Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Napoli
-
Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:26
Prepao se Amar, provali ga raja da je bio kolovodja bojkota, pa se "povrijedio". Tatar ce za njim, sad je kartoniran, onda ce se i on "povrijediti" na zadnjem treningu pred odlazak na pauzu.
I sta cete? Skupiti se vas 50 mangupa i prebit ih?
Jer volite Sarajevo,zelite napredak?
Ne biste prepoznali bojkot da vam vam se odbije od glavu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
-
joker90
-
Kontakt:
Ne rusi se nista, Husrefov odlazak nije rusenje, nego nuzan potez. Rusenje moze postati ako pojedini navijaci nastave sa nelogicnim potezima, glupostima i cistim dusmanlukom. Sto prije treba izabrati novog trenera i krenuti sa ozbiljnim radom, a na nama je da pratimo, podrzimo ukoliko bude valjalo, kritikovati ukoliko nastavi kao sto je sada, a ovo oko bojkota, protesta i sve slicno su nebuloze bez konkretnog cilja, osim onog zlonamjernog za koji se nadam da nece nasjesti vecina navijaca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
kanarinac
-
Kontakt:
Rahmanovic je zavrsio sa FK Sarajevo,ide za 200 hiljada eura,a I bez toga je zavrsio sa Sarajevom,moguca zamjena mu je Tino
Samo Sarajevo
-
Historicar
-
Kontakt:
Postao/la Historicar » 06 dec 2019, 21:41
fks74 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:02
Kako se sve srusi. Nisam ni sanjao, da ce ovako biti. Umjesto brzog koracanja naprijed, opet se ide nazad. Neko ovo smisljeno radi, politika je cudo, ne odgovara im sto ne mogu turati nos u klub. Kako ce se zavrsiti, samo bog zna. I onaj pakas morz, koristi svaku priliku da nas podj.be. J.bem ga u ona usta zvaljava.
Identična situacija kao i u sezoni 2015/2016.Umjesto da nakon titule, težimo ka još večem napretku i nekom iskoraku, mi nismo ni Evropu izborili, izgubili oba derbija i usput odradili najgori prelazni rok u historiji kluba.A još, negdje u junu 2015, Kusturica izjavio da ce Sarajevo za četiri godine igrati grupnu fazu

-
mma_hz
-
Kontakt:
Bravo za upravu ovo za Rahmanovica,bravo **** ga usta ona zvaljava vazda on nesta kuha ,uvijek se nesta kurci.Mrs nek ide vise glumac..bravo,noga mu je **** mali.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:43
Bravo za upravu ovo za Rahmanovica,bravo **** ga usta ona zvaljava vazda on nesta kuha ,uvijek se nesta kurci.Mrs nek ide vise glumac..bravo,noga mu je **** mali.
Ide Amar

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 06 dec 2019, 21:46
Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:41
fks74 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:02
Kako se sve srusi. Nisam ni sanjao, da ce ovako biti. Umjesto brzog koracanja naprijed, opet se ide nazad. Neko ovo smisljeno radi, politika je cudo, ne odgovara im sto ne mogu turati nos u klub. Kako ce se zavrsiti, samo bog zna. I onaj pakas morz, koristi svaku priliku da nas podj.be. J.bem ga u ona usta zvaljava.
Identična situacija kao i u sezoni 2015/2016.Umjesto da nakon titule, težimo ka još večem napretku i nekom iskoraku, mi nismo ni Evropu izborili, izgubili oba derbija i usput odradili najgori prelazni rok u historiji kluba.A još, negdje u junu 2015, Kusturica izjavio da ce Sarajevo za četiri godine igrati grupnu fazu
To se mozda vama Husrefovcima sve srusilo, nema vise Husrefa

1946~
-
Pantelija
-
Kontakt:
Prepao se Amar, provali ga raja da je bio kolovodja bojkota, pa se "povrijedio". Tatar ce za njim, sad je kartoniran, onda ce se i on "povrijediti" na zadnjem treningu pred odlazak na pauzu.
Kakvog ba bojkota? Jel fino husre 3x rekao da ga nije bilo. Sta radite ba sa kluba? Jeste pri sebi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2019, 21:52
mma_hz je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:43
Upravo to dobar igrac, medju top u ovoj ligi, ali glava ga jeb.e pa tako od njega imamo koristi u jednoj utakmici, na iduce 3 zasere, pa dobije kartone mora odmarati i tako u krug. Sretno mu gdje god ode

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2019, 21:53
kanarinac je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:36
Rahmanovic je zavrsio sa FK Sarajevo,ide za 200 hiljada eura,a I bez toga je zavrsio sa Sarajevom,moguca zamjena mu je Tino
Tino bi bio ozbiljan upgrade u odnosu na Rahmana, no kao i uvijek do sad veliki sam skeptik kad su takva imena u pitanju.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
simidobar
-
Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:49
Kakvog ba bojkota? Jel fino husre 3x rekao da ga nije bilo. Sta radite ba sa kluba? Jeste pri sebi?
Husref je rekao da NE zeli da razmislja o toj mogucnosti.. uopste.. nije isto..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
Zeko87
-
Kontakt:
Sjećam se kad se zviždalo Pušini na utakmicama repke pa ga zamijeniše Ušanović, Pašalić i ostala mafija, a njih Begić.. Sve od zla oca, a za njih Pušina gospodin teški i moralna vertikalu. Fali nama kao društvu kadrova u svim sferama, ja pojma nemam koga bih stavio sad da mene pitaju. Nisam džaba spomenuo "arapsko proljeće", ono je meni sinonim za revoluciju bez cilja i ideje za šta se konkretno bori. Šta znači uprava napolje, ko da je mijenja i šta želimo da mijenjamo, protiv čega se borimo i koga želimo na njihovim pozicijama?
Uvijek je cool biti opozicija, boriš se protiv nekoga i nečega bez odgovornosti i konkretnih rješenja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Napapijri
-
Kontakt:
Napoli je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:32
I sta cete? Skupiti se vas 50 mangupa i prebit ih?
Jer volite Sarajevo,zelite napredak?
Ne biste prepoznali bojkot da vam vam se odbije od glavu
Necemo, plasimo se tebe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
Zip
-
Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:14
Nažalost, ispostavilo se tačnim da klub nema viziju, strategiju ni za jednu sezonu, o dugoročnim planovima da ne govorimo.
Nakon historijske sezone ekipa se raspada, trener tjera kao pašče zadnje, navijači protestvuju... Mogu kupiti privremeni mir sa jakim trenerom i stručnim štabom.
Kone su to par puta uspjele, pa su dovodili jake igrače za naše uslove: Bešlija, Zec, Stevanović i Štilić sad, igrači koji te ništa više ne koštaju od ovih naših primadona, ali za čas postanu ljubimci navijača i prevaga na terenu.
Meni se čini da je Rahmanović konfliktna osoba, uvijek oko njega neke enigme, ako je zaista takav neka ga se riješe što prije, džaba ti kvalitet ako ti je svlačionici tempirana bomba, dobro ispitati situaciju da li je neko sabotirao Husrefa, ako je tačno nogom ga nabiti za sva vremena pa makar Merso bio (iako je on po meni zadnji koji bi to činio).
Ispostavilo se da u klubu ima para, pa bi sad raznorazni mahalasi i zelembasi da iskoriste to, uz rszlog da oni vole klub
Ono sto jedino oni mogu uraditi je da nas vrate u 2013 godinu.
Rahmanovic nakon derbina za mene ne postoji, kao ni Tatar, Velkoski... Hodzic je svalkako najveci idiot, i volio bi da je i njemu zadnja utakmica u Sarajevu bila derbi.
-
Lakoste
-
Kontakt:
Hvala ti Husrefe sto si razyebo klub, sad mozes da places i brises suze marakama jer si sve visestruko naplatio.
Ebo te svako sebicni egocentricni.
-
Mig_Mig
-
Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:49

puknut ces Panto.
Max Allegri
-
Stroj1946
-
Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:57
Sjećam se kad se zviždalo Pušini na utakmicama repke pa ga zamijeniše Ušanović, Pašalić i ostala mafija, a njih Begić.. Sve od zla oca, a za njih Pušina gospodin teški i moralna vertikalu. Fali nama kao društvu kadrova u svim sferama, ja pojma nemam koga bih stavio sad da mene pitaju. Nisam džaba spomenuo "arapsko proljeće", ono je meni sinonim za revoluciju bez cilja i ideje za šta se konkretno bori. Šta znači uprava napolje, ko da je mijenja i šta želimo da mijenjamo, protiv čega se borimo i koga želimo na njihovim pozicijama?
Uvijek je cool biti opozicija, boriš se protiv nekoga i nečega bez odgovornosti i konkretnih rješenja.
Ma iskreno ako ce dolaziti neki kao Selimovic, Baljak itd., onda su ovi bolja opcija 100 puta. Samo i da ova garnitura ode, sta neki koji su opozicija, kako misle uci u klub? Pa nije ovo 1999, da svako moze da udje u klub. Pa Nam ce aminovati svoje ljude svakako
-
mma_hz
-
Kontakt:
Zamisli ti muda gubis kuci na derbiju,za navijače najbitnijem i trener te izvodi jer si igrac manje na terenu ti izlazis ne pruzas ruku nikome....ne prilazi s klupi ,ma ni da bodris ekipu do kraja nego pravo klimas da se tusiras.
Slusaj sad ,slao sam ti na instagram da si picka smrdljiva ,da te **** usta zvaljava its itd poslije derbija a sad ti javno **** majcino mlijeko kurcevito koje te zadojilo.
Mrs iz kluba **** jedno narcisoidno uhljupsko....ako te iko zna nek ti ovo pokaze vidjeces na Instagramu ko sam da ti uzivo **** sve zivo i mrtvo picko jedna.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Zeko87
-
Kontakt:
Ma svaka čast momcima koji su uvijek uz klub, koji od crkavice odvajaju da prate klub, ne bih volio da ih neko izmanipuliše i da im se igra sa emocijama.
Ruku na srce dobili smo ono što smo dugo htjeli, djeca kluba igraju zapažene uloge u ekipi, trening centar moderan, dupla kruna, na dobrom putu da je odbranimo, dosta mladih reprezentativaca, pa više se sad kuka čini mi se nego kad su nam Troglavi, Goškovi, Obarske kidali bodove.
Sezona je tek na pola puta, dijelimo prvo mjesto, dva mjeseca fore da se posloži sve, najbolja smo domaća ekipa, ranije smo se znali opraštali od titule odmah poslije evropskih blamaža.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2019, 22:12
Sad su neki poceli praviti teorije zavjere, da Rahmanovic ne putuje sa ekipom, jer je posle otkaza javno podrzao Husrefa

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bosniacum Lilium, ErosViverosViv, feniksptica, Ferrante071, guadalupe, Hajdeee, MaroonWhite1946, mire971, mosarajvosa83, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, pitar, Posejdon, riki46, THEC, Vanja8, VolimBiH96, Zagor i 210 gostiju.