FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"JEDINO KAD JE SARAJEVO GOST, ČUJU SE OVAKO GOSTUJUĆI NAVIJAČI" Feđa 

- robertkosar
- Kontakt:
Dvadeset i pet god sam aktivno igrao fudbal i nikad u zivotu nisam vidio da se moj trener smije kod rezultata 5:2 za protivnika to sam dozivio od naseg titiza trenera. I nigdje vise nikad

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo igrača naših, izašli iz mišijih rupa, svi evo objavljuju da smo jesenji prvaci i komentarisu UPS.
Vratite se u rupu, i počnite od sutra odma trenirat. Podršku morate zaslužiti opet.
Vratite se u rupu, i počnite od sutra odma trenirat. Podršku morate zaslužiti opet.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Molim urednike portala sportsport da maknu drugoplasiranog selju sa naslovnice i postave grb jesenjeg prvaka i akutelnog sampiona premijer lige. Malo respekta nije na odmet.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Volim te Sarajvo !!!
Il koliko je konkurencija očajna, kad smo mi ovako loši jesenji prvaci.
Sve osim titule je katastrofa epskih razmjera, ova naša ekipa je Real Madrid po kvaliteti za svaku drugu u ligi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakvi smo mi idioti svega mi 

Zna on i plakat kad trebarobertkosar je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:02Dvadeset i pet god sam aktivno igrao fudbal i nikad u zivotu nisam vidio da se moj trener smije kod rezultata 5:2 za protivnika to sam dozivio od naseg titiza trenera. I nigdje vise nikad![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
To mi pisemo od marta!
Al nam ovdje neki pametuju da je neko jaci od nas. Ovaj zeljeznicar je izbio ku i od veleza i sirokog a nas natambura i kuci i u gostima. Dakle, nas kvalitet trener Ovaj nije znao isporučiti na teren. Sad ide novi.
Titula!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo kod Handžića live na Instagramu. Pjevaju, Hare govori "ostaće vazda mali plavi", javljaju se Tatar i Rahman u komentarima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja ne znam kako ovi nasi uhljupi od igraca imaju obraza postavljati ovo nesta ups na Instagramu....pa **** vam sve nesposobno dali vam ljudi 8 golova u dvije tekme a realno su trebali 10.Mrs
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako smo prvi sa nemodernim Husrefom koji psuje igracima, bogara itd. Ulazi u sukobe sa ljudima oko sebe. Pa sta cemo tek raditi sa modernim evropskim trenerom koji ce uvesti nesto novo nevidjeno do sad.
JURIŠ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Instagram mi zatrpaše sa storijima, al na šta su spali da im je ovo jedini način da izađu iz mišijih rupa. Neka su, lijepo je vidjet da im znači i da im je drago al trebaju ponovo zaslužiti podršku, bome su je izgubili. Igrajte pi.čkeAlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:08Evo kod Handžića live na Instagramu. Pjevaju, Hare govori "ostaće vazda mali plavi", javljaju se Tatar i Rahman u komentarima.

FK Sarajevo
Imaju obraza tacno kolko Husref ima obilazeci sve zivo , Veceras kuka na TV Teheran
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Drago mi je posebno zbog one izjave Amara prije utakmice i onog poništenog gola Veležu u Mostaru.
Krste izvedi korner kako treba pa nešto komentariši i provociraj.
Krste izvedi korner kako treba pa nešto komentariši i provociraj.
Zadnja izmjena: Tele33, dana/u 07 dec 2019, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed Saraj'vo!
-šutirati na gol protivnika kad igramo u gostima
-moći trčati više od 40 minuta
-napraviti smislenu akciju
-ne primiti 5 komada na derbiju
-ne gubiti kuci na derbiju
-poceti igrati fubal
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Oni su očigledan nedostatak kvaliteta nadoknadjivali velikom borbom i zalaganjem, te majstorijama Štilića koji je odigrao fenonemalnu polusezonu.
A ekipu da imamo jaču, to je valjda jasno svakom ko je u stanju objektivno sagledati stvari. Pa njima su štoperi Bogičević i Šipović, ne treba iči dalje od toga. Naš rezervni dvojac Kurdić i Dupovac je kvalitetniji duo.
E zato će novi trener imat samo jedan cilj i jednu šansu.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 07 dec 2019, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Placipi.cka zijanio prvo mjesto, Cosic ga vratio.
Joj od koga je ona izgubio dvije tekme, kakav kloc od trenera.
Joj od koga je ona izgubio dvije tekme, kakav kloc od trenera.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Najmanje zasluzena jesenja titula.**** te titula kad me boli ****.Zeljo ti da 8 golova,zvijezda sa juniorima i amaterima i da 40+ primljenih golova a ti im sutnes jednom na gol i to iz penala.Ma jebla vas titula,niste je zasluzili.Uhljupiii
FK SARAJEVO.