Kako te bolan nije stid, ti ces meni pricati ko je bot, deset godina pisem po forumima i ti se nasao odredjivat ko je ko a tek registrovan. Jeste podrzavao sam misketa do kraja i i dalje mislim da su van sportskog segmenta najbolja uprava ikad i naravno da sam presao na onaj forum jer su se ovdje pisale stvari koje stete Želji.Sad je tamo situacija kakva je prije bila ovdje i logicno da cu se vratiti jer mi je ipak Amar mnogo vise od Misketa i ne zelim gledati da ga neko vrijedja a posebno ne onako kako to oni rade.HongKong je napisao/la: ↑06 dec 2019, 19:44Irfo ovaj je misketov bot 100%, presto pisat na ovom forumu i nedugo nakon formiranja skrivenog foruma lobotomaca ovi "poznatiji" forumasi su trazili od raje koja je presla tamo profile i sifre da oni pisu ovdje preko tih naloga. Onaj SarajlijaTM sam 10000% siguran da je neko preuzeo, a i ovaj ima iste simptome.
TeaM87 je napisao/la: ↑12 nov 2018, 13:52DA LI JE MOGUCE DA LJUDI TJERAJU UPRAVU ?
pa ljudi su svaku yebenu zelju navijaca ispunjii, tjeranje cenana, tjeranje adzema, tjeranje petrovica, dolazak ode, podrska odi, suspendovanje svih ovih igraca, sve su to navijaci trazili i sad kao nesot nisu zadovoljni
PUNA PODRSKA UPRAVI
GRANDE MISKETeaM87 je napisao/la: ↑17 dec 2017, 01:21https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260
da se prisjetimo pisanja ovog portala, koji je poslije oznacen i kao neprijatelj kluba
koliko su samo gluposti napisali u ovom tekstu, ne mogu da vjerujemTeaM87 je napisao/la: ↑17 dec 2017, 01:07nevjerovatno kakve se gluposti pisu ovdje, cuj napokon smo izasli na pravi put, ja ne znam je li ovo ovdje neka zajebancija ili sta, ljudi zadnje 2-3 godine rade nevjerovatne stvari u Želji i sad eto tek izasli na pravi put, ovaj forum je nevidjeno ispiranje mozga
Ja kad sam pisao ti nisi znao ni sta znaci biti bot tako da me nemoj tako karekterizovat,podrzacu svakog ko imalo dobra donose Želji, a iz moje perspektive donjeli su ga i Miske i Amar,a narocito Amar.