A facebook profil Napolija je zatrpan natpisima 'amministrazione fuori'

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato je masa raje i otišlo zbog takvog razmišljanja okoline. I ono samo nek ne puca. Generalno mi smo narod koji voli puno kenjat, a ništa konkretno poduzeti, dok ne dođe 5 do 12.... Sarajevo je urbana kasaba. Bila i ostat će....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:09Naš narod, generalno, voli podjele. Ako nisi "husrefovac", jesi "pravaš", ako nisi Srbin jesi Hrvat itd itd. Jednom rječju - budalaština.
Nasilnici su, po pravilu, kukavice. Husref jest nasilnik, a pokazao je da je i kukavica. To ne znači da sam, automatski, za upravu. Dovoljno mi je bili poslušati Sabrinu u filmu o Kelly-ju u kojem ista ne zna sastaviti rečenicu kako treba, pa da vidim kakvi lumeni rade tamo.
Ne treba nikoga pljuvati, niti vrijeđati. Dovoljno je sagledati gole činjenice, a to je da mi nismo ništa napravili od rata do danas. Ispadamo od fudbalskih patuljaka, a Luxemburzani igraju evropske lige. To nas tačno kvalifikuje na nivo mahalske ekipe, kojoj je najceci domet:" Ta ce on, ja mu loptu kroz noge protur'o!" Doduše, kad pročitam bljuvitine pojedinaca na ovom forvmu, mislim da bolje ni ne zasluzujemo. Oranice, polovnjaci, psovke, vrijeđanja, mrznja, nacionalizam i sl. zapravo su nase ogledalo i nazalost perspektiva. Dok sebe ne promijenimo, nece nam se ni strukture promijeniti. Vazda cemi biti varoš okruzena brdima u kojoj svi čibuče i se.ru da su najpametniji, jer smo imali.Olimpijadu.
Tu rijec ker, ovde jedino spominje onaj mali emir...bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:20Mislio sam na na one koji pisu ker, usro, jadnik, izdajnik itd.Pantelija je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:13Ni meni se ne sviđa kad neko pljuje i stavlja na los glas klub. Jer navijam za isti taj klub.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:08Ovaj forum je vec od juna bio kontra Husrefa tako da nije nista cudno sto ovdje uprava ima podrsku. Na stadionu Husref imao podršku vidjecemo kako ce to u buducnosti izgledati. Uglavnom u maju cemo vidjeti da li je ovo dobar potez ili ne. Ja postujem oba misljenja, jedino sto mi se ne svidja kad vredjaju Husrefa, Čalu itd.
A sto se tice kluba, uprave, vlasnika to bi se moglo bas dugo iznositi mišljenja sta je dobro a sta ne.
Najviše što mi zpade za oko i uho je kako nema ni jedna navijačka pjesma na tribinama i da je teren bolji bio prije 35 god nego danas.
Sta bosnjo zna....AlfredNobel je napisao/la: ↑11 dec 2019, 10:19Nije da ne zna sastaviti rečenicu, nego je žena odrasla vani, zato joj naš jezik i ide teže.
Ma ebo to, ne zna žena progovoriti.Zip je napisao/la: ↑11 dec 2019, 10:33Sta bosnjo zna....AlfredNobel je napisao/la: ↑11 dec 2019, 10:19Nije da ne zna sastaviti rečenicu, nego je žena odrasla vani, zato joj naš jezik i ide teže.
Naslo ono pljuvati osobu koja je profesor u tamo nekom Madridu, a vecina njih nema ni fax zavrsen, mozda ni srednju... A pitanje je hoce li ikad u zivotu vidjeti Madrid i turisticki...
Pa to je kod nas normala, to kompleksaško razmišljanje, šta si završio, šta voziš, đe si bio hahahahahahahahahVenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2019, 10:51BTW, nikad za Sabrinu nisam rekao da je lezba. Sve i da jeste, njeno sexualno opredjeljenje me ne intersuje. Sta god da je, izbor je njen.
Sto se tice mojih diploma i turistickih destinacija koje sam obisao, one su samo moje i necu ovdje razglabati o njima. Svakog koga to interesuje ima inbox, pa me tamo, slobodno, moze pitati sve o mome privatnom zivotu. Rado cu odgovoriti na sva postavljena pitanje.
S poštovanjem.
Navijacki pokret organizovano je poceo 1987,generalno na balkanu a i slucaju nas tj. Horde Zla su osnovane tad.
Ko je stavio Husrefu metu na celo sa objavljivanjem njegovog ugovora, koji je uzgred poslovna tajna?robertkosar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:52.Usref je prozivanjem Sabrine po televizijama postavio metu na njeno celo i direktno dao povoda ovim tvz navijacima da psuju i vredaju zenu. On nije ker on je jedna obicna ofucana Sarovina koja hoda bez glave i nezna na koju tv da kuka place ko pichka i da pravi nered medju navijacima.
Eto sta ja mislim o doticnom,![]()
Pravi navijaci ce brzo zaboraviti ovog egoistu, samoljubca, titiza, plachu, mutikasu i lazova :thumbdown.
Za mene je FK Sarajevo svetinja i ljubav a ne neke izmisljene legende kojima je svetinja samo lova i koji bi oca rodenog izvadili iz groba zbog suski.![]()
![]()
![]()
![]()
Uopste se ne pravdam, zao mi je ako je tako zvucalo, to je nedostatak pisane komunikacije.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 10:57Pa to je kod nas normala, to kompleksaško razmišljanje, šta si završio, šta voziš, đe si bio hahahahahahahahahVenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2019, 10:51BTW, nikad za Sabrinu nisam rekao da je lezba. Sve i da jeste, njeno sexualno opredjeljenje me ne intersuje. Sta god da je, izbor je njen.
Sto se tice mojih diploma i turistickih destinacija koje sam obisao, one su samo moje i necu ovdje razglabati o njima. Svakog koga to interesuje ima inbox, pa me tamo, slobodno, moze pitati sve o mome privatnom zivotu. Rado cu odgovoriti na sva postavljena pitanje.
S poštovanjem.
Pišaj im se usta a, libo te racku.... Šta se kome pravdaš ba
Ti i jesi ovdje da se prepires i vrijedjas. Uopšte te ne interesuje FKS ni utakmice ne gledas. Glasao si za Šerbecica na utakmici protiv zvjezde 09 covjek nije uopšte bio s ekipom.robertkosar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:52.Usref je prozivanjem Sabrine po televizijama postavio metu na njeno celo i direktno dao povoda ovim tvz navijacima da psuju i vredaju zenu. On nije ker on je jedna obicna ofucana Sarovina koja hoda bez glave i nezna na koju tv da kuka place ko pichka i da pravi nered medju navijacima.
Eto sta ja mislim o doticnom,![]()
Pravi navijaci ce brzo zaboraviti ovog egoistu, samoljubca, titiza, plachu, mutikasu i lazova :thumbdown.
Za mene je FK Sarajevo svetinja i ljubav a ne neke izmisljene legende kojima je svetinja samo lova i koji bi oca rodenog izvadili iz groba zbog suski.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ebi46, goGlobal, Velaxsa i 42 gosta.