Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Na proljeće na bh. terenima kako sada stvari stoje nećemo gledati Stanišu Mandiću, 24-godišnjaka koji je prošle zime stigao u Zrinjski.
Kako SportSport.ba saznaje Mandić će po isteku posudbe napustiti redove Plemića te će se vratiti u norveški Sogndal.
Mandić je u Zrinjski stigao na jednogodišnju posudbu koja ističe uskoro pa ovog ofanzivca čeka povratak u Norvešku.
Fudbaler koji je svojevremeno sa U20 selekcijom Srbije bio prvak svijeta svoj posao pod Bijelim brijegom obavio je veoma dobro.
Računajući sva takmičenja ove sezone upisao je 24 nastupa te je zabio pet golova, od čega su tri stigli u kvalifikacijama za Europa ligu.
Kako SportSport.ba saznaje Mandić će po isteku posudbe napustiti redove Plemića te će se vratiti u norveški Sogndal.
Mandić je u Zrinjski stigao na jednogodišnju posudbu koja ističe uskoro pa ovog ofanzivca čeka povratak u Norvešku.
Fudbaler koji je svojevremeno sa U20 selekcijom Srbije bio prvak svijeta svoj posao pod Bijelim brijegom obavio je veoma dobro.
Računajući sva takmičenja ove sezone upisao je 24 nastupa te je zabio pet golova, od čega su tri stigli u kvalifikacijama za Europa ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije, nego sinoc kad Vas popisaju na sred Grbavice zajedno sa morzom glavatim.Kad vam useru proslavu sto ste organizirali,Sejo vec glavusu pripremio u plavom salonu
...e to ti je zicanje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ljudi zasluženo dobili, nikakva proslava nije bila organizovana kao što se inace i ne organizuje u ovo doba godine, glupko
MIHAJLOVIĆ !
Naleti kad Zrinjski bude gostovao, tad se na sjeveru forza Velez
Standardna navijacka, u afektu je vruca glava jbg.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Glupko ti je Radmilo ahhahahaha
BTW ,ja sam ti samo odg sta je zicanje,nema potrebe da se vrijedjas.
FK SARAJEVO.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Sto bi rekao Enes iz Lud Zbunjen Normalan: ispravka krivog navoda...
*sa ukradenog stadiona
Forzza Velez
mma_hz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:52Glupko ti je Radmilo ahhahahaha
BTW ,ja sam ti samo odg sta je zicanje,nema potrebe da se vrijedjas.
MIHAJLOVIĆ !
A vidis ,imas i ove neke koji misle sto vise smajlija stave to je smijesnije.
Boze budala.
FK SARAJEVO.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nista kone drage pocupajte tu travu sto je kao tepih jel vam ocito neodgovara, dajte je nama za nas sitni vez 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Slabo i vi fercerate na takvim podlogamaElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:08Nista kone drage pocupajte tu travu sto je kao tepih jel vam ocito neodgovara, dajte je nama za nas sitni vez![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi smo na toj podlozi Bgm toplo-hladno 50:50.LjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:10Slabo i vi fercerate na takvim podlogamaElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:08Nista kone drage pocupajte tu travu sto je kao tepih jel vam ocito neodgovara, dajte je nama za nas sitni vez![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Hoćeš iskreno? Mnogo su mi simpatičniji od vas. Znam zašto ih spominješ, zato što im gledate u leđa kao što i nama gledate. Dobro ti je rekao onaj momak, vi ste za njih jedan mali klub iz predgrađa i uvijek ćete im gledati u leđa po svemu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:38kao i istinske vam drugove sa zapadne obale Mostara!
E ne mogu da vjerujem da neko poredi trud veleža protiv Najtrofejnijeg sa osmicom. Stvarno se trebaš potrudit da napišeš gluplji post od ovih koje pišu malograđani iz istočnog Mostara. Ali hajde dobro, kontali ste "evo prilike da opravdamo osmicu", niste uspjeli, idemo dalje.
Ovim malograđanima:
Brotnjo - 1 titula
Modriča Maksima - 1 titula
prdež mostar - 0
Još jedna stvar, pitari i malograđani, čitao sam prije vašeg "derbija" koliko se ulizujete jedni drugima, ja ne znam kako ne primjetite koliko cringe zvučite. Kad napišete nešto, pročitajte šta ste napisali, možda skontate koliko je to cringe. Makar vi pitari trebate to skontati, pa s vama se makar kafa može popit, ovi malograđani su druga priča. Niste valjda na to spali.
Vi ste na toj podlozi ravno 5mma_hz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:16Mi smo na toj podlozi Bgm toplo-hladno 50:50.LjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:10Slabo i vi fercerate na takvim podlogamaElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:08Nista kone drage pocupajte tu travu sto je kao tepih jel vam ocito neodgovara, dajte je nama za nas sitni vez![]()
![]()
MIHAJLOVIĆ !
Koe prvi kmico?
FK SARAJEVO.
Prdež, cringe
Ovaj je pogrešne tablete uzeo.
Ovaj je pogrešne tablete uzeo.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Uvjeravaj ti sam sebe i lizi skutorima pakas da je neko iz predgradja a mi cemo vam opet doci na Grbavicu ponasat se kao da smo u Mostaru i odrzati vam lekciju iz brojnosti navijanja i ljubavi. Mene bi sramota bila ista napisati. Od 60 minute se niste culi. Izdominirali vas ko malu djecu na vasem stadionu. Navikni se brato i gutaj bilijarske kugle jos malo mi cemo vama davati pet posto grbavice kad se budemo borili za titulu. Juce smo ti s osmog mjesta dosliLewy21 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:21Hoćeš iskreno? Mnogo su mi simpatičniji od vas. Znam zašto ih spominješ, zato što im gledate u leđa kao što i nama gledate. Dobro ti je rekao onaj momak, vi ste za njih jedan mali klub iz predgrađa i uvijek ćete im gledati u leđa po svemu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:38kao i istinske vam drugove sa zapadne obale Mostara!
E ne mogu da vjerujem da neko poredi trud veleža protiv Najtrofejnijeg sa osmicom. Stvarno se trebaš potrudit da napišeš gluplji post od ovih koje pišu malograđani iz istočnog Mostara. Ali hajde dobro, kontali ste "evo prilike da opravdamo osmicu", niste uspjeli, idemo dalje.![]()
Ovim malograđanima:
Brotnjo - 1 titula
Modriča Maksima - 1 titula
prdež mostar - 0
Još jedna stvar, pitari i malograđani, čitao sam prije vašeg "derbija" koliko se ulizujete jedni drugima, ja ne znam kako ne primjetite koliko cringe zvučite. Kad napišete nešto, pročitajte šta ste napisali, možda skontate koliko je to cringe. Makar vi pitari trebate to skontati, pa s vama se makar kafa može popit, ovi malograđani su druga priča. Niste valjda na to spali.![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Gledaj ovog babuna, psuje covjek sestru iz cista mira i klebera se, ne zna ljudski ni zayebavatidrakensang je napisao/la: ↑08 dec 2019, 02:45Rsdmilo dodji na stari profil slobodno, ne moras nove pracit yebem ti sestru![]()
Kako je zavrsila sinoc utakmica na Grbavici? Ne radi mi teletext.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
E ima im neko reci.let3 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:34Gledaj ovog babuna, psuje covjek sestru iz cista mira i klebera se, ne zna ljudski ni zayebavatidrakensang je napisao/la: ↑08 dec 2019, 02:45Rsdmilo dodji na stari profil slobodno, ne moras nove pracit yebem ti sestru![]()
to je ta vrapcicka primitivna sorta
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.