FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kako niste primjetili da Krpic zeli da ide? Ono “nezalaganje” vam nista nije reklo? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobra ponuda za Krpica.
Haman Sipa ide?! Zna li neko više? Objavio na instagramu sliku i u opisu "Hvala i sretno" - auf wiedersehen..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zadnja izmjena: StrikeWarzone, dana/u 09 dec 2019, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Glupost, nije mogao sacekati kraj sezone nego se handri sad opet sa dovodjenjem ne jednog nego dva ili cak tri stopera.
Da mi je pogledati jednu utakmicu Štila - Vojo sex bi bio 
Brko iz druge galaksije!
Ma od bekova nema ništa, mislim da se razumijemo preteško je naći kvalitetnog beka. Globalno su bekovi tražena roba, nema ih puno vrhunskih, a samim tim ih nema ni kod nas, odnosno teško će jedan takav zalutati u našu ligu.
U našoj ligi u zadnjih 10 godina nije bilo pet kvalitetnih kompletnih bekova da kažeš za njih "dobri su konstantno", i to govorimo o nekom nivou za našu ligu. Tako da mislim da se malo previše očekuje od naših bekova općenito, nebitno sad koji je konkretno u pitanju, ali mislim da su oni sasvim solidni, problem je u stoperima.
Iako, da se razumijemo, svi naši bekovi imaju ponekad prilično glupe reakcije, na nekom amaterskom nivou, ali opet ponavljam upitno je možemo li dovesti bolje trenutno, pogotovo u zimskom prelaznom roku gdje je dijapazon slobodnih kvalitetnih igrača dosta manji nego kada je u pitanju ljetni prelazni rok.
U našoj ligi u zadnjih 10 godina nije bilo pet kvalitetnih kompletnih bekova da kažeš za njih "dobri su konstantno", i to govorimo o nekom nivou za našu ligu. Tako da mislim da se malo previše očekuje od naših bekova općenito, nebitno sad koji je konkretno u pitanju, ali mislim da su oni sasvim solidni, problem je u stoperima.
Iako, da se razumijemo, svi naši bekovi imaju ponekad prilično glupe reakcije, na nekom amaterskom nivou, ali opet ponavljam upitno je možemo li dovesti bolje trenutno, pogotovo u zimskom prelaznom roku gdje je dijapazon slobodnih kvalitetnih igrača dosta manji nego kada je u pitanju ljetni prelazni rok.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Morate naucit da ne zakljucujete nista iz slika sa instagrama 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
E baš bih se nasekirao ako nam ode Sipović
Sve što Irfo kaže za Sinišu, vrijedi i za Sipu, čak i više
Sve što Irfo kaže za Sinišu, vrijedi i za Sipu, čak i više
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni je Sipovic kvalitetno odigrao, ne znam sta bi ljudi vise za nasu ligu. Duplo bolji od Osmankovica.
https://sportsport.ba/fudbal/sipoviceva ... bno/343959
Mrs Sipovicu ako si onako stavio
I tebi i Mujezinovicu debilna fora
Mrs Sipovicu ako si onako stavio
I tebi i Mujezinovicu debilna fora
Klix maloprije:
Enes Sipović vjerovatno će napustiti redove Željezničara u zimskom prelaznom roku i karijeru nastaviti izvan Bosne i Hercegovine, saznaje Klix.ba.
Ss.ba maloprije:
Sipovićeva objava zabrinula navijače, ali bespotrebno

Enes Sipović vjerovatno će napustiti redove Željezničara u zimskom prelaznom roku i karijeru nastaviti izvan Bosne i Hercegovine, saznaje Klix.ba.
Ss.ba maloprije:
Sipovićeva objava zabrinula navijače, ali bespotrebno
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledaj klixa objavili tekst
e J*** ti novinarstvo
Ko sto rekoh, sigurno necete prvo sa instagrama saznati ko odlazi ili dolazi
Ko sto rekoh, sigurno necete prvo sa instagrama saznati ko odlazi ili dolazi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Znači drkaju nas prvi dan nakon završetka prvenstva, biće veselo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović