FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Heynckara izgubio prva dva meča protiv Monchengladbacha, jedan u 0-1 otvaranje sezone i drugi 3-1 u gostima iste te sezone, znači da nas Monchengladbach mlatne još u uzvratu i osvajamo LP ili guramo do finala
Mi ne da smo se srozali strucno vec i kadrovski. Nije sve ni do trenera, kadar nije ni ublizu ko sto je bio.
Vrijeme je da se uozbilje, da dovedu trenera, par igraca kako treba, i ne ove koji su samo opravdanje za katastrofalno transfer poslovanje, kao sto je Kutinjo, koji su dovedeni, skupo kostaju a ne igraju. Svak se jbn uci na Bajernu. To ne mogu podnijeti.
Vrijeme je da se uozbilje, da dovedu trenera, par igraca kako treba, i ne ove koji su samo opravdanje za katastrofalno transfer poslovanje, kao sto je Kutinjo, koji su dovedeni, skupo kostaju a ne igraju. Svak se jbn uci na Bajernu. To ne mogu podnijeti.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovo je cisto do igraca, promasiti toliki broj prilika u 2 utakmice ne moze svako. Trpac
Eto vam sad, borite se za mjesta u Ligi Prvaka, ckice jedne 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Treba nama filozofija,kazem ja
Dif strucnjaci swe objasnili,a ni FM nije daleko
Prosle godine isto plac i kuknjava na -9 pa BvB cucnu
Igraci su nm poprilicne pickice u teskim situacijama, ono protiv liveroopla je jos uvijek na snazi,nema vodje nema karaktera a bome ni mentaliteta o ljubavi da ne pricam.
Dif strucnjaci swe objasnili,a ni FM nije daleko
Prosle godine isto plac i kuknjava na -9 pa BvB cucnu
Igraci su nm poprilicne pickice u teskim situacijama, ono protiv liveroopla je jos uvijek na snazi,nema vodje nema karaktera a bome ni mentaliteta o ljubavi da ne pricam.
VOLIM BAYERN
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hebena situacija. Dobar Psiholog treba ovoj ekipi i igračima i rukovodstvu. Danas je bilo do Flicka oko sastava i zamjena je kriv igrači kao da su na terminu u posljednje dvije utakmice. Bio sam za Flicka da bude do kraja sezone ali ako ovako nastavi onda dosta mu do nove godine. Ako se nešto zelu vise u LP trebaju nam dva vrhunska krila. Nakon što odoše dva velikana ovi što ih zamjenise čista kar.ina Coman 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I da, uzet cemo BL opet, ovi ce se raspasti do kraja. Mozda jedino RBL ostane.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije ovo do trenera, vec je do igraca... strasno smo limitirani, umjesto da na poluvremenu vodimo sa 0:3 mi sve prilike ispustamo...
najveci problem nam je Coman, nevjerovatno beskoristan i neeficijentan fudbaler koji samo zna trcati pravo, on je promasio poziciju, bolje bi mu bilo da igra beka... pa djecaci iz pionira bi bili opasniji po potrivnicki gol. Ebes tim kojem je strasno limitirani fudbaler poput Comana glavni krilni igrac...
O Thomasu Mülleru ne treba trositi previse rijeci, to je igrac koji ni u jednom vrhunskom klubu osim bayernu ne bi mogao ni minute igrati... Tuzno da on igra a jedan Coutinho grije klupu...
Thiago je isto prevara od fudbalera...
Martinez nije nikad ni bio za štopera, ne znam zasto ga stalno tamo guraju, bolje njega na sesticu a da je Flick dao mladom Lukasu Mai-u napokon priliku...
Nema veze, teska vremena su dosla, sad dolazi ono vrijeme kojeg smo se najvise plasili, a to je tzv. "UMBRUCH", poslije Riberya i Robbena trebat ce sigurno vise sezona da se vratimo na taj nivo kao nekad.
najveci problem nam je Coman, nevjerovatno beskoristan i neeficijentan fudbaler koji samo zna trcati pravo, on je promasio poziciju, bolje bi mu bilo da igra beka... pa djecaci iz pionira bi bili opasniji po potrivnicki gol. Ebes tim kojem je strasno limitirani fudbaler poput Comana glavni krilni igrac...
O Thomasu Mülleru ne treba trositi previse rijeci, to je igrac koji ni u jednom vrhunskom klubu osim bayernu ne bi mogao ni minute igrati... Tuzno da on igra a jedan Coutinho grije klupu...
Thiago je isto prevara od fudbalera...
Martinez nije nikad ni bio za štopera, ne znam zasto ga stalno tamo guraju, bolje njega na sesticu a da je Flick dao mladom Lukasu Mai-u napokon priliku...
Nema veze, teska vremena su dosla, sad dolazi ono vrijeme kojeg smo se najvise plasili, a to je tzv. "UMBRUCH", poslije Riberya i Robbena trebat ce sigurno vise sezona da se vratimo na taj nivo kao nekad.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Yebote Wolfsberger nas kući dobije, a vi ne možete. Stvarno ste u banani!Bundesliga je napisao/la: ↑07 dec 2019, 17:51Ovo je cisto do igraca, promasiti toliki broj prilika u 2 utakmice ne moze svako. TrpacEto vam sad, borite se za mjesta u Ligi Prvaka, ckice jedne
![]()
Agieren statt reagieren
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sad na pauzi probat dovest Ten Haga(izgubio u ligi kod kuce
jos sad kad ispane iz LP i nas je
)i bar jedno zdravo i kvalitetno krilo(Ziyech). Što prije se rješiti Comana, Boatenga, Mullera i Martineza. Vrijeme je da se konačno rekonstrujise ekipa.
Za razliku od prošle utakmice gdje je bilo prvenstveno na igračima, danas je ovaj pušing krivica trenera, staviti raspalog Thiaga, mijenjati igrače u obrani i očekivati da neće primiti par komada jednostavno nije realno, štakori poput navedenog koji je najmanje 3 lopte **** predao protivniku u noge (8, 16 i 66 min.) + lagano kaskanje u obranu kod penala su preuzeli opet uzde i opet se primaju rafalno golovi.
Ako na ljeto ne očiste svlačionu i naprave temeljnu deratizaciju, onda nek se kompletno jebu svi počevši od onoga što kuka za Realom i koji se propisno usrao u gaće zadnje dvije utakmice, pa do kmečavaca koji stalno kukaju za igrom i sramote se svakom partijom.
Ako na ljeto ne očiste svlačionu i naprave temeljnu deratizaciju, onda nek se kompletno jebu svi počevši od onoga što kuka za Realom i koji se propisno usrao u gaće zadnje dvije utakmice, pa do kmečavaca koji stalno kukaju za igrom i sramote se svakom partijom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Trebaju nam kriiiiiila, popiti red bull 
Stvarno nemamo WC krilo, pod hitno u shoping.
Stvarno nemamo WC krilo, pod hitno u shoping.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Došlo neko čudno vrijemee, nemaa hemijeee
Ništa me vise ne može iznenaditi, samo hladnokrvno posmatram.
Manje-više sve ste rekli, ali ona scena kod našeg kontranapada pri rezultatu 1:1 kada **** Coman treba proturiti loptu Lewi (a niđe nikog, brisani prostor) i on uhelaći šansu da se meč okonča u našu korist
Ništa me vise ne može iznenaditi, samo hladnokrvno posmatram.
Manje-više sve ste rekli, ali ona scena kod našeg kontranapada pri rezultatu 1:1 kada **** Coman treba proturiti loptu Lewi (a niđe nikog, brisani prostor) i on uhelaći šansu da se meč okonča u našu korist
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mi jesmo u banani ali je I Gladbach kad ga Wolfsberger unistava.Pale_Companion je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:10Yebote Wolfsberger nas kući dobije, a vi ne možete. Stvarno ste u banani!Bundesliga je napisao/la: ↑07 dec 2019, 17:51Ovo je cisto do igraca, promasiti toliki broj prilika u 2 utakmice ne moze svako. TrpacEto vam sad, borite se za mjesta u Ligi Prvaka, ckice jedne
![]()
A Coutinho je inače dosad igrao vanserijski, obični qurac od ovce igrač a potvrda ovom je da je izbačen iz prve postave jer Muller ipak nešto pruži za razliku od ovog brazilskog panja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa radi ozivljavanja karijere Mulleru, i radi kontrole svlacionice jedan Kutinjo nije ni istrpljen, dato mu je par tekmi, kod Kovaca koji ga je htio gurati, na ustrb Mullera (izmedju ostalog i to je jedan od razloga nogiranja, odnosno gubljenje svlacionice) i to je sve.
Koga treba trpiti pa nije njemu 19g kao npr Daviesu pa ga treba nešto istrpiti, on je izgrađen igrač od 160 mil i ovo dosad što je odigrao u Bayernu je mogao igrati i Semir Štilić.Dok je Coutinho igrao primali smo u prosjeku 2 gola po utakmici jer ga nema ni naprijed ni nazad jednostavno beskoristan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo sad ne igra pa smo opet poceli primati dva po tekmi. Da, sad je Thiago kriv. A i on je klupiran zbog neke lazne sigurnosti.
Poceli smo gubiti cim je Lewa stao, naravno da je to ocekivano, jer onu seriju nije moguce nastaviti. Kovac nije dobio otkaz prije zbog Lewe, a i ovaj je imao onu seriju zbog istog. Samo sam ceko kad ce se povrijediti pa da igra ekipe i rezultati skupa odu u hendek.
Poceli smo gubiti cim je Lewa stao, naravno da je to ocekivano, jer onu seriju nije moguce nastaviti. Kovac nije dobio otkaz prije zbog Lewe, a i ovaj je imao onu seriju zbog istog. Samo sam ceko kad ce se povrijediti pa da igra ekipe i rezultati skupa odu u hendek.
-
Bundesliga
- Kontakt:
De ba lik promasuje nemoguce, nije to do umora, da ima jednu nogu dao bi barem jedan gol. Pustite se tih izvlakusa. Treba promijeniti status iz I have to admit I am addicted to scoring u I have to admit I am addicted to missing.
in big and important games while i am super hot against Red Star and Maintz.Bundesliga je napisao/la: ↑07 dec 2019, 20:53Treba promijeniti status iz I have to admit I am addicted to scoring u I have to admit I am addicted to missing
Zanimljivo kako prevare šamaraju u isto vrijeme, i po Njemačkoj i po Engleskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.