FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Oni kad imaju love mogu dovesti lupam Voju prije svih u ligi. Svako ide gdje mu vise ponude para, a vjerujem da ce iskopati nesto i izvan drzave ako zatreba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zeljo trenutno nema nijednog igraca da dovede iz Pl, a da je bolji od ovih nasih trenutnih!
Nazalost niti jedan bek nije bolji od nasih, o krilima da ne pisem. Ne postoji.
Jedino dovesti igraca poput Stilica i Ermina, ostalo je sve bacanje para. Vojo nije nosta specijalno a uz to ima godina za penzije.
Pa dosta mi je vise Bogicevica i slicnih od 30 + god, sto se vrte od kluba do kluba u Pl.
Jedno te isto godinama..
Jedino dovesti igraca poput Stilica i Ermina, ostalo je sve bacanje para. Vojo nije nosta specijalno a uz to ima godina za penzije.
Pa dosta mi je vise Bogicevica i slicnih od 30 + god, sto se vrte od kluba do kluba u Pl.
Jedno te isto godinama..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jbg, Jovan igra u ovom Osmanlisporu, on bi nam idealan destruktivac bio, Amar voli budale kao on 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
U pravu si 100%. Dosta brate više metuzalema. Gdje nestadoše ona vremena kad smo dovodili Dialibu, Višću, Bekrića (1put).Bezideja je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:26Zeljo trenutno nema nijednog igraca da dovede iz Pl, a da je bolji od ovih nasih trenutnih!
Jedno te isto godinama..
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
I mene je razocaro bas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja bi volio vidjeti neke od ovih igrača u timu
Vojo(TC),Jamak,Vrhovac(Čelik),Beganović(Sloboda),Zakarić(Craiova)Fanimo(MDK),B.Čolić(Znojmo),A.Muminović(TC),Ziljkić (Borac),Radović (Radnik) i Brandao (Velež)
Po meni jedni od kvalitetnjih igrača koji bi uz spoj ovi naši igrača trenutnih bili dobri
Muminović (Erić) - Čolić-Sipović-Vrhovac-Radović (Pavić) - Sadiković - Jamak - Štilić - Fanimo (Brandao) - E.Zec (Ziljkić) (Veselinović) - Ubiparip
Neki realan sastav uz Sinišu,Alispahića,Kjosevskog,Stanića,Boju na klupi
Solidan sastav uz dobre (npr na skali od 1-5 jedna 3 solidna)
Vojo(TC),Jamak,Vrhovac(Čelik),Beganović(Sloboda),Zakarić(Craiova)Fanimo(MDK),B.Čolić(Znojmo),A.Muminović(TC),Ziljkić (Borac),Radović (Radnik) i Brandao (Velež)
Po meni jedni od kvalitetnjih igrača koji bi uz spoj ovi naši igrača trenutnih bili dobri
Muminović (Erić) - Čolić-Sipović-Vrhovac-Radović (Pavić) - Sadiković - Jamak - Štilić - Fanimo (Brandao) - E.Zec (Ziljkić) (Veselinović) - Ubiparip
Neki realan sastav uz Sinišu,Alispahića,Kjosevskog,Stanića,Boju na klupi
Solidan sastav uz dobre (npr na skali od 1-5 jedna 3 solidna)
mosa lošmi stićko tit-ula!
@irfo daj anketu jesmo li zadovoljni polusezonom ili nesto oko pozicija za pojacanja.
Malo gledam statistiku i izvučem da smo iz 4 domaće utakmice koje smo kiksali smo imali sveukupno 63 udaraca od čega 31 u okvir gola, A ZABILI SAMO 1 GO.
Za upucat se.
Za upucat se.
Mozda nesto da stavim koji je dio ekipe najvaznije pojacati?

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Za kosu pocupati. Ne mogu da vjerujem.
Amar je odlicno radio svoj posao. Gotovo bez zamjerke. Trcimo dobro, vrlo dobro stvaramo i ulazimo u sanse. Znaci samo je do kvaliteta ofanzivaca, ponajvise krila. Tu smo totalno zakazali. I naravno odbrana je klimava. Kada nemas jednog stopera ukaze se strasilo, tacnije 4 puta kuci i 4 puta si ga popusio. Ako su stoperi na nivou onda je golman tu da kiksa.
Vezu ne bih dirao, ima tu širine i kvaliteta.
Suma sumarum: stoper, desni bek, desno i lijevo krilo. I eventualno jos jedan spic, drugacijih karakteristika od Krpica.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 08 dec 2019, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Anketa is live
Joj, koju poziciju iz odbrane odabrati 

Zajimaga i mlađi Zeko, otpisani 

- MocMahale444
Ljudi Mesa nema snage ni za 60 minuta.
Dado toplo-hladno.
Bojo osim gola u debiju vrlo vrlo los.
Veseli seva u 16 cak i samog sebe.
Onaj Mujezin za klube oke.
Sinisa je slab i molim Boga za beka.
Skoro cijele sezone pocnemo igrati tek kad primimo gol.
Sami sebi uvuku nervozu pa se izvlaci.
Amar izmjene mora vrsiti prije i tacka.
Dado toplo-hladno.
Bojo osim gola u debiju vrlo vrlo los.
Veseli seva u 16 cak i samog sebe.
Onaj Mujezin za klube oke.
Sinisa je slab i molim Boga za beka.
Skoro cijele sezone pocnemo igrati tek kad primimo gol.
Sami sebi uvuku nervozu pa se izvlaci.
Amar izmjene mora vrsiti prije i tacka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja sam glaso za beka, sinisa je u rangu bogicevica kad igra, poguban svaku tekmu, ne znas jel gori u odbrani ili u napadu, al zato kad je jasno da ce lopta u aut, sinisa baci jedan trk, klizeci za njom i ako je svakako ne moze stici i onda raja na tribinama aplauz ili kad zaplace poslije tekme onda podrska po socijalnim mrezama, wow bravo sinisa ti si nas vojnik bravo majstore, a to sto je sinisa los ko **** ima vec dvije godine to nema veze
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma samo rokenrol krila.
E cuj 60 suteva i 30 u okvir gola na 4 kiksa na Grbavici. Malo sam se bio dohavizao i onda me @braco s ovom statistikom ponovo zakuca u depresiju. Zakaric bi zabio 10 golova brata mi.
E cuj 60 suteva i 30 u okvir gola na 4 kiksa na Grbavici. Malo sam se bio dohavizao i onda me @braco s ovom statistikom ponovo zakuca u depresiju. Zakaric bi zabio 10 golova brata mi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Nabijem ligu gdje je onakvo Sarajevo prvo i Borac djeli drugo mjesto sa nama. Ako ova lakrdija od lige i saveza se nepromjeni, Europu cemo samo moci sanjati. Ovo je postalo zalosno pratiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.