Znam ba, nego sam posto skeptičan nekako. Šuhva me fata od narednih prinova da će biti novi Milanovići ili Guzine. Fobija zvana Guzina

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam ba, nego sam posto skeptičan nekako. Šuhva me fata od narednih prinova da će biti novi Milanovići ili Guzine. Fobija zvana Guzina
Dovest ćemo Jonathasa onda.
Cvijanovic i Milanovic su dvije razlicite dimenzije, prvi je osvajao lige i kupov u Slo sa MB, igrao LP i EL sa MB, dok je Milanovic to sve samo na TV gledao i momak kao da se ne moze osloboditi straha, sto igra za veliki klub.
Hajde, proanalizirat ćemo to, kad se držiš toga.Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:54BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:44Na to "Jel to Nam rekao?", odgovor je NIJE. Kao što nije rekao ni za Husrefa iako neki pokušavaju izvrnuti njegove riječi iz onog intervjua jer pored što ne znaju engleski, ne znaju ni skontat prevod ali prije će biti da se prave ludi.zli ljudi izokrećuVidjeli smo da je na PFV akademiji Philippe Omar Troussier šef svih odjela, te da su većina osoblja stranci ukljujući medicinski tim, sportsku nauku... Vidite li u budućnosti mogućnost da dovedete neka od najvećih svjetskih imena da treniraju i vode akademiju u Sarajevu, ali i prvi tim?
"Da i to vrlo brzo.![]()
![]()
nemaš šta analizirat, bukvalno je to rekaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:04
Hajde, proanalizirat ćemo to, kad se držiš toga.
Znači ne moramo se sikirat, dolazi nam jedan od najvećih svjetskih imena da nas trenira. Znači odma otpada Čustović jer nije stranac plus daleko je od najvećih svjetskih imena.
Šta ćemo ako ne bude stranac?
Evo krenule su promjene u prvom timu, kad možemo očekivati strance i nova trenerska imena u akademiji jer je u pitanju bila akademija u prvom planu, pa se ovaj u pitanju usput nadovezao i na prvi tim? Imaš li tu informaciju, to bi baš bio pogodak jer su nam ovi treneri u akademiji katastrofalni.
Ima i bosanski pasoš.Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:13nemaš šta analizirat, bukvalno je to rekaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:04
Znači ne moramo se sikirat, dolazi nam jedan od najvećih svjetskih imena da nas trenira. Znači odma otpada Čustović jer nije stranac plus daleko je od najvećih svjetskih imena.
Evo krenule su promjene u prvom timu, kad možemo očekivati strance i nova trenerska imena u akademiji jer je u pitanju bila akademija u prvom planu, pa se ovaj u pitanju usput nadovezao i na prvi tim? Imaš li tu informaciju, to bi baš bio pogodak jer su nam ovi treneri u akademiji katastrofalni.
Čustović je Belgijanac po pasošue sad je li decidno mislio na njega ili ne pitanje je...ja bi još sretniji bio da dođe skroz drugi...
čovjek ima otvoren fb pa priupitaj...a po meni je sve logično i dobro što je rekao , jedva čekam da se ostvari....
ako pažljivije čitaš intervju vidjećeš da lik ulazi u detalje i pazi i na sitnice....stoga nijednu riječ nije olako rekao...ali vidjet ćemo...
dobro kažem je li mislio stranac kao radi u stranoj ligi a naš čovjek...pri tom baš decidno na Čustu?MortemHz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:15Ima i bosanski pasoš.Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:13nemaš šta analizirat, bukvalno je to rekaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:04
Čustović je Belgijanac po pasošue sad je li decidno mislio na njega ili ne pitanje je...ja bi još sretniji bio da dođe skroz drugi...
čovjek ima otvoren fb pa priupitaj...a po meni je sve logično i dobro što je rekao , jedva čekam da se ostvari....
ako pažljivije čitaš intervju vidjećeš da lik ulazi u detalje i pazi i na sitnice....stoga nijednu riječ nije olako rekao...ali vidjet ćemo...
Combattente je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:01Obavještavamo građane da se od sinoć, nekad oko 18 sati, grupa mladića sa ponekim starcem izbezumljeno kreće oko stadiona Grbavica. Naše patrole su isprva mislile da se snimaju novi nastavci popularne serije "The Walking Dead", ali su sumnje otklonjene nakon što smo ustanovili da nigdje nema snimateljske ekipe. Pokušali smo ih legitimisati, ali nisu imali nikakve dokumente osim članskih kartica takozvane navijačke grupe "Manijaci" i poneku člansku karticu "FK Željezničar". Utvrdivši da ne postoji značajnija opasnost nije došlo do privođenja, ali su naše ekipe nastavile pratiti grupu. U prvi mah smo pomislili da se radi o pokušaju grupnog prosjačenja, što je i redovna praksa čelnika kluba za koji navijaju, ali vidjevši kako se kreću prema zgradi Nogometnog/fudbalskog saveza BiH utvrdili smo da se radi o nečemu drugom. Naime, sinoćnjim porazom Željezničar je izgubio jesenju titulu, a zbog guste magle otežana je potraga za istom. Građanima poručujemo da nemaju razloga za brigu i da je sigurnosna situaciju u gradu Sarajevu bezbijedna.
veri gud cochHeraklitMracni je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:32Odeš vidjet fb od Nam-a kad mu tamo isti par likova šaraju oko Husrefa , stid me![]()
Prošle godine je ona udarna četvorka bila baš ujednačena, svi su igrali i zabijali. Ove sezone previše ovisimo o Ahmetu, ostali se moraju probudit.MortemHz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:13Najbolji strijelci FK Sarajevo u odigranih 19. kola:
1. Mersudin Ahmetović - 10 golova, 1456 u igri.
2. Amar Rahmanović - 3 gola, 527 minuta u igri.
3. Anel Hebibović - 3 gola, 1194 minute u igri.
4. Haris Handžić - 2 gola, 430 minuta u igri.
5. Benjamin Tatar - 2 gola, 985 minuta u igri.
6. Krste Velkoski - 2 gola, 1271 minuta u igri.
7. Besim Šerbečić - 2 gola, 1618 minuta u igri.
Najbolji asistenti FK Sarajevo u odigranih 19. kola:
1. Benjamin Tatar - 4 asistencije, 985 minuta u igri.
2. Dušan Hodžić - 3 asistencije, 742 minute u igri.
3. Haris Handžić - 2 asistencije, 430 minuta u igri.
4. Andrej Đokanović - 2 asistencije, 1109 minuta u igri.
5. Anel Hebibović - 2 asistencije, 1194 minute u igri.
Sramota.HeraklitMracni je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:32Odeš vidjet fb od Nam-a kad mu tamo isti par likova šaraju oko Husrefa , stid me![]()
Nisam čitao intervju već sam slušao, dva puta, prevod mi ne treba. Ti se uhvatio "da, i to vrlo brzo" i danima to spominješ. Na milion načina se ovih par slova može tumačit šta je htio reć, a to tvoje tumačenje, kada bi gledali realnost i izvodljivost bi bilo na zadnjim mjestima. Nema smisla da se s tobom raspraljvam jer se praviš lud, kad bi se nastavio raspravljat na tu temu ti bi mene počeo ubjeđivat da je Dženan Uščuplić ustvari rus - Dženaev Uscuplischiev i da je to taj stranac, koji je jedan od najvećih svjetskih imena kojeg je Nam spomenuo u intervjuu da će trenirat akademce VRLO BRZO.Denchi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:13nemaš šta analizirat, bukvalno je to rekaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:04