FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mostar u srcu, Velež u grobu!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Prvo njihovo gostovanje poslije rata,odmah je problem bio,izašli iz buseva i počeli skandirati Jugoslavija,a nas te petokrake 4 godine mrcvarile,totalna ludost u to vrijeme!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Veca - Pavić, Bogi, Sipa, Siniša - Dado, Alispahić, Bojo - Veseli, Sinan, Krpić
Po meni prvih 11 za sutra.
btw pošto ste već načeli temu, koliko perciperate neki klub kroz prizmu njegovih forumskih navijača? Da li vam forum većinski kreira sliku o nekom klubu iz naše lige zbog navijača koji pišu i smatrate li da forumski navijači X kluba istog razmišljanja kao i većina navijača tog kluba koji ne čitaju i ne pišu po forumima? Da nije foruma da li bi možda manje "mrzili" neki klub iz naše lige?
btw pošto ste već načeli temu, koliko perciperate neki klub kroz prizmu njegovih forumskih navijača? Da li vam forum većinski kreira sliku o nekom klubu iz naše lige zbog navijača koji pišu i smatrate li da forumski navijači X kluba istog razmišljanja kao i većina navijača tog kluba koji ne čitaju i ne pišu po forumima? Da nije foruma da li bi možda manje "mrzili" neki klub iz naše lige?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Braco evo da te ja pitam, evo ne pratis ligu od jucer, sjecas li sezone 2013./14. i skandiranja cijelog stadiona kod rezultata 4:2?braco je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:00Veca - Pavić, Bogi, Sipa, Siniša - Dado, Alispahić, Bojo - Veseli, Sinan, Krpić
Sjecas li se utakmice sezona 2014./15. rezultat 0:3 i skandiranja navijaca?
Sjecas li se sezone 2015./16. rezultat 0:1 i skandiranja navijaca?
Sjecas li se ove sezone i skandiranja default navijaca Veleza?
Samo pitam, jeli to razmišljanje X navijaca Veleza? Uzmi u obzir da je to obicna i starija raja(ne racunajuci Red Army)?
Znam je sve to što si nabrajao, nego pitam općenito za sve klubove iz ove lige, a ne Veležkolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:09Braco evo da te ja pitam, evo ne pratis ligu od jucer, sjecas li sezone 2013./14. i skandiranja cijelog stadiona kod rezultata 4:2?braco je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:00Veca - Pavić, Bogi, Sipa, Siniša - Dado, Alispahić, Bojo - Veseli, Sinan, Krpić
Sjecas li se utakmice sezona 2014./15. rezultat 0:3 i skandiranja navijaca?
Sjecas li se sezone 2015./16. rezultat 0:1 i skandiranja navijaca?
Sjecas li se ove sezone i skandiranja default navijaca Veleza?
Samo pitam, jeli to razmišljanje X navijaca Veleza? Uzmi u obzir da je to obicna i starija raja(ne racunajuci Red Army)?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Evo ja kao momak koji je obisao neke stadione kao gostujuci navijac, a te neke stvari se i preko tv-a su se mogle primjetiti?
Kakav je odnos prema nasem klubu od NAVIJACA protivnika zadnjih 10tak godina bilo na Tusnju, Bilinom Polju, Vrapcicima, Kaknju i ostalim?
Kakav je odnos prema nasem klubu od NAVIJACA protivnika zadnjih 10tak godina bilo na Tusnju, Bilinom Polju, Vrapcicima, Kaknju i ostalim?
Iskreno meni je Zeljo jedino bitan u cijeloj ligi, a svi ostali klubovi su mi u istoj ravni. Ne mrzim ih vec jednostavno ravna linija. Nit mi je ko simpatican ili bilo sta slicno tako da ne mogu postovi ljudi na forumu da me postaknu da nekog pocnem mrziti. Svaka emocija prema bilo kojem klubu iz lige osim Zelje mi je iskljucena.
S tim naravno sto se pobjeda u derbiju malo vise slavi i to sve, ali to se podrazumijeva jer je gradski derbi.
A generalno forumi mogu bi biti dobra stvar, ali fazon onaj da je zatvoren tacnije da ne mogu svi citati. Tu bi moglo se i diskutovati i kaciti neke stvari koje zanimaju samo nas, a ne da citava liga da to moze citati.
S tim naravno sto se pobjeda u derbiju malo vise slavi i to sve, ali to se podrazumijeva jer je gradski derbi.
A generalno forumi mogu bi biti dobra stvar, ali fazon onaj da je zatvoren tacnije da ne mogu svi citati. Tu bi moglo se i diskutovati i kaciti neke stvari koje zanimaju samo nas, a ne da citava liga da to moze citati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
@braco meni forum ne može kreirati mišljenje o nekom klubu, mogu samo da pričam o onome što sam ja doživio. i previše sam stadiona obišao, što grupno sa navijačima, što sa par drugova na tim "neutralnim" tribinama. i vjeruješ li mi da sam se ugodnije osjećao na stadionima ekipa koje nisu bile u 1 ligi ex jugoslavije.
moSa ljoŽe
Najveći smo klub u državi, logično da nas mrze svi. Ne opravdavam ali tako je.kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:15Evo ja kao momak koji je obisao neke stadione kao gostujuci navijac, a te neke stvari se i preko tv-a su se mogle primjetiti?
Ja mislim da forum itekako utiče kod svih forumaša koji ga redovno posjećuju na sliku nekog kluba. U kojem smislu? Ja znam da bilo kome od nas ne treba dodatni razlog da ne podnose neki klub pored psovanja markala, vrijeđanja naših legendi i ostalih stvari koje su se mogle čuti na našim stadionima. Ali sam 100% siguran da forum na svu tu već postojeću mržnju dodao još 50% netrepljivosti prema nekom klubu. Mislim uđeš na prepucavanja i vidiš gifove kako gori Grbavica, za Ivicu i Asimu gadosti se pišu itd. I normalno to stvori revolt kod nas sviju i još ti draža pobjeda bude nad tim klubom jer se možeš naslađivati forumašima suprotnog kluba. A da ne čitaš forume, ti bi i dalje mrzio neki klub ali ne u toj mjeri koliko ga mrziš zbog zbog forumskih gadosti i provokacija. Niko me ne može ubjedit da je drugačije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije tacno. Upravo sam na stadionu i pitao sam naseg igraca.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kupuju u Marsu na veresiju a hrane se u Bosanskom bureku na kašiku što ostane
MIHAJLOVIĆ !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma smiješna priča, i pazi dan pred veoma bitnu utakmicu kao iznosi informaciju i ibreti se
Eto prvog i konkretnog posla za @irfo
MIHAJLOVIĆ !
- lijevapolutka
- Kontakt:
@irfo suspenduj ovoga, ne radi iznošenja lažnih informacija, već sto nema avatar

moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije avatar stavio.
Recimo da je istina ovo sto pise, a nije, kako bi to trebalo da nam pomogne?
Recimo da je istina ovo sto pise, a nije, kako bi to trebalo da nam pomogne?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.