Cuj nisam znao da si im pusio pa znas da dismr nesto
Izadji nam iz dupeta pa ti nece smrditi nista, malo se nadisi svjezeg vazduha.
Virtu4l je napisao/la: ↑06 dec 2019, 09:16Nam radi kod Tana.
Ljudi su na kafi odučili da se poigraju sa vlasničkim odnosom divova."Prvo vam se želim zahvaliti što ste posjetili moju zemlju i želim poslati veliki pozdrav navijačima. Ja sam generalni direktor Beryaje već 15 godina (kompanija koja se bavi nekretninama u vlasništvu Vincenta Tana, op. a.) i znao sam da je Vincent Tan vlasnik Sarajeva. Ja jako volim fudbal. Kada je FIFA povećala broz zemalja učesnica na Svjetskom prvenstvu sa 32 na 48, otvorila se velika prilika za moju zemlju, a ja sam odlučio da se uključim i preuzmem jedan klub. Obzirom da sam vrlo blizak za Vincentom Tanom i da on zna za moju strast za fudbalom, rekao mi je: 'Zašto ne preuzmeš jedan klub?' Ja sam se sastao sa našim partnerom ovdje u Vijetnamu i kupili smo 65% FK Sarajevo."
Lik je kokuz i vjerovatno je dobio novu igračku za siću.
Eeeee prijatelju mozes ti, nisi Husref da se svi naljute i da te osude sto psujes...
Tim se koristis kad dolazis u Sarajevo ?UstanikSBII je napisao/la: ↑06 dec 2019, 11:50
Napast će ih Vukovi sa Otoke![]()
![]()
![]()
samo nek zapjevaju mi smo raja iz Mostara i volim Sarajevo sve će se dobro završiti!
Odlicno bracaSoulEclipsee je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:40Simi jaro kako se drzis ovih dana nakon ovi desavanja u vasem klubu ?![]()
Imam pravo psovati morzu na prepucavanju kad nas proziva po svim novinama danas za velezSoulEclipsee je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:40Simi jaro kako se drzis ovih dana nakon ovi desavanja u vasem klubu ?![]()
Mogu li ja?
Ni ne sumnjam jel opravdano il ne..robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:03Imam pravo psovati morzu na prepucavanju kad nas proziva po svim novinama danas za velezSoulEclipsee je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:40Simi jaro kako se drzis ovih dana nakon ovi desavanja u vasem klubu ?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, TylerBurey i 31 gost.