Nek si mi ti rekao informisi se malo pitaj Kerlu koji bjezi iz kluba bez odstete,pitaj Cocalica,zasto nemate 2 lopte na treningu nego vadite iz rijeke loptu,kome vi ublehe bacate informisi se malo bolje a to ces vidjet uskoro od sad ste na ignore od mene mada sam urijetko u zadnje vrijeme pisao jer je raznih padobranaca sletilo ovdje,decko cak zna da dresove peremo samo vodom haha1921 je napisao/la:Ne jedi ****. Jesmo u dugovima duplo manjim nego vi, ali naši igrači dobivaju platu svakog mjeseca. Ako odigraju dobro dobiće premije, ako ne odigraju neće i mirna Bosna. Svaki od njih voza dobro auto, i svaki igrač Sarajeva uključujući juniore bi prešao u Želju.samo sarajevo je napisao/la:Samo ovako da napisem na ovaj glupi post od komsije! Njihov tim je duzan isto kao i nas,situacija u timu im je uzasna ,a odrzavaju se samo zbog brke i pitanje je vremena kad ce da pukne jer je i njemu puna kapa,a to cete da vidite uskoro kad pocnu da kukaju,pa im onda opsjedajte temu jer se zivit od njih ne moze,zato bi volio da se Blekic vrati da mogu onda jos 523 stranice da ispisu!
Pa bolan kada ste potpisali ugovor sa Nike-om ljudi su dovukli 2 šlepera opreme za sve uzraste (uključujući i reklamni materijal).. a lik koji je zadužen za te stvari podjelio je opremu samo prvom timu (i to ljetnu), a ostatak je prod'o u Visokom u svojoj radnji. Igrači vam kupuju parfeme da bi dobili stare trenerke od lika koji čuva opremu jer sada idu hladniji dani. A dresove ne perete Faxom nego samom vodom.. i ti mi govoriš kako je kod nas užasna situacija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pričate gluposti po običaju. Tješite se da je i u Želji podjednako loše, sanjate da je i gore, pa vam bude lakše. A samo sebe lažete jer, na vašu veliku žalost, to nije slučaj
U svakom slučaju, čamac je napisao jedan lijep, iskren i realan post sa kojim se naravno u potpunosti slažem
Činjenica je da trebate da propadnete, da se krug historije zatvori. I da vam uzmemo par igrača, mada sumnjam, jer vam je ekipa taraba
Al eto, reda radi, ne bi bilo loše par igrača da vam pokupimo.
Koliko sam mogao da upratim, BP su pobjegli glavom bez obzira kada su vidjeli sa čim imaju posla, da nema očekivanih para od ulaznica jer ste odigrali skoro sve "jače" utakmice na Koševu(Čelik, Zrinjski, Široki, Borac) a prosjek vam je dramatično loš(ako se poredi sa prosjekom Želje prošle godine), jer ste prodali ispod hiljadu godišnjih ulaznica, jer nema šanse da uzmete titulu, jer imate mnogo tužbi koje su haman pa presuđene protiv vas. Osim toga, BP osim želje, prepisanog projekta i floskula da će upumpati u klub preko milion maraka, nemaju para. Sve to uz dug koji iznosi cirka 4 miliona i ove stare uprave koja je tu pustila korjenje nas dovodi do zaključka da vam se ne piše dobro.
Iskreno, meni je drago zbog toga
Sve najgore komšije
Sve po zaslugama 

U svakom slučaju, čamac je napisao jedan lijep, iskren i realan post sa kojim se naravno u potpunosti slažem

Činjenica je da trebate da propadnete, da se krug historije zatvori. I da vam uzmemo par igrača, mada sumnjam, jer vam je ekipa taraba

Koliko sam mogao da upratim, BP su pobjegli glavom bez obzira kada su vidjeli sa čim imaju posla, da nema očekivanih para od ulaznica jer ste odigrali skoro sve "jače" utakmice na Koševu(Čelik, Zrinjski, Široki, Borac) a prosjek vam je dramatično loš(ako se poredi sa prosjekom Želje prošle godine), jer ste prodali ispod hiljadu godišnjih ulaznica, jer nema šanse da uzmete titulu, jer imate mnogo tužbi koje su haman pa presuđene protiv vas. Osim toga, BP osim želje, prepisanog projekta i floskula da će upumpati u klub preko milion maraka, nemaju para. Sve to uz dug koji iznosi cirka 4 miliona i ove stare uprave koja je tu pustila korjenje nas dovodi do zaključka da vam se ne piše dobro.
Iskreno, meni je drago zbog toga

Sve najgore komšije

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Naravno da znam zato što mi sajtovi i komentari nepismenih balavaca nisu izvor informacija. Cocalić je odavno u Grčkoj, Kerla je otišao u Njemačku jer tamo može više zaraditi i ne bi igrao derbije sa igračima koji su na viršlama. I tebi kada ode lopta u Miljacku (mada sumnjam da si iz grada) ili neki potok u selu naravno da ćeš je dohvatiti. Sigurno je nećeš pustiti da ode tek tako budući ona košta 50 KM.samo sarajevo je napisao/la:Nek si mi ti rekao informisi se malo pitaj Kerlu koji bjezi iz kluba bez odstete,pitaj Cocalica,zasto nemate 2 lopte na treningu nego vadite iz rijeke loptu,kome vi ublehe bacate informisi se malo bolje a to ces vidjet uskoro od sad ste na ignore od mene mada sam urijetko u zadnje vrijeme pisao jer je raznih padobranaca sletilo ovdje,decko cak zna da dresove peremo samo vodom haha1921 je napisao/la:Ne jedi ****. Jesmo u dugovima duplo manjim nego vi, ali naši igrači dobivaju platu svakog mjeseca. Ako odigraju dobro dobiće premije, ako ne odigraju neće i mirna Bosna. Svaki od njih voza dobro auto, i svaki igrač Sarajeva uključujući juniore bi prešao u Želju.samo sarajevo je napisao/la:Samo ovako da napisem na ovaj glupi post od komsije! Njihov tim je duzan isto kao i nas,situacija u timu im je uzasna ,a odrzavaju se samo zbog brke i pitanje je vremena kad ce da pukne jer je i njemu puna kapa,a to cete da vidite uskoro kad pocnu da kukaju,pa im onda opsjedajte temu jer se zivit od njih ne moze,zato bi volio da se Blekic vrati da mogu onda jos 523 stranice da ispisu!
Pa bolan kada ste potpisali ugovor sa Nike-om ljudi su dovukli 2 šlepera opreme za sve uzraste (uključujući i reklamni materijal).. a lik koji je zadužen za te stvari podjelio je opremu samo prvom timu (i to ljetnu), a ostatak je prod'o u Visokom u svojoj radnji. Igrači vam kupuju parfeme da bi dobili stare trenerke od lika koji čuva opremu jer sada idu hladniji dani. A dresove ne perete Faxom nego samom vodom.. i ti mi govoriš kako je kod nas užasna situacija
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Neznam jel vas stid ti nesto pricate , kao prvo ove trave vise nema na jugu i ovo nije bas na jugu nego na jugozapadu , drugo mene bi bilo stid ista pricat jer nemam svog stadiona , trece umjesto da trazite rjesenja kako da vam se popravi stanje u klubu vi se smijete drugima , prvo pocistite u svojoj aviliji...Iskreno mene bi stid bio govorit nesto o Zelji , Grbavici i ostalim sto je vezano za Zeljeznicar , kad igraci u Sarajevu jedva prezivaljvaju..PEACE pitar..I jos jedan podatak , u vasem klubu su nadjene uplatnice na fintu kao da vam FK Sarajevo palca gostovanja , sad se nezna sta je , mnogo govore pranje para , a dok neki govore da vas je UNFKS zajebalo , al nevjerujem.. 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Nećete se raspasti ne boj'te se. Sigurno postoji rješenje. Ukoliko postoji rješenje, onda problema nije ni bilo. Spasila se Olimpija, spasiti ćete se i Vi. Prvo treba dijagnosticirati problem, a za to treba stručnjak ili više njih, a potom uključiti terapiju. U ovom trenutku je ta terapija čini mi se namjanje 5 miliona maraka. Znači, vratiti tuđe - 4 milona, a potom 1 milion ubrizgati da bi kolektiv mogao funkcionirati. Sretno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
de nam pametnjakoviću objasni kako si ti došao do iznosa 3.700.000 KM?FCS-FCS je napisao/la:Halo mali plavi
Dug vam je 3.700 000..pa kad pukne nista bolje necete proci a posluete isto preko racuna SD-a..znaci , ISTO KO I MI
plate dobijaju (i to po pola ) samo igraci i to ne svi
pitajte upravu (od direktora pa do oruzara) kad su zadnji put dobili platu
pitanje : sto se amar vratio u klub i ko ga je vratio...???
mislite da ce te neku lovu hajrovat od Dzeka...hocete, ali prvo dobar dio love glavonji i onoj garnituri za vrijeme LITEXA
mislite da su ovo ublehe , bujrum provjerite
kod nas je sad lajbe ali vjerujte vrlo brzo dolazite u istu situaciju a mozda i goru ...!!!!
Evo jedne zanimljivosti za sutra. Velez i Sarajevo ce odigrati 99. medjusobnu utakmicu u prvenstvu(neracunajuci kup utakmice). Vjerovatno i jedni i drugi u najgorim situacijama od osnivanja. Sramota. 

Svaka cast neka si promjenio temu.drH je napisao/la:Evo jedne zanimljivosti za sutra. Velez i Sarajevo ce odigrati 99. medjusobnu utakmicu u prvenstvu(neracunajuci kup utakmice). Vjerovatno i jedni i drugi u najgorim situacijama od osnivanja. Sramota.
Navijaci Sarajeva nemaju pravo da se ljute ni nakoga drugoga osim na same sebe. Mozda ce nekome na trenutak olaksati situaciju ako omalozavaju druge klubove, skupine, uprave itd. Svi smo svjesni da osim Sirokog Brijega sve ijedan tim ama bas sutra moze doci u situaciju u kojoj se nalazi Sarajevo.
A najvise ste krivi sami vi navijaci. Podrzali ste upravo ljude koji su vas doveli u ovu situaciju. Ne zauzimam stav ni jedne od zaracenih strana ali nijedna nije upravu jer steti klubu. I uspjeli su podjeliti cak i navijace.
Pozabavite se malo o sebi. Pogledajte ko vas vodi na tribini, u klubu ko za vas donosi odluke. Da vas je bilo po 10.000 na svakoj utakmici klub nebi bio u krizi. Ne trazite krivce u drugima. Javna tajna je da su navijaci postavili gotovo sve trenutne ljude u klubu. Osim Repuha.
- Megamon
- Kontakt:
Poceo si da puno filozofiras.Nemoj vise ziv bioPL BiH -1 je napisao/la:Svaka cast neka si promjenio temu.drH je napisao/la:Evo jedne zanimljivosti za sutra. Velez i Sarajevo ce odigrati 99. medjusobnu utakmicu u prvenstvu(neracunajuci kup utakmice). Vjerovatno i jedni i drugi u najgorim situacijama od osnivanja. Sramota.
Navijaci Sarajeva nemaju pravo da se ljute ni nakoga drugoga osim na same sebe. Mozda ce nekome na trenutak olaksati situaciju ako omalozavaju druge klubove, skupine, uprave itd. Svi smo svjesni da osim Sirokog Brijega sve ijedan tim ama bas sutra moze doci u situaciju u kojoj se nalazi Sarajevo.
A najvise ste krivi sami vi navijaci. Podrzali ste upravo ljude koji su vas doveli u ovu situaciju. Ne zauzimam stav ni jedne od zaracenih strana ali nijedna nije upravu jer steti klubu. I uspjeli su podjeliti cak i navijace.
Pozabavite se malo o sebi. Pogledajte ko vas vodi na tribini, u klubu ko za vas donosi odluke. Da vas je bilo po 10.000 na svakoj utakmici klub nebi bio u krizi. Ne trazite krivce u drugima. Javna tajna je da su navijaci postavili gotovo sve trenutne ljude u klubu. Osim Repuha.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
HAHAHA presmjesan si idemo dalje slusamo te pa kaze JA VOLIM VOLIM SAMOOO TEBEEPL BiH -1 je napisao/la:Svaka cast neka si promjenio temu.drH je napisao/la:Evo jedne zanimljivosti za sutra. Velez i Sarajevo ce odigrati 99. medjusobnu utakmicu u prvenstvu(neracunajuci kup utakmice). Vjerovatno i jedni i drugi u najgorim situacijama od osnivanja. Sramota.
- thenaturalone
- Kontakt:
Dajte ba sta se raspravljate sa vaginama, mi u krizi kakvu ne pamtimo i opet isto bodova imamo ko i oni, muislim to sve govori.
Oni kad su krizirali bojali su se i za opstanak, hej u ovakvoj ligi strahovat hoces opstati, pa za takvo nesto u nasoj ligi bas mroas biti malecki.
edit: sad znam zasto fksinfo ne radi
Oni kad su krizirali bojali su se i za opstanak, hej u ovakvoj ligi strahovat hoces opstati, pa za takvo nesto u nasoj ligi bas mroas biti malecki.
edit: sad znam zasto fksinfo ne radi

nikad_izvini je napisao/la:Pričate gluposti po običaju. Tješite se da je i u Želji podjednako loše, sanjate da je i gore, pa vam bude lakše. A samo sebe lažete jer, na vašu veliku žalost, to nije slučaj![]()
U svakom slučaju, čamac je napisao jedan lijep, iskren i realan post sa kojim se naravno u potpunosti slažem![]()
Činjenica je da trebate da propadnete, da se krug historije zatvori. I da vam uzmemo par igrača, mada sumnjam, jer vam je ekipa tarabaAl eto, reda radi, ne bi bilo loše par igrača da vam pokupimo.
Iskreno, meni je drago zbog toga![]()
Sve najgore komšijeSve po zaslugama

u medjuvremenu dok starije 'korumpirane' kolege muce svoje probleme mladi jos joednom pokazuju ko je gazda

FK Sarajevo - NK Mepas 10-1
KADETI
Katastrofalan poraz izabranika Admira Adžema na Koševu. Sarajevo sa šest golova ispratilo komšije, het - trik Alema Plakala... Rezultati 14. kola: SARAJEVO: Sarajevo - Željezničar 6:0, HADŽIĆI: Radnik - Olimpik 3:0, KAKANj Rudar - Slavija 0:2 , MOSTAR: Velež - Široki Brijeg 1:3, MOSTAR: Leotar - Zrinjski 1:2.
TABELA
1. Sarajevo 14 11 0 3 40:13 33
2. Željezničar 14 10 1 3 49:16 31
3. Široki Brijeg 14 9 1 4 25:19 28
4. Zrinjski 14 8 3 3 26:16 27
JUNIORI
Sarajevo bolje od željezničara, dva pogotka Adija Fočiča, Olimpik ispustio vodstvo 2:0 u Hadžićima, minimalne pobjede Veleža, Rudara i Zrinjskog.
Rezultati 14. kola: SARAJEVO: Sarajevo - Željezničar 4:1, HADŽIĆI: Radnik - Olimpik 2:2...
TABELA
1. Zrinjski 14 9 2 3 35:18 29
2. Olimpik 14 7 4 3 24:16 25
3. Sarajevo 14 8 1 5 25:18 25
4. Željezničar 14 7 2 5 27:21 23

suzdržite se psovki i vrijeđanja. neću imati izbora nego da podijelim par banova.
- The_Target
- Kontakt:
nekada se iscekivao ovaj derbi, a sada ostaje nam da cekamo bolje dane...
Rođeni brato
Izvinjavam se administraciji unaprijed ali moram malo skrenuti sa teme jer sam dobio par privatnih poruka pa da svima pojedinacno ne odgovaram ovdje cu pa procitajte.
Ovdje komentarise sa dobrom namjerom. Prvo pitanje je bilo da li navijam za FKS i da li sam ja "Mirzin haver sto pise za uefinu stranicu". Mirzni haver nisam. Za koga radim je privatna stvar. I ja navijam za BH nogomet.
Skener nemam. Ali svi vi koji mislite da ste bolje upuceni od mene 3. Decembra u NS BiH treba predati papire za neke dozvole pa bujrum to je petak da vam pokazem sta ja imam napismeno i dokumente iz FKS. Ja sam svjestan da je na ovome forumu 80% dijece. Ali sa tom dijecom manipulisu ljudi koji stoje iza raznih imena, HZ, Pitari, BP. Draga dijeco, rijec je o talu. Vase "vodje" su placene od strane ljudi u klubu. U ovu raspravu nisam zelio ulaziti ali kad ste vec toliko pametni, zapravo mislite da ste pametni treba vam onda reci.
Ja imam kopiju papira na kojoj pise (a to cu ponijeti sa sobom pa bujrum) da je iz Fudbalskog Kluba Sarajevo uplacena odredjena suma novca (necu reci o kojoj se sumi radi da vas komsije nebi provocirale jer igraci jedu samo hrenovke) za neke ljude koji ne obavljaju nikakvu funkciju u klubu. A kome je to uplaceno valjda vi znate jer kazete da sam ja slabo informisan. Takodjer rijec je o zivoj lovi a ne prebacivanju na racun. Znaci KES.
Ne znam iz kojeg razloga ne zelite ili ne mozete da shvatite da ste povaljeni od strane "vodja" zapravo hahara i strane ljudi u klubu. Da li je razlog tome sto vas komsije provociraju ili sto ne zelite da prihvatite istinu ali ja (koji nisam informisan) tacno znam koliku ko platu u vasem klubu ima i na onaj papir prihoda i rashoda koji se nedavno vrtio po forumu sam se grohotom nasmijao jer ono tamo nije 20% istina.
Ali manje vise ne vazno. Sta je vazno ovdje to da vas navijace iskoristavaju dva eventualno 3 tabora. Niko od njih ne zeli da unisti FKS ali svako lovu trazi. Ovo ne znate al sazant ce te sad. Nike nije napustio sarajevo zbog rezultate niti isteka ugovora nego zbog talova. Sarajevo je dobilo od Legea veoma dobru ponudu ali nije bilo tala za sve pa se zato i dalje igra u Nike dresovima. Omladinski je pogon trebao da ide vani necu vam reci gdje i sve je bilo placeno od domacina ali bi na kraju bili placeni samo odredjeni ljudi zato dijeca nisu mrdnula dalje iz sarajeva. Ovo znaju vase "vodje" ali vi forumasi ne znate.
Koga interesuje. Ja cu biti u savezu rekao sam kad; nisam rekao vrijeme jer ne znam kad cu stici ali od 10 ujutru do 14 hr. cu sigurno stici. Bujrum dodjite, pridjite, nikakve najave mi ne trebaju a ja cu vam dati dokaze da ce vam suze na oci poteci. Odma da kazem ljudima sa portala da ako oni zele te podatke da im mogu pokazati ali nikako ne mogu ustupiti niti dati da slikaju.
Potpis
Neinformisani.
Ovdje komentarise sa dobrom namjerom. Prvo pitanje je bilo da li navijam za FKS i da li sam ja "Mirzin haver sto pise za uefinu stranicu". Mirzni haver nisam. Za koga radim je privatna stvar. I ja navijam za BH nogomet.
Skener nemam. Ali svi vi koji mislite da ste bolje upuceni od mene 3. Decembra u NS BiH treba predati papire za neke dozvole pa bujrum to je petak da vam pokazem sta ja imam napismeno i dokumente iz FKS. Ja sam svjestan da je na ovome forumu 80% dijece. Ali sa tom dijecom manipulisu ljudi koji stoje iza raznih imena, HZ, Pitari, BP. Draga dijeco, rijec je o talu. Vase "vodje" su placene od strane ljudi u klubu. U ovu raspravu nisam zelio ulaziti ali kad ste vec toliko pametni, zapravo mislite da ste pametni treba vam onda reci.
Ja imam kopiju papira na kojoj pise (a to cu ponijeti sa sobom pa bujrum) da je iz Fudbalskog Kluba Sarajevo uplacena odredjena suma novca (necu reci o kojoj se sumi radi da vas komsije nebi provocirale jer igraci jedu samo hrenovke) za neke ljude koji ne obavljaju nikakvu funkciju u klubu. A kome je to uplaceno valjda vi znate jer kazete da sam ja slabo informisan. Takodjer rijec je o zivoj lovi a ne prebacivanju na racun. Znaci KES.
Ne znam iz kojeg razloga ne zelite ili ne mozete da shvatite da ste povaljeni od strane "vodja" zapravo hahara i strane ljudi u klubu. Da li je razlog tome sto vas komsije provociraju ili sto ne zelite da prihvatite istinu ali ja (koji nisam informisan) tacno znam koliku ko platu u vasem klubu ima i na onaj papir prihoda i rashoda koji se nedavno vrtio po forumu sam se grohotom nasmijao jer ono tamo nije 20% istina.
Ali manje vise ne vazno. Sta je vazno ovdje to da vas navijace iskoristavaju dva eventualno 3 tabora. Niko od njih ne zeli da unisti FKS ali svako lovu trazi. Ovo ne znate al sazant ce te sad. Nike nije napustio sarajevo zbog rezultate niti isteka ugovora nego zbog talova. Sarajevo je dobilo od Legea veoma dobru ponudu ali nije bilo tala za sve pa se zato i dalje igra u Nike dresovima. Omladinski je pogon trebao da ide vani necu vam reci gdje i sve je bilo placeno od domacina ali bi na kraju bili placeni samo odredjeni ljudi zato dijeca nisu mrdnula dalje iz sarajeva. Ovo znaju vase "vodje" ali vi forumasi ne znate.
Koga interesuje. Ja cu biti u savezu rekao sam kad; nisam rekao vrijeme jer ne znam kad cu stici ali od 10 ujutru do 14 hr. cu sigurno stici. Bujrum dodjite, pridjite, nikakve najave mi ne trebaju a ja cu vam dati dokaze da ce vam suze na oci poteci. Odma da kazem ljudima sa portala da ako oni zele te podatke da im mogu pokazati ali nikako ne mogu ustupiti niti dati da slikaju.
Potpis
Neinformisani.
-
- Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:Izvinjavam se administraciji unaprijed ali moram malo skrenuti sa teme jer sam dobio par privatnih poruka pa da svima pojedinacno ne odgovaram ovdje cu pa procitajte.
Potpis
Neinformisani.
...e hajte sad branitelji lika i djela blekica & co,jeli on spasioc sarajeva kako ste ga predstavljali ili je isto go.vno kao i ostala gamad?

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Evo cujem da su vodje nase dobile stan i auto od kluba HAHAHHA jao lika prejak si svega mi mog,ma nisi jak najaci siPL BiH -1 je napisao/la:Izvinjavam se administraciji unaprijed ali moram malo skrenuti sa teme jer sam dobio par privatnih poruka pa da svima pojedinacno ne odgovaram ovdje cu pa procitajte.
Potpis
Neinformisani.

- Megamon
- Kontakt:
Meno Basic jesi to ti,pozdravi kolegu PusinuPL BiH -1 je napisao/la:Izvinjavam se administraciji unaprijed ali moram malo skrenuti sa teme jer sam dobio par privatnih poruka pa da svima pojedinacno ne odgovaram ovdje cu pa procitajte.
Potpis
Neinformisani.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Htjeli neki priznati ili ne,ne postoji tako velika ljubav ni prema čemu kao prema novcu,a čovjek vam je to sve lijepo objasnio.
ali nema para,sve se rastalilo....
-
- Kontakt:
Al nesto najace do sad naso se lik kao iz saveza da prica o postenju BUAHAHA jao ironije majko mila,pokrali bi da mogu i vazduh u tom savezu! TARANTINO jel ti to govoris poucen iskustvom svojih vodja?
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, johntravolta123, keli, nedimmmm1337, Pena i 58 gostiju.