FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama treba promjena odmah i sada pa bio to Husref sto je moje misljenje ili da se sve vrati na fabricke pa dokle izdrzimo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sutra kurdic, dupovac, djokanovic u pocetnih 11 sto posto
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kojih ba 8-9 igrača fali za sutra kako kaže onaj Ćosić?
Uredu Hebib, Hodzic, Letić, Tatar, Besim... koga to još nema??
Dva stopera dale, Besim kartoni, izgleda nema Lazića, koji je qrac sad s njim?

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma ovaj brat već šest dana doručkuje Husrefa, a večera Horde meščini, iz usta mu ne izlaze. Šta god neko kaže on odgovara sa Husref i sjever. Ručkaj dok možeš Roberte, neće Rumeni još dugo.belosevic28 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:58Mislio sam na to da li je Jeleskovic tu. Nejse (sto bi rekli nasi stari)robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:56Jes kazu zastitari da je neki tip hodao okolo kampa i spijunirao trening, rekao im da se zove husref musemic i daje nekad trenurao FK Sarajevo i poceo da placebelosevic28 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:44Izvinite na offu, jel bilo novih lica na treningu? Ako neko zna, bio bih zahvalan da mi odg. Lp![]()
![]()
7 1 2 1 0
- robertkosar
- Kontakt:
Rodzeni zaboli me za rumenog, Interesuje me da dodje mlad proevropski trener. I da Sarajevo osvoji titulu dobar fudbal izlazak u evropu i pomogucnosti euro lig ako bog da.stb je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:02Ma ovaj brat već šest dana doručkuje Husrefa, a večera Horde meščini, iz usta mu ne izlaze. Šta god neko kaže on odgovara sa Husref i sjever. Ručkaj dok možeš Roberte, neće Rumeni još dugo.belosevic28 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:58Mislio sam na to da li je Jeleskovic tu. Nejse (sto bi rekli nasi stari)robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 16:56
Jes kazu zastitari da je neki tip hodao okolo kampa i spijunirao trening, rekao im da se zove husref musemic i daje nekad trenurao FK Sarajevo i poceo da place![]()
![]()
husrefa prozivam jer je nikakav trener a mislio sam da je bar bolji covjek ali posli je ovih tv istupa bas me razocarao, Za ove na sjeveru nisi upravu, tamo ima vrlo finih momaka i pravih navijaca ali ima i dosta negativnih elemenata koji su izgleda zaradili koju marku na treneru. Nisam puno prozivao hz ne stavljaj mi ono sto nisam pisao
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kovačević još nije spreman. A pošto se govori i o transferu možda je već završio sa nama nažalostBordoSarajevo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:00Kojih ba 8-9 igrača fali za sutra kako kaže onaj Ćosić?
Mufid Salcinovic sutra Comeback?
ne znam sto nikad ne dobije Dani Salcin ili Armin Imamovic priliku. Salcin najbolji igrac U19 lige prosle godine i kod nas nema minute ( kup 60)
ako su oni gori od Guzine, Milanovic i tako dalje onda nikad vise necu fudbal gledati.

ne znam sto nikad ne dobije Dani Salcin ili Armin Imamovic priliku. Salcin najbolji igrac U19 lige prosle godine i kod nas nema minute ( kup 60)
ako su oni gori od Guzine, Milanovic i tako dalje onda nikad vise necu fudbal gledati.
-
- Kontakt:
Lazic sinoc u BBI(sa plavusom) ne vidim da je povrijedenBordoSarajevo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:00Kojih ba 8-9 igrača fali za sutra kako kaže onaj Ćosić?
-
- Kontakt:
Evo i ja čitam i ne vjerujem šta lupa ovaj Čosić, kakvih crnih 9 igraca.Ako se neko u međuvremenu povrijedio,ne znam zašto nas ne obavijeste, nego raja saznaju tek kad se objave sastavi, sat prije utakmice.Ako sutra ne pobjedimo, Čosiću zabraniti da uđe u autobus za povratak.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:00Kojih ba 8-9 igrača fali za sutra kako kaže onaj Ćosić?
Misli još na Pidru, al možda neće biti ni Rahmanovića...
-
- Kontakt:
Cuj sad Ćosić kriv ako izgubimo. Uprava je jedini krivac ako sutra zijanimo pošto su napravili negativu i pritisak. 5 dana pred kraj polusezone su smjenili trenera i sad kao čosica treba razapet ako ne dobijemo, koji spinovi.
-
- Kontakt:
Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Letić, Pidro, Hodžić, Tatar, Handžić ne igraju sutra, to je 8.
Vjerovatno počinjemo sa : Džafić, Oremuš, Lazić, Dupovac, Šabanović, Gavrić, Stanojević, Rahmanović, Velkoski, Milanović i Ahmetović.
Nije mi jasno šta je sa Handžićem, davno su iz kluba rekli da se vratio u trenažni proces, a evo vec bruku utakmica prošlo, nema ga ni na klupi.Oko njega kao da se nešto zataškava.
Ne znam ko neće biti sutra samo imam osjećaj da ćemo na proljeće gledati sasvim novu ekipu. Tj. na ljeto totalno drugačiji tim. Ne znam hoće li ostat 5 igrača iz ove garniture.
Pa odavno je poznato da ide sad na zimu, valjda je zato i prekrižen odavno.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:23Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Letić, Pidro, Hodžić, Tatar, Handžić ne igraju sutra, to je 8.
Vjerovatno počinjemo sa : Džafić, Oremuš, Lazić, Dupovac, Šabanović, Gavrić, Stanojević, Rahmanović, Velkoski, Milanović i Ahmetović.
Nije mi jasno šta je sa Handžićem, davno su iz kluba rekli da se vratio u trenažni proces, a evo vec bruku utakmica prošlo, nema ga ni na klupi.Oko njega kao da se nešto zataškava.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Jel ima sta novo, da ne citam 15 stranica
-
- Kontakt:
Ma znam buraz da ide, ali mi više preko glave tih petljanja, zataškavanja.....Rekli fino da je Hare u trenažnom procesu, kontam protiv Želje ce biti na klupi, kad ono mi na klupi ga nema. Ili ovo kad se neko povrijedi, saznaš tek uoci utakmice kad vidis sastav, da je neko povrijeđen, ne znam zašto postoji ova fb stranica ili tamo neki amateri rade.skoroalen je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:31Pa odavno je poznato da ide sad na zimu, valjda je zato i prekrižen odavno.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:23Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Letić, Pidro, Hodžić, Tatar, Handžić ne igraju sutra, to je 8.
Sa dva vezana poraza lahko padamo na četvrtu poziciju, još ako se ne odradi prelazni rok kako treba, vrlo brzo nas očekuje "arapsko proljeće" na tribinama uz dobro poznatu mantru "Husrefe vrati se".
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
To drugo, definitivno. Plače mi se od našeg marketinga i objava na društvenim mrežama...Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:37
Ma znam buraz da ide, ali mi više preko glave tih petljanja, zataškavanja.....Rekli fino da je Hare u trenažnom procesu, kontam protiv Želje ce biti na klupi, kad ono mi na klupi ga nema. Ili ovo kad se neko povrijedi, saznaš tek uoci utakmice kad vidis sastav, da je neko povrijeđen, ne znam zašto postoji ova fb stranica ili tamo neki amateri rade.
Zato i imamo ovoliko teorija zavjere, ne tražim ja uvid u finansije i organizaciju kluba, za tim me boli dupe. Al daj makar da znam kad je ko povrijeđen a kad folira, kad prodaju igrača, kad ko čuva noge za transfer... to me nervira, ovako je bilo i na početku sezone kad je bilo 6-7 povrijeđenih, tad su već krenule mahalske o bojkotu. Nemaš pojma šta se dešava sa igračkim kadrom.
Eo malo da protabirimo:
Kovačević će sigurno ići, sad ili na ljeto, Džafić?, Marković tu, Dizdarević tu, Hodžić imbecil 100% ide, Šabanović?, Dupovac?, Lazić ako ne sad na zimu, na ljeto sigurno, Hebibovića više ne računam (brz oporavak), jer teško da se igrač u njegovim godinama vrati, Letić sumnjam da će ostati, Kurdić tu, Pidro tu, Gavrić tu, Đokanović tu, Mustafić? Stanojević tu, Rahmanović ide sad ili na ljeto, Tatar isti slučaj, Milanović?, Velkoski ako je ikako moguće večeras da ga u Doglodima izgube negdje, Ahmetović tu, Handžić ide sad ili na ljeto, Guzina ostaje do 2028 dedem', yebem ti zemlju ko ga dovede
Salčin, Imamović, Dervišagić upitan status, jer momci nisu ni odigrali da se zna mogu li ili ne
Nedo im Bog da produže ugovor Velkoskom, ocam sam ću pred zgradu doć i protestovat sa onim natpisom od neku noć
Kovačević će sigurno ići, sad ili na ljeto, Džafić?, Marković tu, Dizdarević tu, Hodžić imbecil 100% ide, Šabanović?, Dupovac?, Lazić ako ne sad na zimu, na ljeto sigurno, Hebibovića više ne računam (brz oporavak), jer teško da se igrač u njegovim godinama vrati, Letić sumnjam da će ostati, Kurdić tu, Pidro tu, Gavrić tu, Đokanović tu, Mustafić? Stanojević tu, Rahmanović ide sad ili na ljeto, Tatar isti slučaj, Milanović?, Velkoski ako je ikako moguće večeras da ga u Doglodima izgube negdje, Ahmetović tu, Handžić ide sad ili na ljeto, Guzina ostaje do 2028 dedem', yebem ti zemlju ko ga dovede
Salčin, Imamović, Dervišagić upitan status, jer momci nisu ni odigrali da se zna mogu li ili ne
Nedo im Bog da produže ugovor Velkoskom, ocam sam ću pred zgradu doć i protestovat sa onim natpisom od neku noć
Za Džafića smo pokazali veličinu u najgorim trenucima, a sad druže ti nisi spreman za Sarajevo. Svaka čast al sreću traži negdje drugo. Imamo Markovića i Dizdarevića koji je do sad pokazao da će bit strašan golman. Barem ja bih tako postupio. Naravno, ako se ispostavi da Džafiću samo fali utakmica, da ima klasu i dalje, super onda. Nek se bori za "jedinicu".
Letić ostaje barem do ljeta, ne znam kakav je ugovor u pitanju, ako je ono 1+1 sumnjam da će mu aktivirat produženje jer se Pidro vraća, a i ako se ne varam, Imamović je lijevi bek? Nek on bude backup, radije ću njega gledat.
Mustafić je imao dovoljno prilika al ga se ne bih skroz riješio, neka posudba u Čelik ili DK. Mladosti može pomoć za opstanak, jbg.
Za Rahmana i Tatara ne znam šta bih rekao, kvalitet imaju, navodno je Tatar pod injekcijama igrao sve vrijeme pa zato loše partije. Ne znam za tu svađu sa tribinama koliko je ozbiljna, al i drugim se prelazilo preko toga (Velkoski).
Još je tu Šišić kojeg treba skroz nogirat, nema kvalitet. Milanovića ostavit kao backup na krilu. Guzina valjda mora bit tu, neka ga kao treća opcija.
Salčin se, kako sam čuo, skroz smirio i prestao sa burnim životom. To mi je drago jer ima potencijal da uskoči na AMFa, posebno ako Rahmanović ode.
Nama obavezno trebaju tri pojačanja: desni bek, desno krilo, napadač. Da se bore za prvu postavu sa Hodžićem i Šabanom/Oremušom/Mersom. Sve preko toga je gratis. Al tri klase, baš pojačanja.
Letić ostaje barem do ljeta, ne znam kakav je ugovor u pitanju, ako je ono 1+1 sumnjam da će mu aktivirat produženje jer se Pidro vraća, a i ako se ne varam, Imamović je lijevi bek? Nek on bude backup, radije ću njega gledat.
Mustafić je imao dovoljno prilika al ga se ne bih skroz riješio, neka posudba u Čelik ili DK. Mladosti može pomoć za opstanak, jbg.
Za Rahmana i Tatara ne znam šta bih rekao, kvalitet imaju, navodno je Tatar pod injekcijama igrao sve vrijeme pa zato loše partije. Ne znam za tu svađu sa tribinama koliko je ozbiljna, al i drugim se prelazilo preko toga (Velkoski).
Još je tu Šišić kojeg treba skroz nogirat, nema kvalitet. Milanovića ostavit kao backup na krilu. Guzina valjda mora bit tu, neka ga kao treća opcija.
Salčin se, kako sam čuo, skroz smirio i prestao sa burnim životom. To mi je drago jer ima potencijal da uskoči na AMFa, posebno ako Rahmanović ode.
Nama obavezno trebaju tri pojačanja: desni bek, desno krilo, napadač. Da se bore za prvu postavu sa Hodžićem i Šabanom/Oremušom/Mersom. Sve preko toga je gratis. Al tri klase, baš pojačanja.