Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DaVinci
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la DaVinci » 08 dec 2019, 19:18

jestamaji je napisao/la:
07 dec 2019, 09:57
već vidim, otiću na baraž i onda ću mrziti sam sebe mjesec dana što sam bio tako glup
Ako odes samo na 1 tekmu bices paglu samo 2 hefte ... vrijedi ti razmotrit i tu opciju ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 08 dec 2019, 20:53

SSV Jahn Regensburg našeg trenera Mersada Selimbegovića pobijedio St. Pauli sa 1:0.

Šesta pobjeda u sezoni i 6.mjesto na tabeli, samo tri boda udaljen od treće pozicije koja vodi u baraž za Bundesligu.

slika

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 08 dec 2019, 20:59

Drape je napisao/la:
08 dec 2019, 20:53
SSV Jahn Regensburg našeg trenera Mersada Selimbegovića pobijedio St. Pauli sa 1:0.

Šesta pobjeda u sezoni i 6.mjesto na tabeli, samo tri boda udaljen od treće pozicije koja vodi u baraž za Bundesligu.

slika
Kakve veze ima ovaj s temom :kafa:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 dec 2019, 21:02

Povedi nas Husrefe :bih:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 08 dec 2019, 21:21

Tili je napisao/la:
08 dec 2019, 20:59
Drape je napisao/la:

slika
Hoce lik da kaze da imamo i mi mladih i sposobnih trenera.
Ja mislim da Bajevic dolazi samo za Baraz i eventualni Euro
Nakon toga treba nekog mladog i dobrog trenera naci a ne opet stare yugo igrace
Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 09 okt 2020, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 08 dec 2019, 22:28

Salih1984 je napisao/la:
08 dec 2019, 21:21
Tili je napisao/la:
Drape je napisao/la:

slika
Mogu npr Selimbegovic,Adnan Custovic,Dusan Kerkez
Dobri mladi treneri se drze klubova tj bolje love koja se vrti sto si bolji jaci klub jaci ugovor :kafa:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 dec 2019, 07:22

Dusko vracaj Vranjesa i Stevanovica i uspjeh je, zagarantovan.Napad Krunic Pjanic Dzeko Gojak Stevanovic sa Vranjesom nazad je garant uspjeh u ove 2 tekme. Iskustvo mi nalaze da to kazem.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 09 dec 2019, 07:57

Alipasino je napisao/la:
09 dec 2019, 07:22
Dusko vracaj Vranjesa i Stevanovica i uspjeh je, zagarantovan.Napad Krunic Pjanic Dzeko Gojak Stevanovic sa Vranjesom nazad je garant uspjeh u ove 2 tekme. Iskustvo mi nalaze da to kazem.
Zar bi stvarno opet chetnika u repci ... da je rat on bi ti prvi na liniji bio... nije sve u fudbalskim prvenstvima u votazi, druze ... :problem:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 09 dec 2019, 12:39

Bajević ili Krstajić?

Mladen Krstajić, aktuelni predsednik Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine biće ozbiljan protivkandidat legendarnom asu mostarskog Veleža Dušanu Bajeviću u trci za selektora fudablske reprezentacije BiH koji će “Zmajeve” voditi u baražu UEFA Lige nacija u martu naredne godine protiv Severne Irske, a možda i protiv boljeg iz duela Slovačka – Republika Irska.

Naime, Bajević koji u Savezu obavlja ulogu člana Odbora za savetovanje i posredovanje, a bio je i u Stručnoj komisiji za izbor selektora zajedno sa Seadom Kajtazom, Munirom Talovićem i Zvjezdanom Misimovićem, lična je želja predsednika Fudbalskog saveza BiH Elvedina Begića, kojeg je u dva navrata već odbijao, nakon što je “visio” Robert Prosinečki posle neuspeha u Jerevanu i Atini. Međutim, kako saznajemo na sednici Izvršnog odbora “krovnog” Saveza u četvrtak, 12. decembra u Sarajevu jedan deo članova ovog tela, u kojem je nastao raskol zbog Mile Kovačevića, predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske, predložiće bivšeg selektora Orlova kao kandidata za klupu Zmajeva.

“Princ sa Neretve” nedavno se oglasio u sarajevskim medijima i istakao je da stoji na raspolaganju da pomogne reprezentaciji da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine, dok na ovu temu popularni Krle još uvek se ne oglašava jer za sada nije ni predložen, a zvanično bi trebalo da bude kandidovan u naredni četvrtak, što bi značilo da 12. decembra BiH neće dobiti selektora.

To je, u saopštenju pre nekoliko dana ustvari potvrdio i Fudbalski savez BiH, demantujući natpise medija, pa će po svemu sudeći naslednik Roberta Prosinečkog, kojeg je za ovu funkciju predložio Fudbalski savez Republike Srpske, biti, najverovatnije, poznat tek u januaru iduće godine. Glavno pitanje u celoj ovoj priči jeste ko će da predloži u ime FSRS novog kandidata za selektora, predsednik Mile Kovačević ili većina koja mu je okrenula leđa? Kao što je poznato advokat iz Gradiške izgubio je podršku četvorice ostalih članova “fudbalske vlade” BiH koji dolaze iz Republike Srpske što se videlo na sednici kada je trebalo da se raspravlja o pismu za UEFA, a ukoliko četvorica Srba u Izvršnom odboru FS BiH stanu iza kandidature Krstajića očekuje se da isto urade i četiri člana iz reda hrvatskog naroda, kao što je to bilo u “slučaju Kovačević”.

Ovakav rasplet bi se mogao očekivati prevashodno što je Bajević već dva puta odustajao od nuđene pozicije selektora BiH u kriznim momentima po Zmajeve, ali isto tako i što ga pojedini članovi Izvršnog odbora FS BiH smatraju među najodgovornijima za neuspeh u minulim kvalifikacijama za kontinentalni šampionat jer je sklonio svoj autoritet u stranu. Fudbalska javnost u BiH se s razlogom pita šta se to, u međuvremenu, dogodilo da je Bajević “promenio mišljenje” nakon čvrstog stava da ne želi na klupu Zmajeva, jer je poznat kao čovek “gvozdenog karaktera”? Podsećanja radi, Bajević je nakon odlaska sa klupe Crvene zvezde, kada je tokom utakmice protiv Vojvodine, s aklupe otišao u tunel nakon prozivki navijača, istakao da nikada više neće raditi kao trener na ovim prostorima!

S druge strane Krstajić, koji je napravio sjajne rezultate sa bijeljinskim premijerligašem i koji je vodio reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine ima potrebno selektorsko iskustvo, dok bajević nikad nije bio selektor, dolazi iz plejade mlađih stručnjaka, a poput Bajevića poseduje ogromno igračko iskustvo.

Ko će biti novi selektor fudbalske reprezentacije BiH još uvek rešenje nije ni na vidiku?! Krstajić ili Bajević, a možda se pojavi i sasvim neko treći što ne bi bilo iznenađujuće za one koji dobro poznaju metode i principe rada i odlučivanja Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 dec 2019, 13:17

-----------------------Đurić----------------------------------
------Milošević-----Krunić-----Stevanović--------------
-------------Cimirot------Pjanić-----------------------
--Nastić---Mihojević-------Šunjić------Vranješ----
-------------------Kovačević

Nacionalni ključ ispoštovan, tu su Pjanić i Šunjić

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 dec 2019, 13:19

Protukandidat Dušanu Bajeviću. Zar treba uopšte.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 09 dec 2019, 15:44

DaVinci je napisao/la:
09 dec 2019, 07:57
Alipasino je napisao/la:
09 dec 2019, 07:22
Zar bi stvarno opet chetnika u repci ... da je rat on bi ti prvi na liniji bio... nije sve u fudbalskim prvenstvima u votazi, druze ... :problem:
Bosnju je sevap udariti po glavi svaki 30 godina, kako je krenulo :kafa:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 dec 2019, 16:15

ASD je napisao/la:
09 dec 2019, 13:17
-----------------------Đurić----------------------------------
------Milošević-----Krunić-----Stevanović--------------
-------------Cimirot------Pjanić-----------------------
--Nastić---Mihojević-------Šunjić------Vranješ----
-------------------Kovačević

Nacionalni ključ ispoštovan, tu su Pjanić i Šunjić
A ova?
---------------------------Jović-----------------------------
---------Krunić---------SMS------Gaćinović-------
-------------Maksimović-----Gudelj--------------------
-----Rodić----Subotić----Vranješ---Todorović--
----‐-----------------------VMS---------------------------

Klupa: Nastić, Babić, Stevanović, Ristić, Cimirot, Joveljić...

:P
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 09 dec 2019, 16:22

Ako su Bajevic i Krstajic kandidati meni je onda Krstajic bolja opcija, takav osjecaj imam. A politika me ne interesuje.

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 09 dec 2019, 16:24

Tristan10 je napisao/la:
09 dec 2019, 16:22
Ako su Bajevic i Krstajic kandidati meni je onda Krstajic bolja opcija, takav osjecaj imam. A politika me ne interesuje.
Bolje Vojo :kafa:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 dec 2019, 16:37

Kakav Krstajic, neka proba jos jednom sa Srbijom.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 09 dec 2019, 16:39

DrFilgud je napisao/la:
09 dec 2019, 16:37
Ili Bajevic sa Zvezdom zvezdanom pa neka tamo napusti u sred utakmice.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 dec 2019, 16:41

Tristan10 je napisao/la:
09 dec 2019, 16:39
DrFilgud je napisao/la:
09 dec 2019, 16:37
Ili Bajevic sa Zvezdom zvezdanom pa neka tamo napusti u sred utakmice.
Nece, Bajevic vodi BiH na EURO.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 dec 2019, 16:41

Tristan10 je napisao/la:
09 dec 2019, 16:22
Krstajic nije trener nikad bio, takticki jedna nula , on je teski menadzerski igrac , veliki prijatelj Pilava. Krstajic je namazan igrac za neke druge stvari, ali ne za trenera! Pogotovo ne za ovu nasu jadnu selekciju.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 09 dec 2019, 16:52

Tili je napisao/la:
08 dec 2019, 22:28
Salih1984 je napisao/la:
08 dec 2019, 21:21
Tili je napisao/la:

Mogu npr Selimbegovic,Adnan Custovic,Dusan Kerkez
Dobri mladi treneri se drze klubova tj bolje love koja se vrti sto si bolji jaci klub jaci ugovor :kafa:
I ja mislim, da bih to bilo super riješenje.
Dok nije preuzeo neki jači klub, ili dok nije ušao sa Regensburgom u 1. Bundesligu treba ga postaviti kao selektor. Regensburg igra pod njim baš lijep fudbal.
Šta se tiče financija, ja mislim da se naš Savez može nositi sa Regensburgom, tako da bih bilo samo do njega, hoće li preuzeti Zmajeve.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.