To sam napisao i sinoc na nasoj temi. Otvorila im se sansa samo takva.
Dat ce njega Hamav i za sto tisuca samo malo zatezeZukanovic je napisao/la: ↑09 dec 2019, 15:08Ovde je tacno
"Sulejman Krpić strijelac 12 golova u jesenjem dijelu prvenstva, nalazi se na meti klubova iz Južne Koreje i Saudijske Arabije, saznaju “****”.
Proteklog vikenda na Grbavici su viđeni Koreanci koji su pratili utakmicu sa Veležom, u kojoj je Željo poražen, a Krpićeva golgeterska kolona ostala je prazna.
Kapiten “plavih” želi da ode, a Amar Osim je za njega prvobitno tražio 300 hiljada eura odštete, pa je spustio iznos na 200 hiljada.
Pregovori su u toku, očekuje se da će do kraja godine biti poznato da li Krpić odlazi ili će se pojaviti na prozivci Željezničara 15.januara 2020.godine."
![]()
Smijesno je to sto covjek nije napisao na kojoj stocnoj pijaci su pazarivali vola
Ako Sinan kaze da smo spustali/dizali cijenu mora biti tako. Pouzdan je bas.robertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 15:17Smijesno je to sto covjek nije napisao na kojoj stocnoj pijaci su pazarivali vola![]()
I ja mislim da hoce...
Krpicu je vec 29 godina. Otisao je iz Slobode u AIK pa je otjeran kao pasce za par mjeseci jer su vidjeli kakva je prevara od igraca i kakav je ludak sto se glave tice. Da uzmete 300k za njega trebate se udarati nogom u guzicu, a mislim da od toga nema nista.
Nije se zamjerio, ali licno ga ne bih volio kod nas vidjeti. U slucaju da ode Krpic iz nase lige samo Vojo je za mene ok zamjena.worchester je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:03Jel se lendric sta zamjerio zeljeznicaru od kako je otisao iz kluba? Pitam iz razloga ako vam ode krpic da lendrica vratite. Dok je bio kod vas bio je u dobroj formi.
Meni ce biti zanimljivije vidjeti koga ce dovesti davljenici celik mladost sloboda. Na osnovu prelaznog roka ce se vidjeti da li je neko vec odustao od borbe za opstanak ako ne dovede neke dobre igrace.
Zvijezdu vec racunam da je druga liga.
Kako mislis imamo?
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Morpheus, supervizor i 15 gostiju.