Lazio nam već pobjegao 16 bodova, to je već u samom startu nemoguće za stići. Ili gotovo nemoguće, poznavajući kakvi su luzeri.
Napoli je u gabuli al' ne brinem za njih, samo je pitanje vremena kada će se vratiti jer je nemoguće da ovakav roster igrača (uz Juventus najjači) završi van top 4. Jedino ostaje jedno pitanje, sa Ancelotijem ili bez njega, ali mislim da će se na kraju izvući.
Roma, Atalanta ili tek Cagliari nisu ništa igrački jači od nas, ali su već skupili pozamašnu bodovnu prednost + su u boljoj formi tako da je više nebitno ko je tu jači, a ko slabiji. Možeš možda prestići jedno, dvoje, pa čak i troje... ali sva četiri tima, teško.
Zasrala se sezona lošim odabirom trenera, onih prvih 8 kola nam je svu sudbinu presudilo.
Jbg, pratiti ću i ja, šta drugo, ali sam takva osoba da volim da ima nekog drajva i borbe za nešto. Ovako kad se nemaš ni za šta boriti, pretvara me u ravnodušnog fana kojem ni pobjeda ni poraz ne znači ništa. A tog osjećaja mi je više pun klinac poslije svih ovih godina.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !