Informacije sa kojim raspolažem od sinoć su da se vraća Lendrić,i da će se pokušati naći dogovor sa Vojom.Tristan10 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 14:44Ja vjerujem da su oni onda doveli Lendrica vise da dokazu nama kako mogu, nego zbog neke bas potrebe da dignu kvalitet svoje ekipe. To je bilo tad kad nismo licencu dobili, pa je bilo bitno iskoristiti priliku i pokazati snagu prema konkurentima sa njihove strane. Slican slucaj ko sa onim mladim stoperom Celikovicem koji im uopste ne igra. Ja ne vjerujem da bi se Lendric dobro pokazao, bolje je traziti Voju ako je moguce, nekako bi se bolje uklopio, ili traziti neko skroz drugo rijesenje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ja iskreno bi vise volio vidjeti Voju ponovo kod nas nego Lendrica ali eto.....
Isto.Walterrorist je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:25Ja iskreno bi vise volio vidjeti Voju ponovo kod nas nego Lendrica ali eto.....
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
---krpic-vojo-lendric
--mladen-stilic-ermin
pavic-dado-mesa-bojo
------vedran/eric

--mladen-stilic-ermin
pavic-dado-mesa-bojo
------vedran/eric
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Dženan - Dženo - Zajmović
- - - - - - - - Štila - - - - - - - -
- - - - - - - - Štila - - - - - - - -
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eh ljudi prosli put sam bio razapet radi prica o platama nemojte me sad molim vas hahaha, isti izvor mi je rekao da postoje ogromne sanse da Vojo, Fanimo, Brandao i Cocalic dodju. Pa cemo da vidimo aBd
1921
"Iskreno, ne znam ni sam gdje ću nastaviti karijeru, nisam o tome razmišljao i tek sam napustio Zrinjski. Što se Željezničara tiče, nisam o tome ni s kim razgovarao, niko me sa Grbavice nije zvao", kazao je napadač koji je u sezonama 2015/2016 i 2016/2017 igrao u sjajnoj formi u dresu Željezničara. Odigrao je ukupno 52 utakmice za Željezničar, postigavši pritom 31 gol.
Nemamo kredita
Nemamo kredita
Nemoj te se ljutiti ali nemojte srati samo recite koji će igrač reć da je u kontaktima sa nekim klubom dok se sve ne zavrsi
Brko iz druge galaksije!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja biram Voju.
Ovaj je mina u svlacionici, otisao je na ruzan nacin. A i lazne je odabrao ovo ljeto prije nas. Takodjer ga ne vidim kao “amarovskog” napadaca.
Ovaj je mina u svlacionici, otisao je na ruzan nacin. A i lazne je odabrao ovo ljeto prije nas. Takodjer ga ne vidim kao “amarovskog” napadaca.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Brandao Vojo Fanimo
Stilic
Dado, Meša
Pavic, Coca, Kemo, Stanić
Veca
Sexy
Stilic
Dado, Meša
Pavic, Coca, Kemo, Stanić
Veca
Sexy
Jedan na jedan igraj Ivane!
Neko je replicirao za Vrhovca, pa da dam neko kratko viđenje... Dečko jeste potencijal i to je neupitno, ali mislim da mu fali centimetara za neku ozbiljnu karijeru. Sigurno da se može biti fantastičan štoper i sa mnogo manjom visinom u odnosu na onu koju on posjeduje, ali bojim se da mu fali x-factora i kvaliteta koje szopwri te konstitucije obično imaju. Možda uz neki nevjerovatan razvoj u segmentu iznošenja lopte i razigravanja iz faze odbrane, te markirana, postavljanja bude to kako treba... Ipak, čisto sumnjam i do tada kažem da ne bi činio dobar tandem sa jablanom poput Sipe i sl., niti mogu dati prednost Vrhovcu kao drugom stoperu Želje u odnosu na Kemu.
Neko je replicirao za Vrhovca, pa da dam neko kratko viđenje... Dečko jeste potencijal i to je neupitno, ali mislim da mu fali centimetara za neku ozbiljnu karijeru. Sigurno da se može biti fantastičan štoper i sa mnogo manjom visinom u odnosu na onu koju on posjeduje, ali bojim se da mu fali x-factora i kvaliteta koje szopwri te konstitucije obično imaju. Možda uz neki nevjerovatan razvoj u segmentu iznošenja lopte i razigravanja iz faze odbrane, te markirana, postavljanja bude to kako treba... Ipak, čisto sumnjam i do tada kažem da ne bi činio dobar tandem sa jablanom poput Sipe i sl., niti mogu dati prednost Vrhovcu kao drugom stoperu Želje u odnosu na Kemu.
@braco objasni momku situaciju za Cocalica
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@cirlo21
Ako amar “otme” Brandaa, ja cu go trcati po grbavici. Znas da su oni kivni na nas zbog mujezina, a o ovome da ne pricam. Spasi ovaj post spreman sam.
Ako amar “otme” Brandaa, ja cu go trcati po grbavici. Znas da su oni kivni na nas zbog mujezina, a o ovome da ne pricam. Spasi ovaj post spreman sam.
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ne znam da li se neko sjeca Ivice Huljeva, kako bi nam sad dobro dosao igrac takav da uz Stilu ubija nogama
Ljudi ne dizite ocekivanja previse, sad za sad doce jedan, dva eventualno tri igraca na pauzi, a ove sto se spominjete za njih su sanse skoro pa nikakve
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svi bi mi voljeli da dodju ti nabrojani igraci ali nije realno nismo igrali Evropu klub sigurno nema te pare da dovede sve ove igrace jedino je moguce izmajmunisati ovog Fanimoa
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Trenutno korisnika/ca: ExBlueone, Hrasno15, Lokomotifa, mirza_it, MojaMalenkost, MukiBek, Nekadasiigrostarsno, Orvel, ristagrad, Samba71 i 152 gosta.