FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 07 dec 2019, 20:13

Rahmanovic je zavrsena prica nasi moraju naci "play" igraca,Tino slabo igra u Austriji,i nasi ga zele,kontakt je ostvaren,e sad sta ce biti,mada je to mac s dvije ostrice,bice jos par igraca,I to trazit ce se igraci koji imaju cv,I kvalitet,pokusat ce I neke posudbe,ala kapic,jednostavno titulu moraju uzeti,nam je naredbu poslao,ili da se svi pakuju na kraju sezone,covjek ih pitao na pocetku sezone koliki budzet treba za titulu,I zadovoljio ih,ali oni su se izgleda ugradili u seate I.mnogo toga.
Samo Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 dec 2019, 20:15

emil02in je napisao/la:
07 dec 2019, 20:12
Ima li te meze ili je u magli nestala neko je pripremio meso piće bijele rukavice...I da nema na čemu..
Je l' to im opet Brajlović napravio show u VIP loži? :lol:

Ima brato, za vas uvijek. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 dec 2019, 20:17

kanarinac je napisao/la:
07 dec 2019, 20:13
Rahmanovic je zavrsena prica nasi moraju naci "play" igraca,Tino slabo igra u Austriji,i nasi ga zele,kontakt je ostvaren,e sad sta ce biti,mada je to mac s dvije ostrice,bice jos par igraca,I to trazit ce se igraci koji imaju cv,I kvalitet,pokusat ce I neke posudbe,ala kapic,jednostavno titulu moraju uzeti,nam je naredbu poslao,ili da se svi pakuju na kraju sezone,covjek ih pitao na pocetku sezone koliki budzet treba za titulu,I zadovoljio ih,ali oni su se izgleda ugradili u seate I.mnogo toga.
Normalno da ce ih poslat u PM ako ne bude rezultata i igre,nema potrebe da ih bilo ko drugi tjera,ljudi ne kontaju da covjek gleda u smjeru napretka. Nama svakako treba strucnih ljudi u upravi sa vezama nesto tipa Voje Dragovica

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 dec 2019, 20:23

Ja bi samo da yebem majku ovic picketinama bezobraznim koje se u dva derbija vuku po terenu, popisaju ih ljudi i svrse im po faci i oni sad iz rupa izasli da nekog prcaju... mrs piqka vam materina bezobrazna, mi se podhitno trebamo rijesit 4-5 igraca da bi dobili zdravu svlacionicu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 07 dec 2019, 20:24

SarajevoJeBordo je napisao/la:
07 dec 2019, 19:52
Zastone je napisao/la:
07 dec 2019, 19:46
E ovo je najbolji dokaz kakvi su ostali u ligi, mi smo morali bjezati bar 5 bodova uzimajuci u obzir i povrede i sve..
Mi smo trebali imati manje bodova i od Borca i Tuzle, ovo sad je mrtva sreća i premija. A da smo imali samo zdravu atmosferu, bez napetosti koju je mag stvorio, i pored povreda i fizičke nespremnosti, trebali smo imati barem bodova koliko prošle godine jer su po meni konkurenti još gori.
Objektivno. :urnebes:

Prije Stilica nakav bio Husejnovic.. svinjski slabiji nego ikad ? Ne bih rekao, dok su kupili nase otjerane igrace imali su rezultat.. sad kad dovode imena nemaju neki rezultat al ne mozes rec da su slabi..
Borac ? Velez ? Tuzla ?

Bar za 4 boda smo osteceni sigurno, bez ISTJERIVANJA iz kupa..

Najbolji nam je igrac Djokanovic.. mada je i Hebibovic strasan bio..
Al Djokanovicu je ovo prva sezona i steta je velika za njegov razvoj da ima ovakve suigrace i ovakvu upravu.. njegovo je da bude fudbaler a ne spletkaros.. a sad moze naucit samo ovo drugo..

Zao mi je sto se tvoja podrska klubu svodi na "samo nek nije Husref"..
Samo nam dobro zelis.. bas se vidi.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 dec 2019, 20:39

Kanarinac. Tino Sven nemoguća misija. A rahamanovic nije završena priča, ne bacaj ublehe molim te.

Svi spustiti loptu na zemlju, pocevsi od Hordi !!!
Klub mora biti na prvom mjestu. Ne možemo otjerati i trenera i upravu i najbolje igrače poput Tatara, Rahmana i nadati se tituli. Nismo mi nešto dominantniji u odnosu na druge, tako da svaka sitnica je bitna. Klub ima vlasnika, sa cijim novcima se radi. Uprava ako ne ispuni sto Nam hoce, zna se sta im slijedi. Nece niko bacati pare niz vodu.
Danas smo prosuli bodove upravo zbog haosa koji se napravio poslije derbija. A ostat ćemo i bez titule ako nastavimo ovako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 dec 2019, 20:41

Sad se moraju zasukati rukavi, Nam je ozbiljan čovjek.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2019, 20:42

MortemHz je napisao/la:
07 dec 2019, 20:41
:thumbup:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 dec 2019, 20:46

MortemHz je napisao/la:
07 dec 2019, 20:41
Hoce sigurno e sad da vidimo koliko su sposobni i koga ce dovest

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 dec 2019, 20:48

HAJD MALO SMIRITE STRASTI I POGLEDAJTE JOS JEDNOM OVU RADOST...ZELIMO TO SVI OPET :opaopa: :clap:

Najjaca scena bas ono dirljivo na 6:04

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 dec 2019, 20:53

Tino bi bio kapitalac za naše uslove, sad koliko je to realno, neću ulaziti. :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 dec 2019, 20:54

SarajevoJeBordo je napisao/la:
07 dec 2019, 20:12
Još jednom čestitke upravi na dobrom potezu i čestitke igračima za titulu jesenjeg prvaka! Ne treba zaboraviti da smo bili drugi na tabeli prije tjeranja maga.
Ser.s vise s tim magom. Kako neki pretjeruju sa Husom tako i ti kontra njega. Da ti kazem, on je najmanje kriv za ovu situaciju.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 dec 2019, 21:02

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
07 dec 2019, 20:39
Kanarinac. Tino Sven nemoguća misija. A rahamanovic nije završena priča, ne bacaj ublehe molim te.

Svi spustiti loptu na zemlju, pocevsi od Hordi !!!
Klub mora biti na prvom mjestu. Ne možemo otjerati i trenera i upravu i najbolje igrače poput Tatara, Rahmana i nadati se tituli. Nismo mi nešto dominantniji u odnosu na druge, tako da svaka sitnica je bitna. Klub ima vlasnika, sa cijim novcima se radi. Uprava ako ne ispuni sto Nam hoce, zna se sta im slijedi. Nece niko bacati pare niz vodu.
Danas smo prosuli bodove upravo zbog haosa koji se napravio poslije derbija. A ostat ćemo i bez titule ako nastavimo ovako.
Ok..isto tako ste govorili kad sam vam rekao da husref ide,kad sam.vam rekao da rahmanovic nece vise igrati,bas kao I danas,I nece vise zaigrat 100%,tatar I lazic su na 50 %,ali uvjerit ces se,a Tino uopste nije nerealan ;)
Samo Sarajevo

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 dec 2019, 21:03

šampioni!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 dec 2019, 21:06

Analiza

Sve kad se sabere uzme u obzir Husref je trebao dobit otkaz ne zbog derbija vec zato sto su 3-4 kluba u 1-4 boda samo zaostatku odnas.. plus ispadanje iz kupa... znaci otkaz zasluzen al samo posle zadnjeg kola (nema veze sto je bio suspendovan za utakmicu al treninge je mogao vodit plus telefonski je mogao davat upustva cosicu) i rahmanovica su trebali otjerat posle zadnjeg kola, ako se gleda prvo interes kluba pa tek nekog pojedinca..

Amar izgubio od ekipe koja je do juce bila drugoligas i koja tavori u drugom djelu tribine izgubi polusezonu nije ni pola legenda kluba kao sto je Husref niko ga netjera..

Okolnosti ove godine nisu isle na ruku Husrefu, al trener mora bit spreman reagovat, rezultatski smo ok igracki nije uspio sa povratnicima da izdize ekipu i to je po mom misljenju glavni i jedini razlog radi cegaje zasluzio otkaz..

Ja nisam tip da patim za porazima u derbiju ako se titula uzme.

Amaw spominje dobre stvari koje su uradili bla bla bla i na kraju kaze sreca..

Skoroalen kaze zeljo imo zicere imo 10 na go i sad svih 10 trebali bit golovi a prmio 2 gola i sipovic izbio sa gol linije loptu.(izvini nisam namjerno te prozvo volim tvoje postove citat) gdje duska sad to fino da nam isprica.

Samo da napomenem da je Velez imao mnogo vise sansi u mostaru nego vaso ovde i da im je cist go ponisten.

Osteceni smo sigurno najvise od svih ekipa od 1-6 mjesta sve ekipe iz gornjeg djela su vise pogurane od nas od strane sudija.

Razlika u kvalitetu se sad vidjela jedan igrac im nije igro 7 ekipa ih tuce 0-2 zamisli sad da nisu bili u optimalnoj formi i da im je konstantno 3-4 igraca iz prve postave out sa tezim povredama, borac 6 penala dovoljno govori sve

Saradnju bi raskinuo sa Rahmanovicem (posudba ili raskid ugovora)

Stanojevic ako je oko toliko u kvaru da nemoze se oporavit 100% do pecetka nastavka i da bude onaj stari takode raskid
Cruz raskid ugovora
Lazic prodat od tih para odkupit serbedzica
Guzina posudba
Velkovsi ostavio bi za klupe ako tu poziciju ne zeli radkid ugovora

Dovest igraca tipa stanoja, ako sanjim nebudemo nastavili
Dovest kapica
Dovest spica nizeg brzeg
Stopera brzeg od lazica
Krilo
I uvest jos kojeg junora

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 dec 2019, 21:07

Postavi Tatar prije par minuta sliku sa derbija uz opis "Pustimo ih na mostu a uzmemo na ćupriji ;)"

Meni prva riječ odzvoni :urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 dec 2019, 21:09

BordoSarajevo je napisao/la:
07 dec 2019, 21:07
Postavi Tatar prije par minuta sliku sa derbija uz opis "Pustimo ih na mostu a uzmemo na ćupriji ;)"

Meni prva riječ odzvoni :urnebes:
Nismo mi njih pustili na mostu, nego i pred mostom i na ogradi i pod mostom. Samo titula nas može oprat od ovih osam komada, a njima do zayebancije...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 dec 2019, 21:10

Uz pod MUST jeleskovic ili neko bolji od njeg na mjesto kondicionog trenera.. mislim ovo kao broj jedan

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 07 dec 2019, 21:14

Ima li kakav izvjestaj kakvi smo danas bili? Slabo sam upratio.
Penal Handzic uzeo na iskustvo, brat je prvo par sekundi razmislio hoce l' dalje il' ce past, smijesno mi bi 😂
Jel mi se ono ucinilo il je Guzina danas bio solidan?
7 1 2 1 0

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 dec 2019, 21:14

A cekaj sta je problem sa trojicom nabrojanih? Ako već pokusavas hvatati neke ekskluzive insajderske, obrazloži, kao i za Tinu takodjer. @kanarinac.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, HariTz, Imamkarbarum, nedimmmm1337, riki46 i 37 gostiju.