Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ofanzivan sastav Veleža, biće dobra utakmica. Samo da ne bude sranja..
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Beduin
- Kontakt:
Razlika je sto smo mi tada igrali najbolji fudbal u drzavi, igrali Evropu, otimali se za nase igraci najjaci klubovi u nasoj ligi kao i inostrane ponude iz Belgije, Turske i neke manje atraktivne lige.JonSnow je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:55Ni prvi ni zadnji. I vi ste tako sanjali titule, ali ****.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:50Mozemo li samo zastati na sekundu i podsjetiti se da su navijaci Celika nakon 3 kola bili ubijedjeni u Evropu, a i borbu za prva 3 mjesta, a sada zavrsavaju polusezonu u zoni za ispadanje![]()
A vi ste druze nakon osrednje sezone hvalili se kako ste zadrzali okosnicu tima i napokon nije cijeli tim otisao, doveli Brzog i jos par losijanera i na sav glas ismijavali druge klubove kako imaju daleko losije igrace, atmosferu u klubu, navijacko prekucavanje na tribinama, gdje smo vam skretali paznju da se ne talasate pretjerano, nego realnije gledate na nas BH fudbal i situaciju.
I za Mahmutovica sam vam pisao, on je morao igrati vise, ne znam zasto nije, ali taj covjek ima fudbal u malom prstu u odnosu na mnoge napadace u nasoj ligi.
Mada, nista jos ovdje nije gotovo, kao i svih ranijih sezona. Ima jos dosta da se igra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne čudi ovo danas u vezi FKS. Otjerati onako čovjeka koji je na neki način bio u klubu u većini toga što su osvojili ne može izaći na normalno. Iživljavaju im se neki iz uprave koji veze sa fudbalom i tim kako diše klub nemaju. Husref je za ovu ligu mag, ne mogu boljeg naći. Prosto jer su ovdje uslovi specifični. Sumnjam da će na kraju biti i drugi, možda treći.
Naravno da je nauka, treba dobro znanje pa tebe napraviti.mohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:54Karanje je nauka drugovi. Vidi pitara, dezorjentisani.![]()

Sta kaze onaj ko hoda ispredd Grbavice razbit ce mu zube, evo me sa salom na istoku pa bujrum, jafo vise nas nego vas na tribinama a glavni jos nisu dosli. Pa- pa picko. Grbavica cijela crvena i bijela. Pozz normalnoj raji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj dobro si me napomenuo za tekmu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel ovo Bogi 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bogičević

RA drze lekciju za sada Manijacima.

RA drze lekciju za sada Manijacima.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 07 dec 2019, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne javljas se

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Bazinga12345
- Kontakt:
Teško da možemo izdržati pritisak Želje do kraja. Fali
nam cvrstine u sredini..
nam cvrstine u sredini..
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zeljo nece dat gola ni 3 dana da igra.Zato sto se sve forsira preko krila i visokim loptama sto je pogresno.
Limitiranost rostera dolazi do izrazaja sad kad nema Štilića da izmišlja golove.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jednom pogledali u gol i zabili ..
Majq vam nafakašku
Majq vam nafakašku
Izdrzi lezve!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Na kurcu si a ne na istoku, murija vas opkolila, cuvaju vas ljudi da ne dobijete po picki, jeste vas je više, 600 vas naspram pet hiljada na ostatku stadiona

Šta kaže Grbavica crvena i bijela

MIHAJLOVIĆ !
Pa više RA nego Manijaka..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Siroki 2 puta pogledo na go 2 gola Velez 1 za sad 1 go.**** te pravdo. Ako pogledaju 2 puta moze bit svasta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.