Mislim da je to otkad je bio neki belaj, ne sjecam se tacno, mozda cak i ono u vezi Teletovica, ali nemojte me drzati za rijec..
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Mislim da je to otkad je bio neki belaj, ne sjecam se tacno, mozda cak i ono u vezi Teletovica, ali nemojte me drzati za rijec..
Odnese ga Harris ko kakvog pionira u duelu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum, spremni idemo Dzanan samo napred
Napokon dobar pocetak, valjda nastavi po istom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Bravo
Šteta za trojku, ali ono završavanje na obruču i floater su bili super potezi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napokon da i pogodi nešto i da je neki faktor u napadu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Steta za tricu, inace odlican.
Moram priznati da sam oba puta mislio da ce baciti negdje na vrh table, koliko se povjerenje izgubilo.
Alejkumusselam, brate @mirza.
Moram priznati da sam oba puta mislio da ce baciti negdje na vrh table, koliko se povjerenje izgubilo.
Alejkumusselam, brate @mirza.
Eto ga krenu 2:2 sut, mada taman kad krenuh kucati, baci dobru cigletinu sa osam metara. Relativno pod kontrolom za sada igra, ja zadovoljan
EDIT: kad ga prije izvadi???
EDIT: kad ga prije izvadi???
Zadnja izmjena: al..., dana/u 08 dec 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Odličan zasad
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Uci ce ponovo 4-5 min pred kraj druge, takva je rotacija.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Temple krenuo super a onda 5 cigli baci. Prince takodjer ocajan. steta sto niko nije u problemima s faulovima. No dobice on svojih 15 min
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hvala, nisam previse Netse gledao ove godine. Isao sam na neko moje dugogodisnje iskustvo sa NBA - prvih 8-9 minuta Q1 starteri, preuzima nakon toga druga jedinica koja vozi cca 10-12 minuta, pred kraj poluvremena se vracaju starteri. Ovo mi je malo atipicno rotiranje. I iskreno, pomalo lose, Das covjeku tri minuta, pa ga krknes na klupu, pa opet tri minuta... Kako uhvatiti ikakav ritam na ovaj nacin
njemu je za pocetak potrebno 5-6 ovakvih (za sad) tekmi u nizu, da pravi sitne korake, stice samopouzdanje i vremenom bi to bivalo sve bolje i bolje, a kad nize tekme sa sutem 2-9, gubi lopte itd, gubi samopouzdanje, ako ga uopste ima
do kraja nek ubaci jos 4 poena na neka tri ili cetiri suta, bez izgubljenih lopti uz solidnu odbranu i ja cu biti zadovoljan, nek to radi u kontinuitetu i svi ce biti zadovoljni, pogotovo kenny atkinson... ako trojka ne ide, ne treba forsirat, nek sutne jednu, ako ne udje, eventualno jos jednu, nek gleda sut za dva poena, nek procjeni kad ima dobru situaciju za napast obruc il otic na floater (one dvije situacije je dobro procijenio i zavrsio poenima)
do kraja nek ubaci jos 4 poena na neka tri ili cetiri suta, bez izgubljenih lopti uz solidnu odbranu i ja cu biti zadovoljan, nek to radi u kontinuitetu i svi ce biti zadovoljni, pogotovo kenny atkinson... ako trojka ne ide, ne treba forsirat, nek sutne jednu, ako ne udje, eventualno jos jednu, nek gleda sut za dva poena, nek procjeni kad ima dobru situaciju za napast obruc il otic na floater (one dvije situacije je dobro procijenio i zavrsio poenima)
“Hante” sabur langsam polako
kad ima otvorenu trojku treba je uzet, ali forsirati nikako. pogotovo ove sa 8 i po metara. Evo udje trica mashallahChinaglia je napisao/la: ↑08 dec 2019, 21:58njemu je za pocetak potrebno 5-6 ovakvih (za sad) tekmi u nizu, da pravi sitne korake, stice samopouzdanje i vremenom bi to bivalo sve bolje i bolje, a kad nize tekme sa sutem 2-9, gubi lopte itd, gubi samopouzdanje, ako ga uopste ima
Kao kap
ne da je dinwiddie, ko da mu je majka rodila 
Ali i ovaj Dinwiddie neda loptu nikome .
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Google Adsense [Bot], haklamas, legendarnadruga i 12 gostiju.