FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa valjda ste naucili do sad da lobotomci dalje koriste aplikaciju za potragu igraca i lupetaju. Jest cilj da se laze, da se raja razocara i onda pljuje.
Niko nema pojma ko ce doci, nemoj da se lazemo..
Niko nema pojma ko ce doci, nemoj da se lazemo..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Iskreno jedino gdje bas, bas gori je odbrana. Mislim da je tu pod moranje da se nesto kvalitetno uradi, a svaka ostala pozicija zavisi da li ce neko otici. U odbrani i da niko ne ode mora se poboljsati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jedino sto se do sad zna je da ce prvo pojacanje biti Shkëlzen Gashi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ljudi bi i Bingo i pojačanja. Polako, znaju se prioriteti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja jedino sto znam Culum je blizu ako me izvor ne laze..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Mirko Radovanović 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakvi oni, ima zelju da igra u evropskim takmicenjima sljedece sezone
Za to ćemo onda morat administraciju popravit
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Od prelaznog roka ocekujem Jamaka, par njih na probu i jos 2 igraca nepoznatog porijekla 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Može, valjda ga dočekamo sada
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
AmbicioznoStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:01Od prelaznog roka ocekujem Jamaka, par njih na probu i jos 2 igraca nepoznatog porijekla![]()
Osim13 i ja smo sad preuzeli sve, ne treba se sekirat
Ma kao i uvijek kad je Amar bio ,teska depresija prelazni rok i onda zakucavanje.Nisam imao snage ovih dana ni otvorifi forum poraz mi je bas tesko paoStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:01Od prelaznog roka ocekujem Jamaka, par njih na probu i jos 2 igraca nepoznatog porijekla![]()
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 10 dec 2019, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ulazi Bingo na europsko tržište na kraju sezone, to je definitivno.
Ako budu znali izganjati licencu, da
Sad sam se sjetio da Vojo nema instagram. Ne zelim vise da dodje kod nas.