Naravno moraju bar duplu imat osvojenu, inace su gori od ovih....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Joseph Maria Bartomeu
Neka su oni smijenili vasu zakletvu pa sad sto se mene tice mogu i oni u hladovinuzlo87 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 02:22Laznjak je napisao/la: ↑09 dec 2019, 02:04Nasa uprava i muda? Nasmijah se grohotom.
Otkazuju sastanak sa navijacima 45 min prije pocetka, tokliko nas postuju.
Dogovoreno je bilo da izadju medju nas i odgovore na par pitanja, sto nisu ispostovali, vec pobjegli i sami sebe osudili na propast. Da su izasli nista od ovog ne bi bilo.
Rahmanovic je kaznjen jer je dao podrsku Husu i to je jedini razlog sto nije bio sa ekipom.
Da dovedu Murinja orit ce se uprava napolje.
Mogu dovesti pet kapitalaca, iz lige petice isto ce im biti.
Nova uprava ili nema mira.
Mi zivimo za Sarajevo, oni zive od Sarajeva.![]()
Brate i ja sam svaku na sjeveru i vani kad mogu al u ovoj situaciji ne podrzavam nacin djelovanja Unfks, ko da ti izadje pred rulju od 500 ljudi??Laznjak je napisao/la: ↑09 dec 2019, 02:04Nasa uprava i muda? Nasmijah se grohotom.
Dogovoreno je bilo da izadju medju nas i odgovore na par pitanja, sto nisu ispostovali, vec pobjegli i sami sebe osudili na propast. Da su izasli nista od ovog ne bi bilo.
Rahmanovic je kaznjen jer je dao podrsku Husu i to je jedini razlog sto nije bio sa ekipom.
Mi zivimo za Sarajevo, oni zive od Sarajeva.
Ne padose li i mnoge druge uprave, a sve sto se znalo je "uprava napolje"? To je vid borbe na tribini, ono iza paravana se nikada i nije iznosilo u javnost i obicno ostaje u jako uskom krugu ljudi. Mislila je raja da Kantardzic nece otici, cak se i kofrcio, pa je zavrsio kako je zavrsio, a mnogo je veca faca od rumenog seljaka i ku.rve.Inijesta je napisao/la: ↑09 dec 2019, 08:45Brate i ja sam svaku na sjeveru i vani kad mogu al u ovoj situaciji ne podrzavam nacin djelovanja Unfks, ko da ti izadje pred rulju od 500 ljudi??Laznjak je napisao/la: ↑09 dec 2019, 02:04Nasa uprava i muda? Nasmijah se grohotom.
Postojalo je mnogo drugih nacina, od toga da ode 20 momaka u klub sasvim dovoljno da se ne stvari rasprave a ako treba i neki naglavacke izbace iz Uprave ( Jahic i Bukovica jer nista dobro ne donose klubu osim licne koristi i interesa)
Ova buduca “ borba” pjevanjem uprava napolje je smijesna vjeruj mi i prevazidjenja, a evo zapamti sta sam ti reko nek se potrefe dobri rezultat i titula zaboravit ce se da se iko tjero,
Rahmanoviceva podrska Husrefu je ironicna, to je najvece smece u klubu s kojim je Husref najvise imo problema
Mogu ti reci ime i prezime osobe koja je sjedila sa Elvirom u kaficu pored kluba al nebitno ista ta borba protiv elvira nam umalo ugasi tribinu, znam na koje stvari mislis al isto tako mislim da se moglo na puno bolji i uspjesniji nacin ovo zavrsit, al et vrijeme ce pokazatiNapapijri je napisao/la: ↑09 dec 2019, 09:05Ne padose li i mnoge druge uprave, a sve sto se znalo je "uprava napolje"? To je vid borbe na tribini, ono iza paravana se nikada i nije iznosilo u javnost i obicno ostaje u jako uskom krugu ljudi. Mislila je raja da Kantardzic nece otici, cak se i kofrcio, pa je zavrsio kako je zavrsio, a mnogo je veca faca od rumenog seljaka i ku.rve.Inijesta je napisao/la: ↑09 dec 2019, 08:45Brate i ja sam svaku na sjeveru i vani kad mogu al u ovoj situaciji ne podrzavam nacin djelovanja Unfks, ko da ti izadje pred rulju od 500 ljudi??Laznjak je napisao/la: ↑09 dec 2019, 02:04Nasa uprava i muda? Nasmijah se grohotom.
Postojalo je mnogo drugih nacina, od toga da ode 20 momaka u klub sasvim dovoljno da se ne stvari rasprave a ako treba i neki naglavacke izbace iz Uprave ( Jahic i Bukovica jer nista dobro ne donose klubu osim licne koristi i interesa)
Ova buduca “ borba” pjevanjem uprava napolje je smijesna vjeruj mi i prevazidjenja, a evo zapamti sta sam ti reko nek se potrefe dobri rezultat i titula zaboravit ce se da se iko tjero,
Rahmanoviceva podrska Husrefu je ironicna, to je najvece smece u klubu s kojim je Husref najvise imo problema
Slazem se s tobom, moja poenta je bila samo ta da se i u to vrijeme znalo jedino za "uprava napolje". Mislim ipak da ovi nisu u stanju slijediti korake Elvira, a i kukolj sa tribine je ociscen. Kao neko ko je ispratio i generaciju 2008. (po prici vjerujem da si i ti), odgovorno mogu tvrditi da trenutna selekcija ljudi nije nista losija (govorimo o ljudskosti), ali se pogresna slika stvara zbog manjka kvantiteta, sto realno nije zbog necijeg razmisljanja i vodjenja nego zbog mentaliteta ljudi i odlaska za boljim zivotom. Bilo kako bilo, rumenom i ku.rvi je jasno da su bivsi, mogu se samo pokusati odrzati jos neko vrijeme kako bi usicarili jos neku platu i to je sve, vjerujem da se slazes.Napapijri je napisao/la: ↑09 dec 2019, 09:19Mogu ti reci ime i prezime osobe koja je sjedila sa Elvirom u kaficu pored kluba al nebitno ista ta borba protiv elvira nam umalo ugasi tribinu, znam na koje stvari mislis al isto tako mislim da se moglo na puno bolji i uspjesniji nacin ovo zavrsit, al et vrijeme ce pokazati
Glupo pitanje brate. Kad su se tjerali Dino i ekipa, je li iko imao ideju ko da vodi klub dalje i je li iko tad spominjao Jahica i Sabrinu?Pantelija je napisao/la: ↑09 dec 2019, 08:18Kamuflidani, daj vise dogovorite se.
-zasto protesti
-ko poslije njih, koji kandidati
-ako su 4x stali u zastitu musemica (atalanta, gosk kada su navijac trazili odlazak, kraj sezone i 5komada u derbiju), zasto mislis da sad su pogriješili? Dakle 4x su pogodili.
-da li osvajanje titule znaci da su oni u pravu
-da li znate da smo Privatni klub
Upravo iz tog razloga pitam. Da nam ne dodju ovakvi ili gori. Ako nemas bolje, nemoj ni mjenjati da bi mjenjao. Zato kazem, imena. Ako su bolja, ja Cu prvi pred klub.Sabinho je napisao/la: ↑09 dec 2019, 09:59Glupo pitanje brate. Kad su se tjerali Dino i ekipa, je li iko imao ideju ko da vodi klub dalje i je li iko tad spominjao Jahica i Sabrinu?Pantelija je napisao/la: ↑09 dec 2019, 08:18Kamuflidani, daj vise dogovorite se.
-zasto protesti
-ako su 4x stali u zastitu musemica (atalanta, gosk kada su navijac trazili odlazak, kraj sezone i 5komada u derbiju), zasto mislis da sad su pogriješili? Dakle 4x su pogodili.
Protesti su bespotrebni.
Vidi druze, ja sam za opciju vrh trenera i par pojacanja, ne da se necije guzicé spase, nego da KLUB ZA KOJI NAVIJAM napreduje i odbrani titulu.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 01:42Jos sam uvijek misljenja, da sa vrh trenerom i pojacanjima, mogu sebi spasiti guzice.
Kako budu dolazili kapitalci tako ce sve manje raje biti protiv njih, bice ono standardno "vidis da su ljudi doveli tog i tog pustite ih da rade svoj posao".
Ako dovedu nekog telebatisa za trenera i igrace ranga Guzine i ovi neustralni po pitanju uprave ce biti ZA njihov odlazak.
Vidim brate,uboli smo pravo i STA poslije Sabre i rumenog.Neki novi rumeni.Sabinho je napisao/la: ↑09 dec 2019, 09:59Glupo pitanje brate. Kad su se tjerali Dino i ekipa, je li iko imao ideju ko da vodi klub dalje i je li iko tad spominjao Jahica i Sabrinu?Pantelija je napisao/la: ↑09 dec 2019, 08:18Kamuflidani, daj vise dogovorite se.
-zasto protesti
Protesti su bespotrebni.
Ta bosnjo zna... Naviko da ga kradu i lazu... Cim ne kradu, odmah cudno... Pa ne mozes ti tako raditi i ne krasti, ti mislis da smo mi ludi, itdPantelija je napisao/la: ↑09 dec 2019, 10:28O tome ja pricam a neko konta da sam na strani uprave.
Velike pare ce se vratiti u narednom periodu. Mnogi bi da umaču prste, da se promovisu preko kluba i da imaju uticaj neki u klubu.
Zato i kazem, ovi bar ne kradu, to je jasno. Zaposle koga svog tu i tamo, malo se o sramote al realno duplu imaju, par dobrih odluka i ni prigovora da neko krade i uzima na igracima pare i ssll.
Dakle, vrlo sam oprezan, ne bih se igrao sa promjenama jer s obzirom na lovu o kojoj se pricca, mogli bi lihvari da see dokopaju kluba a onda smo donji.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.