RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Psychosocial.
- Kontakt:
Re: FK Velež
pa 0-1 susjedii... pa bravo imam dvicuu 4.80 kvota !!! 

Ne bas dugo 1:1, nazalost nadao sam se da Velez moze do pobjede ali...Psychosocial. je napisao/la:pa 0-1 susjedii... pa bravo imam dvicuu 4.80 kvota !!!
PS Evo ga 1:2 Cloic

Zadnja izmjena: BegA_SA, dana/u 18 apr 2009, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

E što mi ovo ide na ****...Svaki put povedu pa poseru...
- Stone Island
- Kontakt:
2:1 hahaha vodimo
- Psychosocial.
- Kontakt:
eto završili 1-2 i u Orašju X ostali ste 

Daj Bože da Velež pobijedi,ali ne vjerujem...I kao da igra sam ovaj Čolić...
predji bola vise navijati za jedini klub u jedinom graduPsychosocial. je napisao/la:eto završili 1-2 i u Orašju X ostali ste
- Psychosocial.
- Kontakt:
vfc1922 je napisao/la:predji bola vise navijati za jedini klub u jedinom graduPsychosocial. je napisao/la:eto završili 1-2 i u Orašju X ostali ste
hahahahaha.. ma za mene samo Zrinja.. ali Velež mi nije toliko mrzak ko nekima

pored Orašja, Modriče, Travnika i tih klubova bilo bi šteta da Velež ispadne.. pa zato navijam za dvicu danas.. a i imam je na tiketu

ha normalno da ne mrzis velez,za velez ti je deda navijao u mladosti
zao mi je al ja zrinjski mrzim iz sveg srca,jbg 

imal iko jaci??

- Psychosocial.
- Kontakt:
auuuu 2-2.. ajde bar oni cigani iz Orašja ispadoše... nikad se nevratili...
Izgubiti će opet... 

ne cuckaj vise majke ti. zavrsi li ovako vodim te na festu veceras. taman ce nam sad penal sviratiPsychosocial. je napisao/la:auuuu 2-2.. ajde bar oni cigani iz Orašja ispadoše... nikad se nevratili...
- Psychosocial.
- Kontakt:
eto kraj !!!
nadam se da te nije zao. skinuli smo vam posusje sa vrata. hehe. e neka se i ovo dogodilo. ako si raspolozen za, poziv za pice ostaje. POZDRAV RODJENIM MA GDJE BILI!!!! jos jedna godina sami protiv svih!!!! samo nek Velez opstane, a rata moze da i bude heheheheheeh ko ga j..... ZIVJELI.....Psychosocial. je napisao/la:eto kraj !!!
- Psychosocial.
- Kontakt:
hahaha..ma dobro je, ali trebat će vam još bod negdje jer po meni bi Zrinjski mogao pustit Posušju pa stoga.. ko će znatvfc1922 je napisao/la:nadam se da te nije zao. skinuli smo vam posusje sa vrata. hehe. e neka se i ovo dogodilo. ako si raspolozen za, poziv za pice ostaje. POZDRAV RODJENIM MA GDJE BILI!!!! jos jedna godina sami protiv svih!!!! samo nek Velez opstane, a rata moze da i bude heheheheheeh ko ga j..... ZIVJELI.....Psychosocial. je napisao/la:eto kraj !!!

meni je drago što Orašje ispada... taj mali lopovski klub sa stadionom koji prima nekoliko tisuća mjesta a skupi se svako kolo 200 ljudi.. sramota....selo ostaje selo
hahahahhaha, nista od toga sada nema druze. ako date vi posusju, mi sada imamo sigurno Sarajevo u kupu uefa i sigurnu Modricu da opstaje. Obe gostujemo.Pa vi vidite treba li vam to!!!!! Nego, hocemo li mi ista pit veceras????Psychosocial. je napisao/la:hahaha..ma dobro je, ali trebat će vam još bod negdje jer po meni bi Zrinjski mogao pustit Posušju pa stoga.. ko će znatvfc1922 je napisao/la:nadam se da te nije zao. skinuli smo vam posusje sa vrata. hehe. e neka se i ovo dogodilo. ako si raspolozen za, poziv za pice ostaje. POZDRAV RODJENIM MA GDJE BILI!!!! jos jedna godina sami protiv svih!!!! samo nek Velez opstane, a rata moze da i bude heheheheheeh ko ga j..... ZIVJELI.....Psychosocial. je napisao/la:eto kraj !!!![]()
meni je drago što Orašje ispada... taj mali lopovski klub sa stadionom koji prima nekoliko tisuća mjesta a skupi se svako kolo 200 ljudi.. sramota....selo ostaje selo
- Stone Island
- Kontakt:
Psyhosocial šteta što pade na kladionici
Ali eto dosta nam je i bod pošto su Posušje i Orašje izgubili !

Ali eto dosta nam je i bod pošto su Posušje i Orašje izgubili !

- Psychosocial.
- Kontakt:
ma neznam treba li nam.. ali Jović je trenirao Posušje, doveo iz njega 3 igrača pa ko će ih znat kažem 
hahahahaha...
bit će vremena za pit.. ja se oporavljam od sinoć još pa evo okasnit ću na tekmu
odo lagano.. nepobjedimo li Laktaše sramota !!!
hehe nema veze za kladionicu sad ću usput nešto našvrljat

hahahahaha...

odo lagano.. nepobjedimo li Laktaše sramota !!!

hehe nema veze za kladionicu sad ću usput nešto našvrljat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.