PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
biceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:05Samo da najavim da ne bude nisam rekao..letit ce zubi ko tik tak i bice savova ko god bude hodao oko Grbavice sa grbom Veleza. Mozemo se postovati na repki...ali da se zna kad Zeljo igra da ste nam smrtni neprijatelji. Znam da vas ima ko govana studirate po Sa ali jbg bez kurcenja.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Ne ulizuj se preko njihovih ledjasimidobar je napisao/la: ↑07 dec 2019, 04:05biceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:05Samo da najavim da ne bude nisam rekao..letit ce zubi ko tik tak i bice savova ko god bude hodao oko Grbavice sa grbom Veleza. Mozemo se postovati na repki...ali da se zna kad Zeljo igra da ste nam smrtni neprijatelji. Znam da vas ima ko govana studirate po Sa ali jbg bez kurcenja.![]()
![]()
![]()
![]()

Forzza Velez
Trebal' kome para posuditi? Imamo kesa krava ga ne moze sazvakati. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Bgm vam zauzimaju istok, domaću tribinu .. Biti će to sramota velikabiceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:05Samo da najavim da ne bude nisam rekao..letit ce zubi ko tik tak i bice savova ko god bude hodao oko Grbavice sa grbom Veleza. Mozemo se postovati na repki...ali da se zna kad Zeljo igra da ste nam smrtni neprijatelji. Znam da vas ima ko govana studirate po Sa ali jbg bez kurcenja.

- mohikanac12
- Kontakt:
Hajde Zvijezda09, gazi ponižene!
Sta je ovo, pola tima "povrijeđeno". Ah ta ruptura "klana" i "disciplinsko" zatezanje.
Sta je ovo, pola tima "povrijeđeno". Ah ta ruptura "klana" i "disciplinsko" zatezanje.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Lako će se oni sa Zvijezdom dogovoriti.mohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 12:21Hajde Zvijezda09, gazi ponižene!
Sta je ovo, pola tima "povrijeđeno". Ah ta ruptura "klana" i "disciplinsko" zatezanje.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- egzodus1946
- Kontakt:
Debil samo pravi probleme nama sto idemo na gostovanje privatno i na domace tribine. Ja do sad u Vrapcicima nikad nisam imao problema, a zbog ovakvih samo neko moze glavu izgubiti.simidobar je napisao/la: ↑07 dec 2019, 04:05biceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:05Samo da najavim da ne bude nisam rekao..letit ce zubi ko tik tak i bice savova ko god bude hodao oko Grbavice sa grbom Veleza. Mozemo se postovati na repki...ali da se zna kad Zeljo igra da ste nam smrtni neprijatelji. Znam da vas ima ko govana studirate po Sa ali jbg bez kurcenja.![]()
![]()
![]()
![]()
Dogovorili su vec.Virtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2019, 12:22Lako će se oni sa Zvijezdom dogovoriti.mohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 12:21Hajde Zvijezda09, gazi ponižene!
Sta je ovo, pola tima "povrijeđeno". Ah ta ruptura "klana" i "disciplinsko" zatezanje.![]()
Mjau !
Ovo je smijesno da u ovom vijeku bude ovakva slika na BHT-u...daleko najlosiji prijenosi na BHT-u
Arena i BHT razlika nebo i zemlja..na BHT-u zabole oci nakon 7 sekundi
Arena i BHT razlika nebo i zemlja..na BHT-u zabole oci nakon 7 sekundi
A ima li neko link od streama Sarajeva?
-
Jaoo ofsajda jel ovo moguce ahhahahahaha joi navlacenja..metar iza igraca ...ebo ga golllll
ŽELJEZNIČAR 1921
Prvo im ponisti priliku nije ofsajd..onda ovi daju gol ali meni izgkeda ko ofsajd

ŽELJEZNIČAR 1921
Mjau !
Al im zato krilo ima dva metra, okretan ko doner
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.