@sjeverjecudo
Uredu je.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izvini Denchi ofulo sam za tri god znaci od osme godDenchi je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:15lažeš Roberterobertkosar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:10Covjek je u petoj god sanjao da obuce zvezdin dres![]()
Ko mi nevjerujesaljem potvrdu
![]()
on voli klub više od 14 milja![]()
Nema sanse da je neko i pomislio na njega.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:22Zar stvarno neko ozbiljno misli da je Varešanović uopšte u razmatranju, a kamoli da će doći? Nema šanse..![]()
Do nove godine.
samo slijepci ne vide marketing potencijal "ćao ćao vozdrica" majica u fanshopuSabinho je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:36Nema sanse da je neko i pomislio na njega.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:22Zar stvarno neko ozbiljno misli da je Varešanović uopšte u razmatranju, a kamoli da će doći? Nema šanse..![]()
FB hooligansHistoricar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:08Na fb objavu, o novoj sportskoj tehnologiji koju cemo koristiti, idioti stavljaju one gluposti protiv uprave, vrijeđaju Sabrinu....![]()
To su ti one klasicne ovce, kad vide da vecina nesto radi, kazu haj i ja cu.Pantelija je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:17FB hooligansHistoricar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:08Na fb objavu, o novoj sportskoj tehnologiji koju cemo koristiti, idioti stavljaju one gluposti protiv uprave, vrijeđaju Sabrinu....![]()
Teski idioti, ovo je krucijalno za profesionalizam i strasan alat za strucni stab i igraceHistoricar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:08Na fb objavu, o novoj sportskoj tehnologiji koju cemo koristiti, idioti stavljaju one gluposti protiv uprave, vrijeđaju Sabrinu....![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, JavierBosnia, riki46, rimljanin90, skoJaa, ubipara i 54 gosta.