FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ee moj Husrefe, da si u maju posle duple krune rekao dosta je, nadjite novog trenera, meni treba odmor posle svega, pa jbt bio bi kralj, tito, otac svaki navijac bi te niso ko na dlanu, bio bi zapisan zlatnim slovima, generacije i generacije bi te prepričavale.
Ovako posle svega i ovih blamiranja po medijima, gubis polako i one navijace sto su bilo uz tebe odmah posle otkaza. Svi krivi samo on nije nista kriv.
Ovako posle svega i ovih blamiranja po medijima, gubis polako i one navijace sto su bilo uz tebe odmah posle otkaza. Svi krivi samo on nije nista kriv.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sabinho je napisao/la: ↑10 dec 2019, 02:42belosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 00:22Off; ponudjen nam jedan igrac listice (zamjena za Hebu), i kedan Slobode (mlad, istice mu ugovor).![]()
![]()

Taj iz Slobode ako kod nas može napredovat, why not. A za Lišticu ne znam šta bih rekao... Ako ga već mijenjamo, radije bih da se izvale pare i konačno dovede jak desni bek.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Salihović?skoroalen je napisao/la: ↑10 dec 2019, 06:36Sabinho je napisao/la: ↑10 dec 2019, 02:42belosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 00:22Off; ponudjen nam jedan igrac listice (zamjena za Hebu), i kedan Slobode (mlad, istice mu ugovor).![]()
![]()
![]()
Taj iz Slobode ako kod nas može napredovat, why not. A za Lišticu ne znam šta bih rekao... Ako ga već mijenjamo, radije bih da se izvale pare i konačno dovede jak desni bek.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nisam rekao da doktor dolazi 
Hodzic iz Slobode i listicki kapetan Coric. Da se razumijemo, nije nikakav provjereni info.
Hodzic iz Slobode i listicki kapetan Coric. Da se razumijemo, nije nikakav provjereni info.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ne znam šta me je više iznerviralo, to što je Husref toliko kukao i plakao u medijima ovih 7 dana ili što ga ni jedan jedini novinar nije pitao za njegovu odgovornost, za katastrofalne igre i dva debakla u derbijima.Čovjek za toliko mandata, nikad odgovornost nije preuzeo za neki loš rezultat.Nadam se da nikad više ni kao gledaoc na Koševo nečeš doći.
Coric je moja zelja vec dugo godina. Bek koji igra oba smjera, ali ne znam bas da li bi i on dosao poslije ovih zadnjih utakmica i tuca sa njima?!belosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 07:28Nisam rekao da doktor dolazi
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dobro jutro dobri ljudi. 
Para ima krava ih ne more pojes

Para ima krava ih ne more pojes
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Prestanite više o Husref,živi bili ima li kakvih tekućih dešavanja?
ISTINA ZA VEDRANA!
Kapitalci za sampion lige. Nam nam donosi puno para, jos kad nam arenu izgradi.Sabinho je napisao/la: ↑10 dec 2019, 02:42belosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 00:22Off; ponudjen nam jedan igrac listice (zamjena za Hebu), i kedan Slobode (mlad, istice mu ugovor).![]()
![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Izjede se ti drug sto je bivsi dobio noguemir79 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 09:16Kapitalci za sampion lige. Nam nam donosi puno para, jos kad nam arenu izgradi.Sabinho je napisao/la: ↑10 dec 2019, 02:42belosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 00:22Off; ponudjen nam jedan igrac listice (zamjena za Hebu), i kedan Slobode (mlad, istice mu ugovor).![]()
![]()
![]()

Navijaj malo za FKS bgti. Zivot ide dalje i bez Husrefa.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da Bog da Nam se odrekao i predao "navijacima" i husrefu sarajevo, pa da se gase racuni za tri mjeseca. Bem vam drzavu slijepu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Najbitnije je da jeleskovic radi s igracima. Dobar dio ozljeda je bio prouzrokovan losom spremom. Npr obje tatarove ozljede. I hebib ova ozljeda moze biti posljedica lose spreme i istrosenosti jer za 29 godina karijere nije imao slicnih problema.
I vecina igraca je bila prezadovoljna sa njim, sa njegovim radom. Mi smo posle sezone dobar dio tekmi riješili u drugom poluvremenu. Ove sezone vecinu golova tada primamo. Cak i ljubuski je bio dovoljno spreman da nam se suprotstavi. To je dovoljan pokazatelj kolika je razlika.
Nije fizika sprema nesto sto Oruč može naučiti. Niti je to trčanje bez cilja ni rad u teretni. To je sistem koji se po desava svakom igracu posebno. I osnov danasnjeg fudbala. Baza. Ako ne mozes fizici zadovoljiti potrebe modernog fudbala, automatski padas u drugi plan.
I vecina igraca je bila prezadovoljna sa njim, sa njegovim radom. Mi smo posle sezone dobar dio tekmi riješili u drugom poluvremenu. Ove sezone vecinu golova tada primamo. Cak i ljubuski je bio dovoljno spreman da nam se suprotstavi. To je dovoljan pokazatelj kolika je razlika.
Nije fizika sprema nesto sto Oruč može naučiti. Niti je to trčanje bez cilja ni rad u teretni. To je sistem koji se po desava svakom igracu posebno. I osnov danasnjeg fudbala. Baza. Ako ne mozes fizici zadovoljiti potrebe modernog fudbala, automatski padas u drugi plan.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Da je zelio NAM uloziti u FK Husref, ulozio bi.
Odlucio je u FK Sarajevo da ulozi, i treba mu dozvoliti da radi neko vrijeme. Sam bivsi trener je jucer rekao da ima saznanja da je Nam ozbiljan ulagac i da ce da ulozi velike pare. Mozda je i to jedan od razloga sve ove hajke oko kluba.
Odlucio je u FK Sarajevo da ulozi, i treba mu dozvoliti da radi neko vrijeme. Sam bivsi trener je jucer rekao da ima saznanja da je Nam ozbiljan ulagac i da ce da ulozi velike pare. Mozda je i to jedan od razloga sve ove hajke oko kluba.
- robertkosar
- Kontakt:
Pustili bi mi njega ali on nece nas

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne znam vala, nikud nije mak'o od Lištice, sumnjam da je kvalitet za više ciljeve. Kao rezerva je bolji sigurno od Šabanovića i Hodžića, al da bude prva postava, ne znam baš.Napapijri je napisao/la: ↑10 dec 2019, 08:12Coric je moja zelja vec dugo godina. Bek koji igra oba smjera, ali ne znam bas da li bi i on dosao poslije ovih zadnjih utakmica i tuca sa njima?!belosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 07:28Nisam rekao da doktor dolazi
A i ja sumnjam da bi on došao, zaoštrena je puno situacija.
Apsolutno si u pravu, nemam izgovora, supacki od mene...jesam komentarisao ugl. Na postove emira i intervju na n1 ali nisam trebaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2019, 00:14Jučer, u raspravi sa tobom gdje sam spomenuo Husrefa si mi napisao da ne pišem o bivšim na ovoj temi jer postoji ista za to, potrudio si se čak i zalijepiti mi link te teme. Od tog tvog posta do trenutka kada se ponovo zakotrljala tema o bivšem treneru, o istom si napisao dvocifren broj postova OVDJE a od trenutka kada se zakotrljala ta tema, haman pa trocifren opet OVDJE a postoji tema za to, DRUGA, koju si mi juče ovdje ZALIJEPIO i zamolio me.
Zašto se ti toga ne pridržavaš?
Izvini iskreno ako ti sta znaci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
https://www.transfermarkt.com/walter-ze ... ainer/1799
Jel ovo taj italijan sto nam je "kao" ponudjen???
Evo ga nema kluba
Evo ga nema kluba
-
- Kontakt:
Emirovi idoli:
Safet Susic
Husref Musemic
Bilal ŠUMAN
Sabit Hadzic
Safet Susic
Husref Musemic
Bilal ŠUMAN
Sabit Hadzic
Vozi me ko zenga po snijegu.ado-hz je napisao/la: ↑10 dec 2019, 11:23https://www.transfermarkt.com/walter-ze ... ainer/1799
Evo ga nema kluba
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sumnjam da smo mi kapacitet da dovedemo Zengu. Ne znam iskreno kakvo je ime trener al je kao golman bio jedan od najboljih na svijetu u svoje vrijeme. Doduše vodio je Zvezdu u ono vrijeme kad nisu bili toliko bogati, uzeo je duplu s njima, je l' on bio trener i kad su Milanu bod uzeli?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dave, hase73, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pact1921, Rajvosa4ever, Varijantas8 i 70 gostiju.