FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 dec 2019, 18:30

Kad god je @skoroalen pratio kone i hvalio ih ovdje njima je bio poraz. Javi mi se da ti uplatim MojuTV na proljeće. Tvoje je da odvojiš 2 sata uz komentarisanje i hvaljenje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 dec 2019, 18:30

BordoSarajevo je napisao/la:
07 dec 2019, 18:30
Kad god je @skoroalen pratio kone i hvalio ih ovdje njima je bio poraz. Javi mi se da ti uplatim MojuTV na proljeće. Tvoje je da odvojiš 2 sata uz komentarisanje i hvaljenje.
I prošli put je tako bilo. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 dec 2019, 18:31

Sve je to planski odrađeno. :rol:
Al majke mi uvijek promašim kad su oni u pitanju. Još se sjećam kad su prije dvije sezone gubili od Borca 0:1 na Grbavici, ja na Prepucavanjima lupio da je do kraja 0:2 i da me citiraju nakon meča. Okrenu Željo, citira me cijeli forum. :urnebes:

Da znam da će gubit svaku, na Grbavicu bih išao svaku tekmu i hvalio ih s tribine.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 dec 2019, 18:32

Ako sutra Borac dobije i namirisu krv, mogao bi tamo neko preko zime dobre pare ubrizgati u ekipu. Ne zaboravimo da idu Izbori i da Dodiku je glavni cilj dobiti Banja Luku, gdje mu je jako klimavo. Ne bi me cudilo da preko ulaganja u Borac ove sezone ne pokusa da popravi svoju poziciju tamo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 dec 2019, 18:33

Ma ovo seljakanje po Instagramu je nigdje veze. Lafo pjevaju nešto i provociraju gurbete, a spakovali im osam komada u dvije tekme. Pokrijte se ušima levati, idite trenirajte, pa kad budete kao prošle sezone uzeli krezube, onda pravite delirijum po Instagramu. Što ne mogu ovih papanskih fazona nikako..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 dec 2019, 18:33

Evander je napisao/la:
07 dec 2019, 18:32
Ako sutra Borac dobije i namirisu krv, mogao bi tamo neko preko zime dobre pare ubrizgati u ekipu. Ne zaboravimo da idu Izbori i da Dodiku je glavni cilj dobiti Banja Luku, gdje mu je jako klimavo. Ne bi me cudilo da preko ulaganja u Borac ove sezone ne pokusa da popravi svoju poziciju tamo.
Obećao 2 miliona a mislim da je pola već uplaćeno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 dec 2019, 18:37

Sarajevo jesenji prvak Premijer lige BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 dec 2019, 18:37

skoroalen je napisao/la:
07 dec 2019, 18:31
Sve je to planski odrađeno. :rol:
Al majke mi uvijek promašim kad su oni u pitanju. Još se sjećam kad su prije dvije sezone gubili od Borca 0:1 na Grbavici, ja na Prepucavanjima lupio da je do kraja 0:2 i da me citiraju nakon meča. Okrenu Željo, citira me cijeli forum. :urnebes:

Da znam da će gubit svaku, na Grbavicu bih išao svaku tekmu i hvalio ih s tribine.
Skoro baca sihre :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 07 dec 2019, 18:37

MortemHz je napisao/la:
07 dec 2019, 18:22
broj6 je napisao/la:
07 dec 2019, 18:20
Samo mi nisu jasni ovi što pričaju "ovakav Željo onakav Željo".. pa ljudi su i večeras odigrali odličnu utakmicu ali nisu imali sreće. Kad smo mi zadnji put imali 25 šuteva na utakmici. Veležu golman briljirao a Željo je realno najviše pokazao u polusezoni da se ne lažemo. Moramo mi dobro zbiti redove i smiriti situaciju u ovoj pauzi. Nadam se da neće biti puno odlazaka.
Koliko je od tih šuteva bilo u okvir gola?
Ja znam da je golman 4 ispod prečke iz gola izvadio. Čovjek briljirao. Ljudima završnica zaštekala ko i protiv Širokog. A da ne pričamo koliko Štilić pravi razliku, isto kao nama Rahmanović. Jednostavno ovakve utakmice se dešavaju, Velež je htio i odlično se držao, ali ne možemo reći da je Željo loš a pogotovo ne možemo reći da smo kvalitetniji jer nismo.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 07 dec 2019, 18:38

AlfredNobel je napisao/la:
07 dec 2019, 18:33
Ma ovo seljakanje po Instagramu je nigdje veze. Lafo pjevaju nešto i provociraju gurbete, a spakovali im osam komada u dvije tekme. Pokrijte se ušima levati, idite trenirajte, pa kad budete kao prošle sezone uzeli krezube, onda pravite delirijum po Instagramu. Što ne mogu ovih papanskih fazona nikako..
Ne znam kako ih nije stid.
MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Jeste, milion uplacen jos milion pocetkom godine. Prica se da ce Bilbija kod njih

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 dec 2019, 18:39

Prvaci jesenji :lol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 dec 2019, 18:39

Škoro je sihirbaz, babo. :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 dec 2019, 18:39

+1

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 07 dec 2019, 18:39

Cestitke rodjeni.
Koja ironija,jedan klub igra najbolju sezonu u zadnjih 6-7 godina, drugi kako neki tvrde ima ocajnu polusezonu iza sebe a ipak je prvak te iste polusezone.
Eh sad tek nakon kiksa komsija ostaje zal za ispustena 3 boda.
Sto se tice nase danasnje utakmica, iskreno nasi manekeni nisu ni zasluzili 3 boda, treba reci i da smo primili neregularan gol,Al kad se sve sagleda nismo ni zasluzili 3 boda.
Realno a ne pristrasno gledajuci nemamo mi nesto puno jaci tim ni od selje ni od svinjskog,sve je to tu negdje.
Druga stvar je sto sami sebe uzdizemo, npr. poredjenje Oremusa i Stilica kao najvecih ,,kapitalac" nemoguce poredjenje,Stilic klasa za njeg koliko god to meni bilo tesko priznati.
Za mene nas najbolji igrac i nas kapitalac je Ahmetovic,isto kao sto sam rekao ustati pa reci Husref Musemic,isto tako kazem ustati pa reci Mersudin Ahmetovic.
Nama je potreban poprilican remont ekipe u drugom dijelu,sto prije izabrati trenera i pustiti trenera da Sam izabere nove igrace u skladu sa nasim financijaskim mogucnostima,jer novi trener ce najbolje znati kakvi igraci njemu trebaju za njegov stil igre.

Rahmanovica i Tatara kao sto vec neko napisa ovdje na forumu ostaviti i poslat ih na tribine u drugom dijelu,upropastit im karijere treba nek idu onda u drugoligase, levati nezahvalni,FKS je od njih igrace napravio a oni ovako vracaju.
Uprava ne znam sta ceka,zasto jos ostavke nije podnijela,da se izabere nova uprava i novi trener i da se moze u miru raditi na pauzi.
Moramo iskoristiti ove prilike koje nam se pruzaju i osvojiti titulu.
O ovima sto pljuju po Hordama ne bih trosio rijeci,sami o sebi govore.
A ovo u zadnjih par dana na temi nisu prepucavanja ni zbog Husrefa ni zbog uprave ni zbog FKS iznad svega,ovo je preraslo u licna prepucavanja i svadjanja i vrijedjanja.

UPRAVA NAPOLJE

VOLIM TE SARAJEVO

Novi prvak je sa Koseva
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2019, 18:40

MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Jos mu sestric Vico Zeljković predsjednik kluba, kojeg Dodik zeli da progura da bude predsjednik NSBiH.

Treba se dobro pojacati na zimu da nam ova politicka masinerija nista ne moze.

@Škoro nastavi sa pozitivnim radom protiv kona. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 dec 2019, 18:41

Orangina85 je napisao/la:
07 dec 2019, 18:38
Ne znam kako ih nije stid.
MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Jeste, milion uplacen jos milion pocetkom godine. Prica se da ce Bilbija kod njih
Ah da..

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 dec 2019, 18:41

broj6 je napisao/la:
07 dec 2019, 18:37
MortemHz je napisao/la:
07 dec 2019, 18:22
broj6 je napisao/la:
07 dec 2019, 18:20
Samo mi nisu jasni ovi što pričaju "ovakav Željo onakav Željo".. pa ljudi su i večeras odigrali odličnu utakmicu ali nisu imali sreće. Kad smo mi zadnji put imali 25 šuteva na utakmici. Veležu golman briljirao a Željo je realno najviše pokazao u polusezoni da se ne lažemo. Moramo mi dobro zbiti redove i smiriti situaciju u ovoj pauzi. Nadam se da neće biti puno odlazaka.
Koliko je od tih šuteva bilo u okvir gola?
Ja znam da je golman 4 ispod prečke iz gola izvadio. Čovjek briljirao. Ljudima završnica zaštekala ko i protiv Širokog. A da ne pričamo koliko Štilić pravi razliku, isto kao nama Rahmanović. Jednostavno ovakve utakmice se dešavaju, Velež je htio i odlično se držao, ali ne možemo reći da je Željo loš a pogotovo ne možemo reći da smo kvalitetniji jer nismo.
Ooooo dobro vece husrefe nisam te prepoznao :wtf:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 dec 2019, 18:44

emir79 je napisao/la:
07 dec 2019, 17:50
Denchi je napisao/la:
07 dec 2019, 17:49
emir79 je napisao/la:
07 dec 2019, 17:45
Ti si tacno njihov placenik. Pasa ljudi ti se smiju sa drugih tema. Ne radi to sebi covjece. Brukas i sebe i nas.
Stae mishevi ne moze pod kozu
Sitni vez i pas
Ne moze huske nista vise sjebat
Sudbina!!!
Sitni vez ne mozes Zvijezdu dobiti :damn: :mrgreen: :mrgreen:

Koja si ti bruka od lika to je nevjerovatno.

Sad ce Zeljeznicar smijeniti Amara. E moj klocu potplaceni.
Pa sudjenje nije bilo ok, da jeste ovo bi bila 3 poena
Ne budi tuzan toliko odglumi bar da ti je malo stalo do kluba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 dec 2019, 18:44

Nije prvi ko zasluzi nego ko je navik'o
NEMA NAZAD

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 07 dec 2019, 18:45

Sjeverjecudo je napisao/la:
07 dec 2019, 18:39

Rahmanovica i Tatara kao sto vec neko napisa ovdje na forumu ostaviti i poslat ih na tribine u drugom dijelu,upropastit im karijere treba nek idu onda u drugoligase, levati nezahvalni,FKS je od njih igrace napravio a oni ovako vracaju.

UPRAVA NAPOLJE

VOLIM TE SARAJEVO

Novi prvak je sa Koseva
Dajte ih nama na prevaspitavanje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Čestitam Vam na jesenjoj tituli, nadam se da cete srediti pitanje stadiona za igranje evropskih utakmica, mada nije bilo lose kad ste igrali kao domacini kod nas, ja licno nemam nista protiv.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”