FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kreten ne zna zabiti normalan gol
Dobra tekma za subotu navečer uz pivu
Dobra tekma za subotu navečer uz pivu
Na zalost, Rakitic je i dalje najbolji vezni igrac u Barceloni.
Mora li se primati sto golova po tekmi?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
povlacim sve o suarezu sto sam ikad napisao, sta je ono jbt
ne sjecam se da sam vidio ovakav gol ikad

ne sjecam se da sam vidio ovakav gol ikad
Suarez je SEX zivi, dobra tekma konacno, gledao sam vani. De Jong je zaista fantastican igrac, generacijski.
Messi, eeeeh. Danas je dosta ljudi iz Bosne bilo na ovoj tekmi, islo se organizovano, kakvu srecu su samo imali, jos predstavljanje Baluna bilo i hattrick, iskustvo zivota definitivno.
Messi, eeeeh. Danas je dosta ljudi iz Bosne bilo na ovoj tekmi, islo se organizovano, kakvu srecu su samo imali, jos predstavljanje Baluna bilo i hattrick, iskustvo zivota definitivno.
27.10.2020
Tko će drugi sa izljevima neznanja nego leorey opet hehe
Icardi i Lautaro nisu uopće slični tipovi igrača.Da si išta pratio Icardija znao bi da ni ne treba pipnut loptu 90 minuta,nece ga spriječit da se ne upiše u listu strijelaca.Nije zabio Realu?Big deal.Zabio je više nego dovoljno ove sezone i to bitnih golova u LP.
-
- Kontakt:
Bilo je naseg svijeta, ali ne znam da se islo organizovano, pored mene je bilo i nasih, a i Srba i Hrvata pun qrac.leorey je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:18Suarez je SEX zivi, dobra tekma konacno, gledao sam vani. De Jong je zaista fantastican igrac, generacijski.
Inace ko ide na ove slabije utakmice nek ne kupuje skuplje karte jer se moze prebaciti pri pocetku utakmice i sjest gdje zelis.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Poenta price je da je i ovakav Suarez opasniji igrac od Wandinog yebaca, kontas?SiamoNoi je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:07Tko će drugi sa izljevima neznanja nego leorey opet hehe
Icardi i Lautaro nisu uopće slični tipovi igrača.Da si išta pratio Icardija znao bi da ni ne treba pipnut loptu 90 minuta,nece ga spriječit da se ne upiše u listu strijelaca.Nije zabio Realu?Big deal.Zabio je više nego dovoljno ove sezone i to bitnih golova u LP.
27.10.2020
Jel postoji negdje statistika koja pokazuje procenat uspješnosti ovih Messijevih šuteva sa ruba šesnaesterca nakon cuta s desnog krila u sredinu ? Je.bi me ako nisu završavali u golu u 50ak posto slučajeva.
Španska "La Sotana" navodi da se kod Arthura ne radi o klasičnoj nogometnoj ozljedi, nego Brazilac ima jednu od spolno prenosivih bolesti! Koju - to ovaj katalonski radio ne navodi, ali naglašavaju da je ova informacija definitivno tačna.
Sumnjam da ima slicnih podataka, ali sigurno da bi bili fini procenti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Na kakvih 50%, šta vam je. Da je 25% + to je i dalje strašno. S tim da iza njega i Robbena, ima veliki pad procenta.
I dan danas pamtim kad mu Julio Cesar skide šut protiv Intera. Možda i najbolja odbrana koju sam vidio, kad uzmeš u obzir koliko je golova tako zabio i koliko je Messijev šut tu zapravo bio dobar a koliko odbrana značajna.
I dan danas pamtim kad mu Julio Cesar skide šut protiv Intera. Možda i najbolja odbrana koju sam vidio, kad uzmeš u obzir koliko je golova tako zabio i koliko je Messijev šut tu zapravo bio dobar a koliko odbrana značajna.
Najveca ubleha medju pojedinim koji navijaju za Barcelonu "Semedo bolji od Roberta".
Roberto nije idealan, ali je za dvije klase bolji igrac od Semeda.
Plus sto je dijete kluba.
Roberto nije idealan, ali je za dvije klase bolji igrac od Semeda.
Plus sto je dijete kluba.
[Podsjećanje] Luis Suárez nije zabio pogodak na posljednjih 20 gostujućih utakmica Lige prvaka, tačnije od 16. septembra 2015. godine i gostovanja Romi u okviru grupne faze ovog takmičenja.
Hoće li Urugvajac sutra na Giuseppe Meazzi prekinuti svoj crni niz, ostaje da vidimo.
Hoće li Urugvajac sutra na Giuseppe Meazzi prekinuti svoj crni niz, ostaje da vidimo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nece ni igrati, bar ne bi trebalo.Derdiyok je napisao/la: ↑09 dec 2019, 14:57[Podsjećanje] Luis Suárez nije zabio pogodak na posljednjih 20 gostujućih utakmica Lige prvaka, tačnije od 16. septembra 2015. godine i gostovanja Romi u okviru grupne faze ovog takmičenja.

Ali ne valja ti prica nimalo, ne valja to pisati ovdje

Neto - Wague, Todibo, Umtiti, Firpo - Vidal, Alena, Puig, Rakitic - Fati, Perez
Suludo je trositi u ovoj utakmici neke od bitnih igraca.

Suludo je trositi u ovoj utakmici neke od bitnih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.