta su ljudi iz uprave rekli, sportski segment ce cijeli snositi sankcije, vjerovatno ce biti novcano, jer ne mozes 30 ljudi otpustiti, to nikad nigdje nije zaobiljezeno, nit je isplativo, nit ista dobijas s tim.Sabinho je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:24Mislim da ti ne razmisljas. Forumas @Zip je rekao da je za duplu krunu zasluzna kompletna slagalica, odnosno prosto receno svi su jednako zasluzni, od Uprave, preko strucnog staba do igraca na terenu. Na to sam se nadovezao i pitao ako su svi jednako zasluzni, zasto je onda samo jedan covjek dobio otkaz u kompletnom klubu?ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:20Stvarno sam šokiran koliko ljudi ne koriste SVOJ mozak, al ja jos veca budala sto me to sokira u drzavi u kojoj nista ne funkcionise, SDA, HDZ, SNSD je.bu godina, a naš pametni narod redovno glasa za iste...
Da su se malo raspitali, znali bi da Tatar odavno igra pod injekcijama, i da je cijela ekipa toliko nespremna da i da hoce, ne mogu duze od poluvremena tempo izdrzati.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, napoleon72 i 14 gostiju.