FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Penal za kitare naravno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi jeli realno da je ono penal?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma džaba se nadate ljudi moji.- Uvodi se zabrana održavanja organizovanih sportskih i kulturnih aktivnosti na otvorenom prostoru, u cilju smanjenja kretanja i izlaganja stanovništva štetnim materijama, koje vrši organ MUP-a na zahtjev organa državne uprave nadležnog za poslove zdravstva. Ovu mjeru dužni su provesti Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS, Ministarstvo zdravstva i MUP KS;
Ovo iznad je mnogo važnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj penala 
- mohikanac12
- Kontakt:
Čist penal. Retardirani odbrambeni degen.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Znaci moze sad policija zabranit odrzavanje utakmiceVirtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:35Ma džaba se nadate ljudi moji.- Uvodi se zabrana održavanja organizovanih sportskih i kulturnih aktivnosti na otvorenom prostoru, u cilju smanjenja kretanja i izlaganja stanovništva štetnim materijama, koje vrši organ MUP-a na zahtjev organa državne uprave nadležnog za poslove zdravstva. Ovu mjeru dužni su provesti Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS, Ministarstvo zdravstva i MUP KS;
Ovo iznad je mnogo važnije.
Kako ba cist penal, napravio korak poslije klizeceg pa pao
Ovo je najsmješniji penal u istoriji lige. Eto toliko.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Cist penal. Kontakt sa desnom nogom, lopte ni blizu. Sve sto je debeli Handzic trebao uraditi je da se svali. Poklon.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma cirkus, nije ga dofatio. Znaci penal nije biomohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:42Cist penal. Kontakt sa desnom nogom, lopte ni blizu. Sve sto je debeli Handzic trebao uraditi je da se svali. Poklon.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ok, ja govorim po ovom snimku i tako mi izgleda. Sacekacemo onda drugi ugao.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nije bilo kontakta uopšte.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako je ono penal, onda je ono na derbiju nad Veselim penalcina za crveni kartonmohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:45Ok, ja govorim po ovom snimku i tako mi izgleda. Sacekacemo onda drugi ugao.
Pet minuta nadoknade u Ugljeviku, slobodno sve ustedjevine uplatite na pitare
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi x odlican, pobjedimo i bjezimo 2 boda na pauzi
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:50Ljudi x odlican, pobjedimo i bjezimo 2 boda na pauzi
E hajde sad Željo molim te. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.