@Baader
Čuo za novu riječ?
@NeretvanskaPastrmka
Došlo je na Grbavicu koliko ti duša hoće nekakvih malograđanskih grupica koje su se čule možda par puta, obično na poluvremenu i tako proglasile nekakvu dominaciju. Ja sam vas možda jednom ili dva puta čuo, a nisam vas vidio nikako od magle. Ja ne znam zbog čega ste vi umislili da ste bili glasniji od nekoga, ali hajd' eto, vidjeli evropsku Grbavicu uživo pa malo pretjerujete kad prepričavate takav događaj. Dešava se... I neka te s tim šovinizmom!
@Virtu4l
Ma ja bolan, irelevantni likovi, pobjedu na jednoj utakmici slave ko da je ne znam ti šta, a znaju i sami da ih nema nigdje na mapi, ali teško je to priznat, pogotovo pod uticajem pobjede protiv kluba koji ti nabija komplekse. Joj na koga li me to podsjeća...
I onda kad im kažeš da je Zrinjski za njih svemirski brod, uhvate se vrijeđanja na nacionalnoj osnovi. Ne volim ni ja taj Zrinjski, ali razlog što ga ne volim je što nam je vazda bio konkurent, ne rade nama kompleksi kao što njima rade.
Još doživljavam da navijač veleža priča nešto o Grbavici hahahah, hajde idite cmizdrite za gradskim stadionom "Pod bijelim brijegom", ne sikirajte se vi za Grbavicu.