kad_kako je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:35Ja par puta u full Bears opremi isao gledat Coltse. Jednom protiv Raidersa, gdje kamara njihovih navijaca doslo nakiceno kako oni to obicno rade. Nikad nikakvih problema, ni ja a ni protivnicki navijaci.
Puno civilizovanije. Sto ne znaci da nema srcanog navijanja, i da atmosfera nije extra.
Pa nema sta brate ja u Wisconsin kada idem uvjek sam u Bears opremi bilo da radim bilo utkamica hahaha ko.. Coltsi to je najmanji problem jer pola Indiane navija za Bears jer oni stari navijači su uglavnom Navijači Bearsa jer tad Coltsi nisu postojali .. ja znam čovjeka radi u Chicagu živi u Indiani pored Lucasa stadiona a lim navija za Bears kaže od oca naslijedio .. tako da tu nema problema nismo ni neki rivali..
Ja neki dan u Madison Wisconsin Packersi igrali SN football a mi dobili kuci Detroit taj dan i gore išao poslom i namjerno obukao sve Bears na sebe jakna , kacket , patike od Bearsa sto sam dobio od Fullera
Se hahaha kad lik do mene navijač Bucksa pita me jesam
Li to Bears Fan reko da .. kaže da je i on također ali da nije navijač Bullsa samo Bearsa .. a narod me gleda brate ja proteatujemm trenera hahaa .. sta će brate ne smiju ameri na crtu