Ovakvima i za Kakanj pasoš treba.samoposteno je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:27Gremlinu jedan sta ti spominjes Markale kad veze nemas ......e takvi seljoberi su se naselili i u Zenicu i zato i jesmo u ovakvom ku.rcu...ja da se pitam ne bi vi meni bez pasosa mogli u Zenicu uci mame vam ga seljackeAddict je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:20@Almir2018
Hoćeš da kažeš da ste nam dali pare u sezoni kad niste imali za kifle, igrači vam igrali po pola godine bez dinara, zaduživali se na sve strane da prehrane porodicu?
Pitaj malo svoje igrače kako su preživjeli tu godinu pa će ti biti jasno.
A Gavranu bih samo poručio da smo mi dobili i puno veće ekipe od Čelika, npr Želju, Sarajevo ili Velež. To su za vas imena u ligi i znam da to boli.
Mi smo mali klub da sela koji je dočekao svaku ekipu lige gospodski, vi ste ti koji su psovali Markale i napali svakoga ko je došao u Zenicu a nama **** mater svaki put u Doboju. Ne lažite sebe i druge o nekom bratskom dočeku u Zenici. Opet ti kažem, vi nama trebate biti zahvalni a ne mi vama, samo što to boli
Imaš li me čim uvrijediti?
FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
gavrane ti si najveci smetljar..p... ga...abg ispadatae pa se ljubite sa rudarom i travnikom...danas ste pokazali vase pravo lice...vidimo se ...
Da se ti pitas i takvi ko ti, niko u Zenicu ne bih mogao bez pasoša. Evo da ti ja kažem, jesmo seljaci i uvijek ćemo biti i nikad se necemo stidit toga. Ne ulazim u rasprave ali moram da kažem da niti jedna navijačka skupina nije se gore ponašala prema nama (a vjerujem i ostalim) i na domaćem i gostujućem terenu. Sve i jedna navijacka grupa koja je bila u Doboju je poslije ili prije utakmice sjedila, pila, jela i zajebavala se sa CL bez incidenata (to svi mogu da potvrde). To sto vi mislite da ste neki nivo kao sto ste bili prije rata je vaš problem. Ne želim stavljati u isti koš sve zeničane kao ni sve Robijaše jer ima tu i onih koji znaju da su u ****u i ponašaju se u skladu sa situacijom ali vi koji obiđete svaki forum da vidite ko vas spominje da bi mogli reci kako ste vi nekada igrali s Fiorentinom i kako ste kulturni a niko drugi ne valja opet vaš problem. Za Kamberovice je sve placeno i nista se nije dobilo besplatno i to ne pripisujte sebi kao da ste nam u necemu valjali isto kao sto je Sloboda i Sarajevo platilo za igranje europskih utakmica. Zao mi je Celika jer vise bi volio da budu prvaci nego Zrinjski ili Borac a ne da su u trenutnoj situaciji ali zbog pojedinaca se nekada zapitam dali je to moje razmišljanje ispravno.samoposteno je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:27Gremlinu jedan sta ti spominjes Markale kad veze nemas ......e takvi seljoberi su se naselili i u Zenicu i zato i jesmo u ovakvom ku.rcu...ja da se pitam ne bi vi meni bez pasosa mogli u Zenicu uci mame vam ga seljackeAddict je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:20@Almir2018
Hoćeš da kažeš da ste nam dali pare u sezoni kad niste imali za kifle, igrači vam igrali po pola godine bez dinara, zaduživali se na sve strane da prehrane porodicu?
A Gavranu bih samo poručio da smo mi dobili i puno veće ekipe od Čelika, npr Želju, Sarajevo ili Velež. To su za vas imena u ligi i znam da to boli.
Mi smo mali klub da sela koji je dočekao svaku ekipu lige gospodski, vi ste ti koji su psovali Markale i napali svakoga ko je došao u Zenicu a nama **** mater svaki put u Doboju. Ne lažite sebe i druge o nekom bratskom dočeku u Zenici. Opet ti kažem, vi nama trebate biti zahvalni a ne mi vama, samo što to boli
- samoposteno
- Kontakt:
Pa dobila je i Zenica pare što je Mladost igrala na Kamberoviću i vi se time hvalite kao da ste zadužili Mladost.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hajde ba ne prdite "građani" iz Zenice. Robijaši kad god su došli na naš stadion, organizovano su psovali ne navijačima na zapadnoj tribini, nego kompletnoj publici. Zašto, koji je razlog, jel to u redu, kulturno i građanski po vama? A ja kulture jbt, a mi ko seljaci za vas. Jesmo i neka smo. Ne određuje veličina grada kulturu, nego mozak i odgoj kojeg vi očigledno nemate.
Jbt, dođi i navijaj za svoj klub, a ne psovati organizovano mater kompletnoj tribini iiiiiii vi pričate o seljakluku
Doduše, ovu ste bili za ne prepoznati koliko ste bili umjereni. Pozdrav mojoj raji, pravim navijačima Čelika, a ne onim koji su trenutno isplivali u prvi plan i koji u stvari sramote klub.
Jbt, dođi i navijaj za svoj klub, a ne psovati organizovano mater kompletnoj tribini iiiiiii vi pričate o seljakluku

Doduše, ovu ste bili za ne prepoznati koliko ste bili umjereni. Pozdrav mojoj raji, pravim navijačima Čelika, a ne onim koji su trenutno isplivali u prvi plan i koji u stvari sramote klub.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- Crni gavran
- Kontakt:
Vidjecemo ko ce se s kim ljubiti. Ja sam najveci smetljar ali za tebe veliki gospodin, odgovaram samo za uvrede kao sto je bila ova od Addict-a. I opet cu vam uzvracati u slicnim situacijama, dovidjenja i prijatno.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- samoposteno
- Kontakt:
Neka si ti seljak i drzi se sela da su bogdom svi takvi kao ti da napuste nas grad i vrate se u svoje vukojebine gdje su bili prije rata pa da i nasa Zenica ugleda svjetloDost je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:51Da se ti pitas i takvi ko ti, niko u Zenicu ne bih mogao bez pasoša. Evo da ti ja kažem, jesmo seljaci i uvijek ćemo biti i nikad se necemo stidit toga. Ne ulazim u rasprave ali moram da kažem da niti jedna navijačka skupina nije se gore ponašala prema nama (a vjerujem i ostalim) i na domaćem i gostujućem terenu. Sve i jedna navijacka grupa koja je bila u Doboju je poslije ili prije utakmice sjedila, pila, jela i zajebavala se sa CL bez incidenata (to svi mogu da potvrde). To sto vi mislite da ste neki nivo kao sto ste bili prije rata je vaš problem. Ne želim stavljati u isti koš sve zeničane kao ni sve Robijaše jer ima tu i onih koji znaju da su u ****u i ponašaju se u skladu sa situacijom ali vi koji obiđete svaki forum da vidite ko vas spominje da bi mogli reci kako ste vi nekada igrali s Fiorentinom i kako ste kulturni a niko drugi ne valja opet vaš problem. Za Kamberovice je sve placeno i nista se nije dobilo besplatno i to ne pripisujte sebi kao da ste nam u necemu valjali isto kao sto je Sloboda i Sarajevo platilo za igranje europskih utakmica. Zao mi je Celika jer vise bi volio da budu prvaci nego Zrinjski ili Borac a ne da su u trenutnoj situaciji ali zbog pojedinaca se nekada zapitam dali je to moje razmišljanje ispravno.samoposteno je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:27Gremlinu jedan sta ti spominjes Markale kad veze nemas ......e takvi seljoberi su se naselili i u Zenicu i zato i jesmo u ovakvom ku.rcu...ja da se pitam ne bi vi meni bez pasosa mogli u Zenicu uci mame vam ga seljackeAddict je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:20@Almir2018
-
- Kontakt:
Nemoj ih kod nas u federalku. Ko će ih gledat i slušat kad ih opet Travnik otrese. U Zenici ti je nacionalni sport kukanje i lajanje na sve i svašta i pri tom bit ubjeđen da si ti najveći. Tačno me stid s kim živim u gradu.
Imaju sve predusove za kantonalne pa nek se tamo prse da su neko i nešto
- Crni gavran
- Kontakt:
Nabijem na qrac i vas i vase pare, sto se mene tice izbjegavajte Zenicu u sto sirem luku, jer mi smo najgori od svih idite u Vrapcice , Grbavicu, Kosevo, ma idite gdje god hocete, na kraju krajeva nema vas nikad na Bilinom Polju kad vam Mladost igra.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nemoj tako, oni moraju igrati Premijer ligu zbog toga što su oni "ime"Matemotika je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:56Nemoj ih kod nas u federalku. Ko će ih gledat i slušat kad ih opet Travnik otrese. U Zenici ti je nacionalni sport kukanje i lajanje na sve i svašta i pri tom bit ubjeđen da si ti najveći. Tačno me stid s kim živim u gradu.
Imaju sve predusove za kantonalne pa nek se tamo prse da su neko i nešto
Krenuli smo 2 puta ali je već u Bilješevu Gajgerov brojač poludio od 'pišćanja' pa smo se morali vratiti.Crni gavran je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:59Nabijem na qrac i vas i vase pare, sto se mene tice izbjegavajte Zenicu u sto sirem luku, jer mi smo najgori od svih idite u Vrapcice , Grbavicu, Kosevo, ma idite gdje god hocete, na kraju krajeva nema vas nikad na Bilinom Polju kad vam Mladost igra.
Nisam imao pojma da je Rudar bio ovoliko popularan. 

41.21.1.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Akcija za go Hadža kao iz uđbenika, go Dragutinovića- eurogo. Trka i zalaganje posebno izražajni u drugom poluvremenu, za razliku od ranijih utakmica. Yamac pokazao da se i pored kiksa prilikom kojeg smo dobili go, na njega treba i može računati. Sreća pa Isaković i Horić, kukavičija jaja, nisu igrali i ove dvojice se treba pod hitno, več danas riješiti. Sve u svemu, izuzetno vrijedna pobjeda i svaka čast na zalaganju.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne raspravljajte se ba, uživajte u pobjedi!
Nije dobro bilo, u prvom poluvremenu ni nalik na onu ekipu koja je ginula za svaku loptu u Mostaru. Kasnije je malo bolje bilo, ali kao što @Addict kaže pobijedili ste, ne zato što ste vi bolji od njih, već zato što su oni gori od vas.
Dela kiksao na početku, kasnije jedan od najboljih. Burak Yamac isto! Vazda je sve bolji i bolji. Moglo bi se probrati nekoliko igrača iz ove ekipe, ostalo rastjerati! Šolbu ostaviti, ali kao pomoćnika novom treneru ili ga vratiti u omladinski pogon!
Nije dobro bilo, u prvom poluvremenu ni nalik na onu ekipu koja je ginula za svaku loptu u Mostaru. Kasnije je malo bolje bilo, ali kao što @Addict kaže pobijedili ste, ne zato što ste vi bolji od njih, već zato što su oni gori od vas.
Dela kiksao na početku, kasnije jedan od najboljih. Burak Yamac isto! Vazda je sve bolji i bolji. Moglo bi se probrati nekoliko igrača iz ove ekipe, ostalo rastjerati! Šolbu ostaviti, ali kao pomoćnika novom treneru ili ga vratiti u omladinski pogon!
#samoRudar #zauvijek
- Zenicanin988
- Kontakt:
Drugovi nemojte se uzdizati s ovom pobjedom, jednostavno mi smo prelosi, inace Celik ima jedan ili nijedan sut po utakmici a danas smo ih imali vise. Sto se tice psovanja,evo ja sam bio odmah ispod kamere, znaci ljudi psuju majku zenicku, psuju sve zivo, psuju sudiji dijete u su.ak, vjerujte ja sam se iznenadio. Pogotovo neki lik u crvenoj jakni, znaci ne dao Bog nikome. A sto se tice ispadanja, ne vjerujem da Celik moze ispasti, jedino mozda da ga Fudo ugasi. Vama sretno u nastavku
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma taj lik u crvenoj jakni psuje ko kočijaš na svim sportskim terenima u Kaknju. Njemu nije bitno ni ko gubi niti vodi, on dođe da psuje, ali nikada nije na tribini do CL. Valjda konta da tako dolazi do izražaja ili šta več. U pravu si, imamo loše ekipe i to je to. Ovdje treba mnogo toga promijeniti.Zenicanin988 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 17:17Drugovi nemojte se uzdizati s ovom pobjedom, jednostavno mi smo prelosi, inace Celik ima jedan ili nijedan sut po utakmici a danas smo ih imali vise. Sto se tice psovanja,evo ja sam bio odmah ispod kamere, znaci ljudi psuju majku zenicku, psuju sve zivo, psuju sudiji dijete u su.ak, vjerujte ja sam se iznenadio. Pogotovo neki lik u crvenoj jakni, znaci ne dao Bog nikome. A sto se tice ispadanja, ne vjerujem da Celik moze ispasti, jedino mozda da ga Fudo ugasi. Vama sretno u nastavku
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Završena užasna polusezonu. Ova pobjeda nad Celikom nas izvuče na kraju iznad zone ispadanja.
Nadam se remontu ekipe u zimskoj pauzi jer ovo je i dalje jako tanko. Borba za opstanak ce biti teška ako se ne dovede pare konkretnih pojačanja.
I ne znam zašto svaki put nasjedate na ova sranja od par forumasa iz Zenice. Nek se bave svojim klubom a mi svojim. Uvijek ista sranja i natezanja kad su utakmice sa Celikom.
Nadam se remontu ekipe u zimskoj pauzi jer ovo je i dalje jako tanko. Borba za opstanak ce biti teška ako se ne dovede pare konkretnih pojačanja.
I ne znam zašto svaki put nasjedate na ova sranja od par forumasa iz Zenice. Nek se bave svojim klubom a mi svojim. Uvijek ista sranja i natezanja kad su utakmice sa Celikom.
-
- Kontakt:
Ja bih vam čestitao na zasluženoj pobjedi danas. One psovke nepotrebne i bez smisla ikakvog. Sretno u proljetnom dijelu prvenstva.
Hvala. Sretno i Čeliku u nastavku. Mislim da je vrijeme da se spusti lopta izmedju Mladosti i Čelika sto se tice tribina.Convicts1988 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:59Ja bih vam čestitao na zasluženoj pobjedi danas. One psovke nepotrebne i bez smisla ikakvog. Sretno u proljetnom dijelu prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.