FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Par pitanja ovim sto tjeraju upravu:
1. Koji je razlog tjeranja uprave?
2. Da li želite da ode cijela uprava ili samo Jahic? (jel vidim da je vecina samo protiv njega)
3. Koji je razlog tjeranja Emira Hadzica?
Nemorate meni odgovoriti, odgovorite sami sebi, nemojte uzvikivati nesto samo da se vas cuje, a da ne razmislite prvo glavom sta trazite.
2. Da li želite da ode cijela uprava ili samo Jahic? (jel vidim da je vecina samo protiv njega)
Nemorate meni odgovoriti, odgovorite sami sebi, nemojte uzvikivati nesto samo da se vas cuje, a da ne razmislite prvo glavom sta trazite.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
SAT OTKUCAVA: TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK
Tobejarabi,gdje sad...ja dvorske lude...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Denchi je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:44Pa sudjenje nije bilo ok, da jeste ovo bi bila 3 poena
Ne budi tuzan toliko odglumi bar da ti je malo stalo do kluba

Dal je moguce...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Samo kera Jahica! Nikako cijelu upravu, eventualno i Sabrinu.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:10Par pitanja ovim sto tjeraju upravu:
Hadzica ne dirati, nije on nizasta kriv. Koliko mu das novca na raspolaganje, takva ce i pojacanja biti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Oj lige grob te je bo kad smo mi prvi sa ovakvom igrom..Ahmetovic ošuto tri puta na gol ukupno... Hahahha
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Evo da ti odogvorim,iako sam ja neke od svojih razloga vec naveo,al evo kopirat cu opetElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:10Par pitanja ovim sto tjeraju upravu:
1.
3.Emira ja ne bih tjerao,dao bih mu jos jednu sansu,meni licno nije drag jer je bio i kod komsija u proslosti,Al uradio je jedan dobar prelazni rok,jedan los i treba mu dati sad jos jednu sansu.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
On voli Saraj'vo pravi je hordas HUSREF MUSEMIC jedan je od nas !!!!Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:27Evo da ti odogvorim,iako sam ja neke od svojih razloga vec naveo,al evo kopirat cu opetElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:10Par pitanja ovim sto tjeraju upravu:
1.2. Svi
3.Emira ja ne bih tjerao,dao bih mu jos jednu sansu,meni licno nije drag jer je bio i kod komsija u proslosti,Al uradio je jedan dobar prelazni rok,jedan los i treba mu dati sad jos jednu sansu.
Tebe brate samo ovo Sarajevo mali HUSREF MUSEMIC velikim diskvalifikuje od razumnih rasprava. Ko je ba jedan od nas koga nas . Sutra ce radit za Dodika ako mu plati.Uprava je dala njemu i Hadzicu skoro il nije skoro vec najbolje uslove u drzavi . Da ste vi ovo govorili dok je on bio trener pa hajde il da je on ista ikad reko a ne poslije otkaza sve obiso i kuko.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 07 dec 2019, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Znaci otvarano kuci protiv Tuzla city a Zeljo ide Radniku , mislim i da Borac gostuje Sirokom , da je se odmah odlijepit ..
Al mi tradicionalno lose otvaramo proljetni dioHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:41Znaci otvarano kuci protiv Tuzla city a Zeljo ide Radniku , mislim i da Borac gostuje Sirokom , da je se odmah odlijepit ..

E ovo je najbolji dokaz kakvi su ostali u ligi, mi smo morali bjezati bar 5 bodova uzimajuci u obzir i povrede i sve..
- ElCartel11
- Kontakt:
@emir79 i @Sjecerjecudo hvala za konkretne i normalne odgovore.
E ovo da kazem i ja u vezi uprave nesto. Nisu cvjecke to znamo svi, imaju svojih greski, ali ko ih nema ili ko ih ne bi imao?
Nisu radili svi Husrefu o glavi to je i sam rekao, nego je to samo Jahic radio.
Sto se tice PR službe i marketinga tu smo odron, mislim cijela liga je odron, ali evo samo ovaj otkaz Husrefa su plasiralo u medije i to je to. Kasnije nastale 3-4 razlicite price, a sve su mogli rijesiti, da su sazvali press konferenciju i tamo objavili i pojasnilo razloge otkaza i to je to.
Sto se tice igranja Evrope van Sarajeva jbg ne mozemo njima prisivati sad to. Nisu oni krivi sto UEFA svake godine posoostrava kategorije stadiona, a kod nas se opcenito u drzavi nista ne radi.
Jbt Albanci napravili vrh stadion, pa Makedonci, evo Kosovo bi trebalo početi (ako i nisu vec), kod nas se busamo u prsa kad neko postavlja novi travnjak, brojace, VIP lože nove itd.
Uhljebljivanje prijatelja kolega i familije stvarno ne znam na koga mislis @Sjeverjecudo?
Plate igracima su kasnile zbog te transakcije, uprava nije smjela posuditi pare jer im Nam nije dao dozvolu za to.
Tu su je jedine piz.de ispali igraci koji su neki bojkot pravili, a znali su da ce biti isplaceni kad tad.
Sto se tice vizije i ciljeva, vidjecemo ih prvo sad kod izbora trenera. Vec to ce nam dati neki uvid sa kakvim budzetom raspolazemo i sta ocekivati u prelaznom roku od pojacanja.
Ne bih rekao, da je dupla kruna prosle sezone rezultat prosle uprave, jer je ova uprava stala tad izza Husrefa posle sramote od Atalante i to je bilo ispostavit ce se kljucno.
E ovo da kazem i ja u vezi uprave nesto. Nisu cvjecke to znamo svi, imaju svojih greski, ali ko ih nema ili ko ih ne bi imao?
Nisu radili svi Husrefu o glavi to je i sam rekao, nego je to samo Jahic radio.
Sto se tice PR službe i marketinga tu smo odron, mislim cijela liga je odron, ali evo samo ovaj otkaz Husrefa su plasiralo u medije i to je to. Kasnije nastale 3-4 razlicite price, a sve su mogli rijesiti, da su sazvali press konferenciju i tamo objavili i pojasnilo razloge otkaza i to je to.
Sto se tice igranja Evrope van Sarajeva jbg ne mozemo njima prisivati sad to. Nisu oni krivi sto UEFA svake godine posoostrava kategorije stadiona, a kod nas se opcenito u drzavi nista ne radi.
Jbt Albanci napravili vrh stadion, pa Makedonci, evo Kosovo bi trebalo početi (ako i nisu vec), kod nas se busamo u prsa kad neko postavlja novi travnjak, brojace, VIP lože nove itd.
Uhljebljivanje prijatelja kolega i familije stvarno ne znam na koga mislis @Sjeverjecudo?
Plate igracima su kasnile zbog te transakcije, uprava nije smjela posuditi pare jer im Nam nije dao dozvolu za to.
Tu su je jedine piz.de ispali igraci koji su neki bojkot pravili, a znali su da ce biti isplaceni kad tad.
Sto se tice vizije i ciljeva, vidjecemo ih prvo sad kod izbora trenera. Vec to ce nam dati neki uvid sa kakvim budzetom raspolazemo i sta ocekivati u prelaznom roku od pojacanja.
Ne bih rekao, da je dupla kruna prosle sezone rezultat prosle uprave, jer je ova uprava stala tad izza Husrefa posle sramote od Atalante i to je bilo ispostavit ce se kljucno.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Al kakav zuti karton Stanojevica

Garant je neka dobra "roba" taj zuti, pa ne mogu bez istog

Garant je neka dobra "roba" taj zuti, pa ne mogu bez istog

- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ne slazem se sa tvojim misljenjem al svakako imas pravo na isto. To Husref velikim je napisano zbog situacije koja se izdesavala,a ako se sjecas ova uprava se tjerala vec jednom pa im je Husref guzice spasio.paulus je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:41On voli Saraj'vo pravi je hordas HUSREF MUSEMIC jedan je od nas !!!!Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:27Evo da ti odogvorim,iako sam ja neke od svojih razloga vec naveo,al evo kopirat cu opetElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:10Par pitanja ovim sto tjeraju upravu:
1.2. Svi
Tebe brate samo ovo Sarajevo mali HUSREF MUSEMIC velikim diskvalifikuje od razumnih rasprava. Ko je ba jedan od nas koga nas . Sutra ce radit za Dodika ako mu plati.Uprava je dala njemu i Hadzicu skoro il nije skoro vec najbolje uslove u drzavi . Da ste vi ovo govorili dok je on bio trener pa hajde il da je on ista ikad reko a ne poslije otkaza sve obiso i kuko.
U svakom slucaju iznio sam svoje misljenje,a to da li ces se ti sloziti sa istim mi je totalno nebitno.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mi smo trebali imati manje bodova i od Borca i Tuzle, ovo sad je mrtva sreća i premija. A da smo imali samo zdravu atmosferu, bez napetosti koju je mag stvorio, i pored povreda i fizičke nespremnosti, trebali smo imati barem bodova koliko prošle godine jer su po meni konkurenti još gori.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajte momci bez medjusobnih svadja i nekih podjeb.avanja, svako ima svoje misljenje u vezi ove situacije i to je normala.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vidis kako gledas samo jednu stranu , a oni njemu nisu guzicu spasili nakon Atalante brukke pa Goska 1 1 , nemoj ba kad zanosite za njeg ocigledno a da je covjek aman trener nije da voli Sarajvo vise od zivota ne bi u Zvezdu isoSjeverjecudo je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:50Ne slazem se sa tvojim misljenjem al svakako imas pravo na isto. To Husref velikim je napisano zbog situacije koja se izdesavala,a ako se sjecas ova uprava se tjerala vec jednom pa im je Husref guzice spasio.paulus je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:41On voli Saraj'vo pravi je hordas HUSREF MUSEMIC jedan je od nas !!!!Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:27
Evo da ti odogvorim,iako sam ja neke od svojih razloga vec naveo,al evo kopirat cu opet
1.2. Svi
U svakom slucaju iznio sam svoje misljenje,a to da li ces se ti sloziti sa istim mi je totalno nebitno.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel cuo mozda jos neko sto je cini mi se @kanarinac neki dan napisao, da bi mogao doci Tino ili je suplja da se zamazu oci nama navijacima malo posle svega? 

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li te meze ili je u magli nestala neko je pripremio meso piće bijele rukavice...I da nema na čemu..
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Još jednom čestitke upravi na dobrom potezu i čestitke igračima za titulu jesenjeg prvaka! Ne treba zaboraviti da smo bili drugi na tabeli prije tjeranja maga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BungaBum, Pantelija, Pena, Sanchez87hz, zagorski i 79 gostiju.