Već sad je odličan igrač. Treba ga kaparisati na vrijeme. Rafinha, Rakitić + 50MLautaro Martínez (igrač milanskog Intera): "Interes Barcelone? Inter je moj dom. Ovo je tim koji mi puno znači i od prvog dana su me ljudi ovdje prihvatili, poklanjaju mi pažnju i daju mi do znanja da sam važan igrač. Ne razmišljam o drugim klubovima, želim usrećiti Interove navijače i svoju obitelj, koji su mi uvijek pružali podršku."
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bio im odlican i Icardi, gledam ga na Bernabeu, covjek nije pipnuo loptu. I dalje je za sve takve igrace Suarez Batistuta.
Jedini ko moze s njim u recenicu zadnjih 10 godina i koji je trenutno i bolji igrac je Lewandowski. Sve ostalo su price za sirotinju.
Jedini ko moze s njim u recenicu zadnjih 10 godina i koji je trenutno i bolji igrac je Lewandowski. Sve ostalo su price za sirotinju.
27.10.2020
Može i Karim Veliki, ne smijem ni zamisliti kombinacije Velikog i Messija. Gluho bilo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Suarez sa 10 kila viška je ajatolah za tog francuskog truta 
Kako mrav iskusno prođe u lš i kupi sebi vrijeme bar do marta, a plata redovna.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Usporedi statse truta i ronalda otkad je ovaj napustio real
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj Ernesto haman citav život slaže neke nenormalne face i poze
Gledajući ove epizode matchday-a, najviše me impresionirao ter Stegen, a Dembele ni dan danas ne zna beknuti tri riječi španskog.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sto jes jes, ne voli ga kamera. Obicno su spontane fotke najljepse, kod njega najsmijesnije. Ali ko smo mi da pricamo, mozda je uzivo ljepsi heehehe
27.10.2020
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Opet Mats 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
kajace se barca zbog ovog malog japanca
Može
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.