PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Stroj1946
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Stroj1946 » 08 dec 2019, 01:53

HordasOdMalena je napisao/la:
08 dec 2019, 00:03
Tekashi je napisao/la:
07 dec 2019, 23:51

Vidis da slave bod protiv fenjerasa i imaginarnu jesenju titulu
Manijaci pozvali na proslavu jesenje titule: Ovo će mnogo značiti i igračima i navijačima
:hmmmmm: :hmmmmm:
Glup je, oprosti mu

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 dec 2019, 02:28

Lewy21 je napisao/la:
08 dec 2019, 00:31
Treba nas zajebavat što smo najavljivali nekakvu jesenju titulu, evo prvi sam bio protiv toga, ali realno koliko ti klub mora biti jadan da ti najveća radost bude što si se sageo nekakvom prijateljskom klubu. Sad ja vidim što velež nikad u svojoj historiji nije prismrdio tituli bilo kojeg prvenstva. Kad si toliki jado, nema te pobjede koja ti može dati pravo da provociraš nekoga.

Rođeni, rođeni, za pitarski k**** stvoreni. :guz:
Rođeni, rođeni, za drugu ligu stvoreni.

Ali eee ozbiljno sad, čestitao bi ja svakoj ekipi koja nas pošteno dobije (npr Široki Brijeg prije 2 sedmice), ali za ovo što sam danas vidio ja vam samo mogu iskreno poželjeti još jedno ispadanje iz lige, čisto da vam prisjedne ovo slizavanje sa udbašima, pa kad dođete pameti da naletite opet, mada čisto sumnjam kako ste krenuli. Evo da malo učite na svojim greškama, 2014 ste slavili što je Zrinjski osvojio, samo zato što mi nismo (doktor Veleža pokazivao srednjake i vikao "k**** ćete titulu uzet", pričao mi čovjek koji je bio na utakmici Velež - Željo). Osvojio vaš Zrinjski titulu i šta se desilo 2 godine nakon toga? (osim toga što je zrinjski opet osvojio) ;)
Umjesto da dođete pameti, vi istim putem idete.

A p3tari, čestitao bi ja vama, ali osvojili smo i mi tu zamišljenu jesenju titulu 2017/18, pa je li nam šta značila? :nene:
a slavili smo je i mi što je najgore :oops:
Mi smo i lani bili jesenji prvaci Zrinjski iza nas sa -5, pa na kraju smo osvojili titulu, tako da nama to dosta znaci, kao da se ponavlja situejsn :kafa:
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 08 dec 2019, 02:48, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 dec 2019, 02:32

ElCartel11 je napisao/la:
08 dec 2019, 02:28
Lewy21 je napisao/la:
08 dec 2019, 00:31
Treba nas zajebavat što smo najavljivali nekakvu jesenju titulu, evo prvi sam bio protiv toga, ali realno koliko ti klub mora biti jadan da ti najveća radost bude što si se sageo nekakvom prijateljskom klubu. Sad ja vidim što velež nikad u svojoj historiji nije prismrdio tituli bilo kojeg prvenstva. Kad si toliki jado, nema te pobjede koja ti može dati pravo da provociraš nekoga.

Rođeni, rođeni, za pitarski k**** stvoreni. :guz:
Rođeni, rođeni, za drugu ligu stvoreni.

Ali eee ozbiljno sad, čestitao bi ja svakoj ekipi koja nas pošteno dobije (npr Široki Brijeg prije 2 sedmice), ali za ovo što sam danas vidio ja vam samo mogu iskreno poželjeti još jedno ispadanje iz lige, čisto da vam prisjedne ovo slizavanje sa udbašima, pa kad dođete pameti da naletite opet, mada čisto sumnjam kako ste krenuli. Evo da malo učite na svojim greškama, 2014 ste slavili što je Zrinjski osvojio, samo zato što mi nismo (doktor Veleža pokazivao srednjake i vikao "k**** ćete titulu uzet", pričao mi čovjek koji je bio na utakmici Velež - Željo). Osvojio vaš Zrinjski titulu i šta se desilo 2 godine nakon toga? (osim toga što je zrinjski opet osvojio) ;)
Umjesto da dođete pameti, vi istim putem idete.

A p3tari, čestitao bi ja vama, ali osvojili smo i mi tu zamišljenu jesenju titulu 2017/18, pa je li nam šta značila? :nene:
a slavili smo je i mi što je najgore :oops:
Mi smo i lani bili jesenji prvaci Zrinjski iza nas sa -1, pa na kraju smo osvojili titulu, tako da nama to dosta znaci, kao da se ponavlja situejsn :kafa:
Ma pusti ga laze da im nista nije znacila to je zadnje sto su osvojili u prvenstvu.. :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 dec 2019, 02:39

AMAR AMAR SISAJ SISAJ!!!

pozdrav za viruala i dokoljenka yebem li vam kosti s kobilje glave, a radmilu/dokoljenku saljem puno psovki sa gostujuce tribine evropske iskakane grbavice, yebote nisam znao da onoliko ptica ima u rajvoca

morat cete izumit novo sredstvo za ciscenje, YEBEM LI VAM KOSTIIII

AMAR AMAR SISAJ SISAJ

I usput se sjetim "gospodskih manira" kapitenu krpicu. Vracaju ljudi fair play loptu i on napada istu, i on kapiten tila :D plava filozofija, yebem li vam kostiiiiiiii

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 dec 2019, 02:46

drakensang je napisao/la:
08 dec 2019, 02:39
AMAR AMAR SISAJ SISAJ!!!

pozdrav za viruala i dokoljenka yebem li vam kosti s kobilje glave, a radmilu/dokoljenku saljem puno psovki sa gostujuce tribine evropske iskakane grbavice, yebote nisam znao da onoliko ptica ima u rajvoca

AMAR AMAR SISAJ SISAJ

I usput se sjetim "gospodskih manira" kapitenu krpicu. Vracaju ljudi fair play loptu i on napada istu, i on kapiten tila :D plava filozofija, yebem li vam kostiiiiiiii
Hahah ala se brat naprica
NEMA NAZAD

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 dec 2019, 02:48

al nekog predstavljat seljakom a oni napadaju loptu koju vrate fair playom, to samo moze plava fillzofija, iskaramo vam mame i ns terenu i na tribinama :D

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 08 dec 2019, 02:52

08 dec 2019, 02:28
Mi smo i lani bili jesenji prvaci Zrinjski iza nas sa -1, pa na kraju smo osvojili titulu, tako da nama to dosta znaci, kao da se ponavlja situejsn :kafa:
Ma znam, malo za***avam da skrenem pažnju s ove katastrofe danas, u fazonu "znali smo mi i gore prokockat" (Krupa 2017, Mostar 2018 i ti fazoni), red bi bio da napravim kakav meme na naš račun ali nemam snage vjeruj mi, jer sam prisustvovao ovom događaju danas. :roll:
Btw. zar ste vi prošle sezone samo na +1 u odnosu na Zrinjski bili? Ja sam uvjeren da je bilo više, ne zbog toga što ste iznad nas bili dosta, već sjećam se da se spominjalo već na polusezoni da sigurno osvajate zbog ogromne prednosti u odnosu na Zrinjski, nisu vam se približili kako treba čak i kad su vas na Koševu uzeli, a niste nešto briljirali na proljeće (osim derbija, bili ste tad ko mi sad :D ). Mislim da ste bili na +9 u odnosu na Zrinjski, nisam siguran, ali ne da mi se provjeravat.
Ali svakako, vjeruj da ti je Borac veći konkurent ako se ne dese neke drastične promjene u našoj odbrani preko zime. Odbrana ti je najbitnija ako misliš konkurisat za titulu, a mi je jednostavno nemamo.

@drakensang
Ta Grbavica je svemirski brod za tebe, budi zadovoljan što si je vidio uživo, to je nešto što vi u Vrapčićima nikad nećete imati. Niti ćete imati trenera koji može osvojiti 5 titula, vidi se kolike ti je komplekse nabio. Idi sad pričaj raji iz Podveležja, Gacka, Nevesinja i Stoca kako si uživo vidio Grbavicu, već zamišljam kako te slušaju dok im prepričavaš kako ti je bilo na Grbavici. Vidjet ćeš je možda još par puta i onda opet druga liga, jer jbg ove ekipe koje biraju utakmice su kratkotrajne, vazda bilo tako.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 08 dec 2019, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 dec 2019, 02:53

AMAR AMAR SISAJ SISAJ!!!

AMAR AMAR SISAJ SISAJ

:urnebes: :urnebes:

Ma nek se proslavi, ko ga je*e. ;)

Fino ste se podigli poslije onog tragicnog starta, uz par finih pojacanja mozete Evropu napast komotno..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 dec 2019, 02:55

simidobar je napisao/la:
08 dec 2019, 02:53
AMAR AMAR SISAJ SISAJ!!!

AMAR AMAR SISAJ SISAJ

Fino ste se podigli poslije onog tragicnog starta, uz par finih pojacanja mozete Evropu napast komotno..
loma, loma :D

dje denchi evo mu favorito ito ito u mostaru, yebem ga u usta, rek'o je pivu zvat :D

a stvarno, idiotizam na najjace na grb, ne mozes napafat fair play loptu, ne mozes bit toliki krkan

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 dec 2019, 03:02

08 dec 2019, 02:55
simidobar je napisao/la:
08 dec 2019, 02:53
AMAR AMAR SISAJ SISAJ!!!

AMAR AMAR SISAJ SISAJ

loma, loma :D

dje denchi evo mu favorito ito ito u mostaru, yebem ga u usta, rek'o je pivu zvat :D

a stvarno, idiotizam na najjace na grb, ne mozes napafat fair play loptu, ne mozes bit toliki krkan
:thumbup: :thumbup:

Tu je Denchi, mota se okolo.. :mrgreen:

Nisam gledao tekmu jbga, al ne sumnjam da su spremni na sve.. morzova banda.. :mrgreen:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 dec 2019, 03:07

Lewy21 je napisao/la:
08 dec 2019, 02:52
Ma znam, malo za***avam da skrenem pažnju s ove katastrofe danas, u fazonu "znali smo mi i gore prokockat" (Krupa 2017, Mostar 2018 i ti fazoni), red bi bio da napravim kakav meme na naš račun ali nemam snage vjeruj mi, jer sam prisustvovao ovom događaju danas. :roll:
Btw. zar ste vi prošle sezone samo na +1 u odnosu na Zrinjski bili? Ja sam uvjeren da je bilo više, ne zbog toga što ste iznad nas bili dosta, već sjećam se da se spominjalo već na polusezoni da sigurno osvajate zbog ogromne prednosti u odnosu na Zrinjski, nisu vam se približili kako treba čak i kad su vas na Koševu uzeli, a niste nešto briljirali na proljeće (osim derbija, bili ste tad ko mi sad :D ). Mislim da ste bili na +9 u odnosu na Zrinjski, nisam siguran, ali ne da mi se provjeravat.
Ali svakako, vjeruj da ti je Borac veći konkurent ako se ne dese neke drastične promjene u našoj odbrani preko zime. Odbrana ti je najbitnija ako misliš konkurisat za titulu, a mi je jednostavno nemamo.
Imali smo +5 u odnosu na Zrinjski lani, tako ti bude kad se u kasno doba igram matematike, ne znam otkud dobi -1 :urnebes:

Zanimljiva liga, nama sreca pa ide zimska pauza, vjerujem, da ako bi ostala jos 3-4 kola u ovoj godini da se odigraju mi bi pali na 4,5 mjesto, totalni raspad sistema kod nas.

Nama ce biti vec kod izbora trenera jasno hocemo li se pojacati igracima za titulu ili da ocekujemo nove Guzine :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 08 dec 2019, 03:21

08 dec 2019, 03:07
mali smo +5 u odnosu na Zrinjski lani, tako ti bude kad se u kasno doba igram matematike, ne znam otkud dobi -1 :urnebes:

Zanimljiva liga, nama sreca pa ide zimska pauza, vjerujem, da ako bi ostala jos 3-4 kola u ovoj godini da se odigraju mi bi pali na 4,5 mjesto, totalni raspad sistema kod nas.

Nama ce biti vec kod izbora trenera jasno hocemo li se pojacati igracima za titulu ili da ocekujemo nove Guzine :D
Dešava se svima hajde. :mrgreen:

Ma vjeruj da je i nama sreća, ono što si vidio na derbiju je izuzetak, to nas je malo previše uzdiglo, znao sam da će nam prisjesti. Generalno smo loši. Protiv Širokog nam Štilić sam izmišljao prilike, ništa ovi naši iskoristili nisu i naravno da će te onako nezgodna ekipa kaznit. Ma kaznit će te svaka ekipa u ligi, svi su ti protivnici teški.
Vjerujem da zadnja linija takva kakva jest negativno utiće na kompletnu igru, u prošlom Amarovom mandatu mi smo imali jako dobru odbranu, tačno mi bilo čudno vidjeti kad primimo gol od bilo koga, pa ti je dovoljno bilo da napad izmajmuniše nekih par golova i tako smo sve utakmice uzimali. Znaš u čemu ti je fazon, što mi imamo jednog rezervnog štopera koji je igrač manje praktično, pa onda čim je jedan od standardnih kartoniran mi nemamo odbranu. Protiv širokog falio Sipa, danas falio Kemica. I iza njih imaš ili Erića ili Vecu, a ne zna se ko je gori. Što je najgore teško je preko zime izmajmunisati nešto za odbranu, ali možemo se još nadat, jer vjeruj mi bez pojačane odbrane nas nema nigdje, vi biste se u tom slučaju morali samo zbog Borca sikirat. Osim ako ne dovedete nekog ublehaša trenera, kao što smo mi radili prethodne 4 godine.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2019, 07:05

Normalno da napada kad su se valjali od prvog minuta, to odavno nisam vidio. Jbt, golman liježe na zemlju u desetom minutu, onaj pada van terena pa se otkotrlja u teren, Branado leži minut, a niko ga nije dohvatio, itd, itd, ovo su situacije iz prvog poluvremena, a ima ih još mnogo...

Kao što govorim mjesecima, seljačka ekipa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 dec 2019, 07:21

Virtu4l je napisao/la:
08 dec 2019, 07:05
Normalno da napada kad su se valjali od prvog minuta, to odavno nisam vidio. Jbt, golman liježe na zemlju u desetom minutu, onaj pada van terena pa se otkotrlja u teren, Branado leži minut, a niko ga nije dohvatio, itd, itd, ovo su situacije iz prvog poluvremena, a ima ih još mnogo...

Onda je serie A seljacka liga 😃 Sto im niste tricu uvalili pa neka se valjaju do mostara. Zayebana igra je taj fudbal, nema mjesta za izgovor
NEMA NAZAD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2019, 07:25

holyman je napisao/la:
08 dec 2019, 07:21
Onda je serie A seljacka liga 😃 Sto im niste tricu uvalili pa neka se valjaju do mostara. Zayebana igra je taj fudbal, nema mjesta za izgovor
Ma kakav izgovor, pa nismo jednom gledali ovakve utakmice, dođu ljudi da se brane, uvale ti gol i da si Real ne možeš okrenuti. Dudiću svaka čast, nema se tu šta reći.
Voli te tvoje Sarajevo.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 08 dec 2019, 07:55

UstanikSBII je napisao/la:
07 dec 2019, 19:09
Vanja8 je napisao/la:
07 dec 2019, 18:31
07 dec 2019, 18:26

Nisu ni slali mogu oni i sami pisati :mrgreen: al jbg kad u životu nisu imao jedan jedini školski sat hrvatskog jezika, onda je moja pismenost i pričanje odlično! Baš me zanima bi li ti moga na njemačkom pisati a da te Švabe kontaju :mrgreen: a mene ipak svi bre razumete ;)
Dao Bog da ti sebe razumijes...
Ako je DONIJEO rijec iz hrvatskog jezika, e onda skidam kapu i da si obdaniste zavrsio...
Pusti njemacki...To je vec kosmos za tebe... :kralj:

Pa ja sam rodeni Švicarac! Odlično govorim i pišem i njemački i engleski! Hrvatski 95% dobro, Francuski i talijanski 70% a kažem ti hrvatski nisma učio niti jedan školski sat! Moguće je da koristim riječi i iz bosanskog i iz srpskog jezika! Zašto? Zato što sam sve sam učio i u kontaktu sa ljudima iz bivše Jugoslavije koji su pričali varijantu hrvatsko-srpskog jezika!
Moraš naučiti i bosanski, "Njiha dvojica, a ja i babo sami!" :urnebes:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 dec 2019, 09:00

MMM je napisao/la:
08 dec 2019, 07:55
07 dec 2019, 19:09
Vanja8 je napisao/la:
07 dec 2019, 18:31

Dao Bog da ti sebe razumijes...
Ako je DONIJEO rijec iz hrvatskog jezika, e onda skidam kapu i da si obdaniste zavrsio...
Pusti njemacki...To je vec kosmos za tebe... :kralj:

Pa ja sam rodeni Švicarac! Odlično govorim i pišem i njemački i engleski! Hrvatski 95% dobro, Francuski i talijanski 70% a kažem ti hrvatski nisma učio niti jedan školski sat! Moguće je da koristim riječi i iz bosanskog i iz srpskog jezika! Zašto? Zato što sam sve sam učio i u kontaktu sa ljudima iz bivše Jugoslavije koji su pričali varijantu hrvatsko-srpskog jezika!
Moraš naučiti i bosanski, "Njiha dvojica, a ja i babo sami!" :urnebes:
Vjerojatno je izucio skolu prije 92.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 08 dec 2019, 09:18

Virtu4l je napisao/la:

Veni, vidi, vici. Negirali ste kradu na nasem stadionu, pa ste dobili vaspitnu u vasem gradu, na vasem stadionu, pred vasim navijacima. Karma je cudo, vrati se ko bumerang!!!!
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 08 dec 2019, 09:22

Makar nesto pozitivno za Sarajevo nakon svih turbulencija koje su bile prethodnih dana.Lijepo je prezimiti na prvom mjestu a jos ljepse na kraju.Kako god ova jesenja titula nista ne znaci ako se ne ovjeri i bit ce borba do posljednjeg kola,cak sta vise ne bi se iznenadio da je ne osvoje ni Sarajevo ni Zeljeznicar,Borac opasno vreba a vidjet cemo kako ce i da li ce se i Zrinjski konsolidovati preko zime.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2019, 09:31

nekoIzMostara je napisao/la:
08 dec 2019, 09:18
Virtu4l je napisao/la:

Veni, vidi, vici. Negirali ste kradu na nasem stadionu, pa ste dobili vaspitnu u vasem gradu, na vasem stadionu, pred vasim navijacima. Karma je cudo, vrati se ko bumerang!!!!
Što ponovo ne negira činjenicu da ste seljoberska ekipa koja će se ponovo vratiti u cvajtu. :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus, mosarajvosa83 i 18 gostiju.