Ma mi hocemo da udemo u historiju, prva ekipa koja je vezala tri titule zaredom i uzela duplu krunu pa eto vi nam odlucujete sudbinu

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ma mi hocemo da udemo u historiju, prva ekipa koja je vezala tri titule zaredom i uzela duplu krunu pa eto vi nam odlucujete sudbinu
Nema nigdje eksplicitno, ali ako ti nije mrsko možeš pregledati arhivuCentre forward je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:22Najefikasniji smo, gledajući sve 3 lige. @deyo i ostatak administracije (može i sarmelino), ima li negdje podatak koji je max broj golova postigla neka od ekipa u toku jedne sezone ?![]()
a vi ste hladno opljačkani,bar u kupu u ligi vam se desilo ko i nama, slijedece kolo imate priliku vratiti milo za drago i obezbjediti opstanak
Ubilo se za hladnih zimskih dana.Mokes je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:30Nema nigdje eksplicitno, ali ako ti nije mrsko možeš pregledati arhivuCentre forward je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:22Najefikasniji smo, gledajući sve 3 lige. @deyo i ostatak administracije (može i sarmelino), ima li negdje podatak koji je max broj golova postigla neka od ekipa u toku jedne sezone ?![]()
viewtopic.php?f=52&t=768
ma niste mi vi nekako za historije
istu sezonu igramo kao i prosle dvije do desetog kola sredina tabele i onda furiozan finis, samo sto sad ne ovisimo sami o sebi jbgdeyo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 08:09Kockari igraju zadnju protiv Grizlija i to kući, a sad protiv Bildera koji redovno igraju sa igracem manje.
Ako to uspijete po treći put onda i jeste za historije.Dvije prethodne sezone mi 2/3 sezone držimo prvo mjesto a onda pad na glavu,ovaj put teško da Kockarima se to desi.
Ma svi su ljubomorni na velike Zmajeve, ali mi smo navikli sami protiv svih samo svijetla obraza
Postici cu ja tri gola u zadnjem kolu.legenda reala je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:00ma niste mi vi nekako za historije![]()
istu sezonu igramo kao i prosle dvije do desetog kola sredina tabele i onda furiozan finis, samo sto sad ne ovisimo sami o sebi jbgdeyo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 08:09Kockari igraju zadnju protiv Grizlija i to kući, a sad protiv Bildera koji redovno igraju sa igracem manje.
Ako to uspijete po treći put onda i jeste za historije.Dvije prethodne sezone mi 2/3 sezone držimo prvo mjesto a onda pad na glavu,ovaj put teško da Kockarima se to desi.
Bravo.Cestitam na dobroj sezoni.I definitivno si nas ostavio u 1.ligi i sledece sezone.Blancos10 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.