Edit:
Atlético Universidad L.P. 1-1
75' Merida F

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Kazem ja da su AS i Marca obicno  smece !  Aguero je produzio ugovor do 2015 god ,samo sada je problem sto je klauzula spustena sa 60 na 45 mil Eur.
  Kazem ja da su AS i Marca obicno  smece !  Aguero je produzio ugovor do 2015 god ,samo sada je problem sto je klauzula spustena sa 60 na 45 mil Eur.  
Daj bože da večeras proradi,jer čekam još samo vas za 450 KMVeceras ocekujem od Forlana da konacno proradi i pobjedu protiv Osasune !

inace 2-0 nakon prvog poluvremena . Ono sto me raduje je Mario Suarez , djeli sjajne lopte i u tandemu sa Tiagom izgleda sjajno . Ocekujem da ovo lagano prvedemo  kraju i zabijemo jos koji ! Atletiiiiiiiiiiiiiiii
  inace 2-0 nakon prvog poluvremena . Ono sto me raduje je Mario Suarez , djeli sjajne lopte i u tandemu sa Tiagom izgleda sjajno . Ocekujem da ovo lagano prvedemo  kraju i zabijemo jos koji ! Atletiiiiiiiiiiiiiiii 
Kakva je igra? Kakvi su golovi? Jel Calderon pun?juznjak> je napisao/la:Prozva ja Forlanainace 2-0 nakon prvog poluvremena . Ono sto me raduje je Mario Suarez , djeli sjajne lopte i u tandemu sa Tiagom izgleda sjajno . Ocekujem da ovo lagano prvedemo kraju i zabijemo jos koji ! Atletiiiiiiiiiiiiiiii
 Calderon pun kao i uvijek ,sigurno 50 000 ima  ,takodje ocekujem sada da nakupimo bodova pa da zasjednemo na tu 4 pozicijiu.
 Calderon pun kao i uvijek ,sigurno 50 000 ima  ,takodje ocekujem sada da nakupimo bodova pa da zasjednemo na tu 4 pozicijiu. 

mogli smo i bolje proci .Real dobio Levante
 mogli smo i bolje proci .Real dobio Levante   
   ako prodju Real i Atletico ce igrati u polufinalu !
 ako prodju Real i Atletico ce igrati u polufinalu ! Cerezo je demantovao prije par sati
  Cerezo je demantovao prije par sati   ovo mi je najjace cuj''odluka pala na De Gei''
 ovo mi je najjace cuj''odluka pala na De Gei''  
   ko da se Atletico nista ne pita.   Sam De Gea je izjavio da misli ostati jos mnogo  godina ,a ne vidim razloga sto bi napustao Atletico  zbog bilo kojeg tima . Doduse nije ni Torres zelio napustiti
  ko da se Atletico nista ne pita.   Sam De Gea je izjavio da misli ostati jos mnogo  godina ,a ne vidim razloga sto bi napustao Atletico  zbog bilo kojeg tima . Doduse nije ni Torres zelio napustiti  al  su ga prodali Cerezo i mafija  i zato su  umalo najebali od Frentea ,tako da vjerujem da su se opametili !!!
   al  su ga prodali Cerezo i mafija  i zato su  umalo najebali od Frentea ,tako da vjerujem da su se opametili !!! 

vec sada   je igracina samo kako se igrao sa Pereom
  vec sada   je igracina samo kako se igrao sa Pereom   De Gea i ovaj put odlican bio , imao je  nekoliko  finih odbrana .  Sljedece kolo dolazi neugodni Espaynol  tu ocekujem takodje pobjedu i da konacno zasjednemo na 4 mjesto !
 De Gea i ovaj put odlican bio , imao je  nekoliko  finih odbrana .  Sljedece kolo dolazi neugodni Espaynol  tu ocekujem takodje pobjedu i da konacno zasjednemo na 4 mjesto ! 

Aguera sele u Chelsea svako ljeto a on produzuje ugovor do 2015 .
poštenojuznjak> je napisao/la:Golman Atletico Madrida, David de Gea u posljednje vrijeme se često povezivao sa Manchester Unitedom, no sada se i on oglasio i rekao kako se navijači ovog kluba mogu opustiti.
"Kompliment je biti povezivan sa tako velikim timovima kao što je Manchester United, ali Atletico je u mom srcu. Ovaj klub mi je dao sve i jako sam sretan što sam ovdje proveo cijeli život do sada", rekao je 20-godišnji David de Gea.
Mladi reprezentativac Španije je prilku da stane na gol Atletica dobio već u 18 godini. Prvi izbor je bio Sergio Asenjo koji je nedavno došao u klub, ali nakon nekoliko pogrešaka na mjestu prvog golmana zamijenio ga je De Gea.
"Navijači se mogu opustiti. Ovo je veliki klub koji sve zaslužuje, tako da nemam razloga da ga napuštam", dodao je za kraj 20-godišnji golman.
Fino
Prema pisanju španskog dnevnika As Atletico Madrid želi da angažuje veznjaka, a jedan od dva igrača koji se nalaze na radaru španaca je naš reprezentativac Zvjezdan Misimović.
Atletico Madrid želi dovesti napadača i veznjaka koji zna dati zadnju loptu, a na spisku od dva playmakera se nalaze Zvjezdan Misimović i Ivan Rakitić.
Situacija za tim sa Vicente Calderona je veoma povoljna, jer naš reprezentativac ima problema u Galatasarayju i svakog trenutka se spominje njegova nova destinacija, a što se tiče člana Schalkea ugovor mu ističe na kraju sezone, te ukoliko ga ne preoduži pregovori bi mogli početi već u januaru.
Nepotrebno pored Maria Suareza .
Marca i dalje jede **** .Nakon sto su objavili da Atletico nudi Forlana Realu i da je Manchester kupio De Geu sada je i Bayern zainteresiran za Dominatora
 ovim je dokazao da je jedan od rijetkih ''novopečenih'' igrača koji zna cijeniti i neke druge stvari osim novca i da ne ide kao muha bez glave čim se prvi veći klub pojavi kao eventualni kupac.Neka njega u Atleticu neka pokuša napraviti nešto sa njima a onda ako ne bude išlo eventualno transfer i tad će vjerovatno biti broj #1 u svijetu tako da će ponovo biti veliki broj zainteresovanih.
  ovim je dokazao da je jedan od rijetkih ''novopečenih'' igrača koji zna cijeniti i neke druge stvari osim novca i da ne ide kao muha bez glave čim se prvi veći klub pojavi kao eventualni kupac.Neka njega u Atleticu neka pokuša napraviti nešto sa njima a onda ako ne bude išlo eventualno transfer i tad će vjerovatno biti broj #1 u svijetu tako da će ponovo biti veliki broj zainteresovanih. Cek malo zar on nije trebao u Real
 Cek malo zar on nije trebao u Real   
    on je novi Abel Resino  ,ipak vjerujem da ce sa Atleticom postici velike stvari
  on je novi Abel Resino  ,ipak vjerujem da ce sa Atleticom postici velike stvari  
 mislim da je zasluzio povratak u repku .
  mislim da je zasluzio povratak u repku . inace Osvaldo  iz Espaynola je zabio  golcinu    ,Simao bio najgori kao i obicno .
   inace Osvaldo  iz Espaynola je zabio  golcinu    ,Simao bio najgori kao i obicno .Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.