FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koznazna
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koznazna » 06 dec 2019, 15:18

NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 15:15

Pa reci im onda, sto nama ovde govoris :urnebes: meni ne smetaju
[/quote]

ne ulazim u rasprave sa svakim, na primjer sa tobom se moze pricati iako su pozicije dijametralno suprotne dok na fejsu preovladavaju vecinom botovi i ljudi koji vjerovatno i ne idu na utakmice te samim tim imaju skroz povrsan pristup i okrnjen okvir.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2019, 15:21

MortemHz je napisao/la:
06 dec 2019, 13:11
ElCartel11 je napisao/la:
06 dec 2019, 13:05

Sad kad si Morto od tih para kupi jednog opasnog SEATA.
Mogao bi Leon leći.
Hmmm Leon Cupra 300ks not bad Morto :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 06 dec 2019, 15:21

koznazna je napisao/la:
06 dec 2019, 15:18
NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 15:15

Pa reci im onda, sto nama ovde govoris :urnebes: meni ne smetaju
ne ulazim u rasprave sa svakim, na primjer sa tobom se moze pricati iako su pozicije dijametralno suprotne dok na fejsu preovladavaju vecinom botovi i ljudi koji vjerovatno i ne idu na utakmice te samim tim imaju skroz povrsan pristup i okrnjen okvir.
[/quote]

moze se samnom itekako pricati prijatelju , za te botove nisam siguran toliko al ako ti kazes da su sve botovi na fb onda ok :urnebes: :urnebes:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2019, 15:26

zagorski je napisao/la:
06 dec 2019, 14:56
Ali ne mogu da vjerujem sta se pise na fb, na zvanicnoj klubskoj stranici, svaka objava je popracena sa podrskama Husrefu i pritiskom na Upravu. Steta sto nismo domacini sutra da vidimo kakvo je stanje na tribinama.
A Bgm je veliki pritisak sada na Upravi, mogu smiriti stanje samo sa jakim imenima, i na klupi i u ekipi i naravno ubjedljivom titulom.
Ko zna mozda ovaj pritisak i nije los, pa uprava i Nam malo odriijese kesu za neko jako trenersko ime ili dolazak 1-2 kapitalca. To bi smirilo navijace i donijelo potreban mir u zimskoj pauzi, tako da bi bili na win-win situaciji na kraju.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

koznazna
Kontakt:

Post Postao/la koznazna » 06 dec 2019, 15:28

NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 15:21
moze se samnom itekako pricati prijatelju , za te botove nisam siguran toliko al ako ti kazes da su sve botovi na fb onda ok :urnebes: :urnebes:
[/quote]

pa nego sta su, danas objavise najavu za zvijezdu09, glava me zabolila od slicica, sega prava. uglavnom sad nekakve ratove pokretati iz nedovoljnih i neosnovanih razloga je nelogiicno, posebno kad je grupa na ovakvom nivou kakvom jeste, fokus treba prebaciti na to da se ne dozvoli dovodjenje nekog amatera i time uprskaju dobru procjenu sto se tice same smjene na poziciji trenera.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 dec 2019, 15:30

Umjesto stikera neka prricaju sa Nam-om. Sta ima zvanica stranica sa na ovom odlukom o husrefu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 dec 2019, 15:31

Da Bogd'o dođu na stadion svi što lijepe te slike i fb-u i koji se suprostavljaju istim, gdje bi nam kraj bio

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 06 dec 2019, 15:32

koznazna je napisao/la:
06 dec 2019, 15:28
NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 15:21
pa nego sta su, danas objavise najavu za zvijezdu09, glava me zabolila od slicica, sega prava. uglavnom sad nekakve ratove pokretati iz nedovoljnih i neosnovanih razloga je nelogiicno, posebno kad je grupa na ovakvom nivou kakvom jeste, fokus treba prebaciti na to da se ne dozvoli dovodjenje nekog amatera i time uprskaju dobru procjenu sto se tice same smjene na poziciji trenera.
[/quote]

Sta konkretno predlazes ti kao individua da ne dozvolimo dovodjenje polovnjaka?

koznazna
Kontakt:

Post Postao/la koznazna » 06 dec 2019, 15:36

NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 15:32

Sta konkretno predlazes ti kao individua da ne dozvolimo dovodjenje polovnjaka?
unfks delegacija i informacija sta kane sad te skretanje paznje da se "ne zajebavaju" otpustili su veliko ime ko god ga volio ili ne voilio i mora se level vise dovesti jer su i sami rekli da je Husref osoba koja se ne poklapa sa ambicijama kluba,

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2019, 15:38

Ja samo znam, da ce ove "proteste" rijesiti jako trenersko ime i par kvalitetnih pojacanja od kojih bi jedan igrac bio bas bum. Jos kad se zareda par dobrih tekmi na pripremama, ma koje, niko se Husa od ovih nece ni sjetiti vise :mrgreen:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 06 dec 2019, 16:05

06 dec 2019, 15:38
Ja samo znam, da ce ove "proteste" rijesiti jako trenersko ime i par kvalitetnih pojacanja od kojih bi jedan igrac bio bas bum. Jos kad se zareda par dobrih tekmi na pripremama, ma koje, niko se Husa od ovih nece ni sjetiti vise :mrgreen:
Tako je. Samo se pobjede pišu, sve ostalo se zaboravlja, debakli u dva derbija, jedna poštena pobjeda u gostima je dovoljno za promjene, hvala ti Husrefe i idemo dalje. Nadam se samo da je uprava već pregovarala sa jakim trenerom i da jasno znaju kakva nam pojačanja trebaju. Smjena trener je došla u najboljem trenutku, jedino što su trebali to uraditi prekosutra, do 22.3. ćemo svi zaboraviti na našu ligu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2019, 16:13

Kao sto sam i govorio prije, uprava je zasrala sa nacinom na koji je urucila otkaz Husrefu. Trebala se je sazvati konferencija za medije, tamo bi bili Husref, Sabrina i Hadzic. Objavili bi pred medijima, da se je pokusalo sa Husrefom dogovoriti za sporazumni raskid ugovora odmah posle derbija, no Husref to nije prihvatio, pa mu je zato urucen otkaz i bice mu isplacena otkazna klauzula, sto ga slijedi ugovorom.

A ne ovako samo se u medijima pojavi info, da je Husref nogiran, onda on pocne gostovati po emisijama i na kraju ispadnu neke 3-4 price koje se sire i dalje od nase zemlje.

To je bilo od nase uprave amaterski i u buducnosti ocekujem vise profesionalnosti na tom nivou u ovakvim situacijama. Ide se, da se zastiti klub od blacenja i netacnih prici po gradu, zemlji i inostranstvu, a i da napredujemo i u tom segmentu ako tezimo ka evropskom nivou.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 06 dec 2019, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 dec 2019, 16:14

Denchi je napisao/la:
06 dec 2019, 11:01
NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 10:54
Denchi je napisao/la:
06 dec 2019, 10:52

Postavio si isti citat kao i ja ubleho
Posto protesti?
traze u hastahani cirkusante, hoces da te predlozim? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ne smaraj papcino, smaras i ostale ljude ne samo mene
kad dodje paulus napisat ce ti covjek ko je to pisao ubleho :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Razocaran sam nijedne prijetnje u inbox...samo neke cifre i nemoj molim te...

Sta ti to znaci?
:urnebes: :urnebes:

Jel moguce da ti neko prijeti i da te neko nesto moli ?? :urnebes: :urnebes:

Ko zna ciji si ti pulen od ovih iz uprave.. pljujes covjeka od Februara ove godine.. ja se licno raspravljao sa tobom.. lazes da je Nam spomenuo smjenu sefa, prica covjek o akademiji al ti to prepakujes, fol namazano..

Ti uopste ne branis ni Nama ti si iskljucivo za ovu upravu.. il nekog iz nje..

Cesto mi se poklapas sa onom cuvenom " evo Klikera, sta ce nam sad slagat"...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 06 dec 2019, 16:21

simidobar je napisao/la:
06 dec 2019, 16:14
Denchi je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 10:54

traze u hastahani cirkusante, hoces da te predlozim? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ne smaraj papcino, smaras i ostale ljude ne samo mene
kad dodje paulus napisat ce ti covjek ko je to pisao ubleho :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sta ti to znaci?

Ko zna ciji si ti pulen od ovih iz uprave.. pljujes covjeka od Februara ove godine.. ja se licno raspravljao sa tobom.. lazes da je Nam spomenuo smjenu sefa, prica covjek o akademiji al ti to prepakujes, fol namazano..

Ma idiot forumski, klasicni :urnebes:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 dec 2019, 16:33

NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 16:21
simidobar je napisao/la:
06 dec 2019, 16:14
Denchi je napisao/la:

Sta ti to znaci?

Ma idiot forumski, klasicni :urnebes:
Ne mogu da vjerujem sta pise covjek.. mi vesla sisali citav zivot, veze nemamo sta se desava.. ni interviju ne znamo svatit bez njegovog tumacenja.. on zna najbolje...

Nek kaze koga zastupa.. sve nesto okolo baca koske.. samo nemojte po upravi.. moze po Husrefu moze po Namu al nemoj upravu ako Boga znas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 dec 2019, 16:40

NorthN01 je napisao/la:
06 dec 2019, 15:00
koznazna je napisao/la:
06 dec 2019, 14:58
zagorski je napisao/la:
06 dec 2019, 14:56
Ali ne mogu da vjerujem sta se pise na fb, na zvanicnoj klubskoj stranici, svaka objava je popracena sa podrskama Husrefu i pritiskom na Upravu. Steta sto nismo domacini sutra da vidimo kakvo je stanje na tribinama.
A Bgm je veliki pritisak sada na Upravi, mogu smiriti stanje samo sa jakim imenima, i na klupi i u ekipi i naravno ubjedljivom titulom.

slike sa natpisom uprava napolje su jos i najsuvislije, no to je fesjbuk gdje se svako osjeca bitnim i pozvan da kaze koju.
Ima raja pravo da iznese svoje misljenje, isto kao sto vi ovde iznosite svoje tako i raja na fb..isti qrac drugo pakovanje
Ma naravno, samo onako kontam da li raja to radi po inerciji ili fkt stvarno tako misle. Ja sam recimo suzdrzan jer sam apsolutno bio za Husrefovu smjenu, a nisam bio za ni kada je produzii ljetos, to je moje misljenje i imam svoj stav prema tome. A opet s druge strane Uprava itekako ima dosta propusta i razloga da se kritikuju vec odavno, a nijedan po meni nije ovaj otkaz. Uostalom oni su dovodenjem Husrefa zeljeli da spasu svoje guzice kad je raja pocela da ispoljava nezadovoljstvo, doveli njega raja se smirila, onda dode DK i svi zadovoljni. Tada mi je recimo bilo krivo sto je Husref uopste prihvatio angazman.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 dec 2019, 16:44

Izvinite na offu, jel bilo novih lica na treningu? Ako neko zna, bio bih zahvalan da mi odg. Lp
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 dec 2019, 16:44

06 dec 2019, 15:38
To im je jedini nacin da spasu svoje guzice, a uostalom to je i ono sto se ocekuje, jer ako otpustis trenera koji je na diobi prvog mjesta onda je logicno da je minimum koji imas zacrtan kao cilj ubjedljivo osvojena titula i to uz leprsavu igru. Sad je sve na njima.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 06 dec 2019, 16:56

belosevic28 je napisao/la:
06 dec 2019, 16:44
Izvinite na offu, jel bilo novih lica na treningu? Ako neko zna, bio bih zahvalan da mi odg. Lp
Jes kazu zastitari da je neki tip hodao okolo kampa i spijunirao trening, rekao im da se zove husref musemic i daje nekad trenurao FK Sarajevo i poceo da place :wtf:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 dec 2019, 16:58

robertkosar je napisao/la:
06 dec 2019, 16:56
belosevic28 je napisao/la:
06 dec 2019, 16:44
Jes kazu zastitari da je neki tip hodao okolo kampa i spijunirao trening, rekao im da se zove husref musemic i daje nekad trenurao FK Sarajevo i poceo da place :wtf:
Mislio sam na to da li je Jeleskovic tu. Nejse (sto bi rekli nasi stari) ;)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, Hordas1990, n0dix i 84 gosta.