Takvi su oni drug, ljudske suge. Cestitam na tri boda!VolimVelez je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:24Gadjao nas je istok upaljacima i bocama dok smo isli prema kombijima, i psovao stari most i govorili sto se ne vratimo pod bb pi*ke itd itd. A pretuc nas niste mogli, samo ste se mogli nasukat pa dobit degenek, vidili ste vise nego dobro kakva je ekipa bila. Zivio
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sto se ekipe na terenu tice nista specijalno iskreno. Borbenost ok, ali mislim da je skroz nezasluzena pobjeda. Sto kaze Amar, ipak, vratili vam se za ono sto ste fulali u Mostaru protiv nas.VolimVelez je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:24Gadjao nas je istok upaljacima i bocama dok smo isli prema kombijima, i psovao stari most i govorili sto se ne vratimo pod bb pi*ke itd itd. A pretuc nas niste mogli, samo ste se mogli nasukat pa dobit degenek, vidili ste vise nego dobro kakva je ekipa bila. Zivio
A na tribinama ste bili ok sto se tice navijanja, ali ako mi vjerujes ja nista od magle vidio sa Juga nisam tamo gdje ste vi bili. Nemam blage za te dogadjaje i ko je koga gadjao i vrijedjao. Ja znam da nisam nikog od navijaca Veleza nit psovao nit gadjao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja ja to, to ti i nije skandal neki.
Sta bi tek rekao na ovo u engleskoj. Vidis da mi pratimo te trendove.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Samo cu reci ne do Bog da su kod nas ovako bas, bas blizu navijaci. 
Havarija svako kolo

Havarija svako kolo
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 08 dec 2019, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trajalo je to punih 15min ta gadjanja i psovke sa istoka, pogotovo spominjanje ustasa i starog mosta, ali eto, tim debilima na dusu. Samo su i mogli lajat sa tribine, oci u oci tesko da bi pisnuli. Na kraju smo otisli, niko povrijedjen, nikome nista i sve ok. Do sljedece utakmice pozdrav. I bez belaja, ne treba to nikome.LjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:27Sto se ekipe na terenu tice nista specijalno iskreno. Borbenost ok, ali mislim da je skroz nezasluzena pobjeda. Sto kaze Amar, ipak, vratili vam se za ono sto ste fulali u Mostaru protiv nas.VolimVelez je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:24Gadjao nas je istok upaljacima i bocama dok smo isli prema kombijima, i psovao stari most i govorili sto se ne vratimo pod bb pi*ke itd itd. A pretuc nas niste mogli, samo ste se mogli nasukat pa dobit degenek, vidili ste vise nego dobro kakva je ekipa bila. Zivio
A na tribinama ste bili ok sto se tice navijanja, ali ako mi vjerujes ja nista od magle vidio sa Juga nisam tamo gdje ste vi bili. Nemam blage za te dogadjaje i ko je koga gadjao i vrijedjao. Ja znam da nisam nikog od navijaca Veleza nit psovao nit gadjao.
Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
Pa jes upravu si, i ne treba ljude zanimati sta papak misli il radi.LjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:11A sta tebe briga kome i sta mi skandiramo na nasem stadionu?VLADA129 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:10Sramotno skandiranje komsija. Zasto su ljudi cigani? Zbog toga sto su ih pobijedili? Ne mogu da vjerujem da im se ovo desava. Kakav se kukolj uvukao u nas grad! Normalno im je nazivati ove iz sirokog brijega športskim prijateljima a u isto vrijeme nazivati mostarce ciganima. FUJ FUJ FUJ
Ne znam vjeruj mi, ja ne mogu uticati na ponasanje tako velike skupine ljudi. Svako radi na svoj obraz. I “vruca” glava ima uticaja tu sigurno. Nisu dobri odnosi izmedju dva kluba i ne treba to dodatno pogorsavati svakako.VolimVelez je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:45Trajalo je to punih 15min ta gadjanja i psovke sa istoka, pogotovo spominjanje ustasa i starog mosta, ali eto, tim debilima na dusu. Samo su i mogli lajat sa tribine, oci u oci tesko da bi pisnuli. Na kraju smo otisli, niko povrijedjen, nikome nista i sve ok. Do sljedece utakmice pozdrav. I bez belaja, ne treba to nikome.
Nema mi ništa jače od kolektivnog etiketiranja. I meni je neki brato yebo mater hladno u Mostaru kad me vidio, i šta sad, šta ćeš mu. Garant su svi ko on.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sto mu nisi zaprijetio Bogijem?

Stariji neki čiko, reko ima djecu garant ne treba mu to

-
- Kontakt:
Nemoj mi ribetinu Osime, zaraticemo hahaha.
E jbg sta cu ti. Krpic vam je qrcina mrtva, mislim pored Koste Manev-a je kiturina. Lahko mu je davat slobodanki, zvijezdi, svinjskom i ostalim amaterskim klubovima golove, ali vidio si kad dodje Velež i Kosta Manev, kako ga u dzep vista lagano.

Mostar u srcu Velež do groba !
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:37, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Kad nema nikog od Štilića, Ramovića ili normalnog Zeca onda nema ni njega. Pisao sam x puta na temi Želje, on ako nema lopte da dobije pravo u noge pred golom nema ništa od njega. Tanjirdžija napadač i tako ti je to, taj tip.
Izađe on nekad na centar proba nešto al ne ide.
100%Osim13 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 01:10Kad nema nikog od Štilića, Ramovića ili normalnog Zeca onda nema ni njega. Pisao sam x puta na temi Želje, on ako nema lopte da dobije pravo u noge pred golom nema ništa od njega. Tanjirdžija napadač i tako ti je to, taj tip.
Niko mu danas normalnu loptu nije dao. On sa Stilom npr. funkcionise top, ali sa Mujezinovicem jok.
Srce me zaboli što nije nekad probano 442 sa njim i Zaimom kao dvojicom naprijed, takve dvije bojeve glave Iran i Sjeverna Koreja skupa ne mogu sastavitiLjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2019, 01:11100%Osim13 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 01:10Kad nema nikog od Štilića, Ramovića ili normalnog Zeca onda nema ni njega. Pisao sam x puta na temi Želje, on ako nema lopte da dobije pravo u noge pred golom nema ništa od njega. Tanjirdžija napadač i tako ti je to, taj tip.
Niko mu danas normalnu loptu nije dao. On sa Stilom npr. funkcionise top, ali sa Mujezinovicem jok.
Eee, ali ne doceka ti pulena svog u tom izdanju 
Kad bi nagrnuli naprijed njih dvojica, onaj sa onim svojim nogama, a ovaj grmalj

Kad bi nagrnuli naprijed njih dvojica, onaj sa onim svojim nogama, a ovaj grmalj

A **** ga sad i vi bi da vam napadač kreira napade i da drbila. Nije vam ovo Premiership. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ima Krpa dobru hanumu, halal olsun sve
Ali veceras pomocni kod Juga 
Bobic drzi loptu u rukama, a nas igrac nema nikakvu sansu da mu je uzme logicno i sudija dize ofsajd

Bobic drzi loptu u rukama, a nas igrac nema nikakvu sansu da mu je uzme logicno i sudija dize ofsajd

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.