FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prema SC-u Marko Nikolic nam se preko menedzera nudi?
Radio sarajevo to pise.
"Marko Nikolić, trofejni srbijanski trener, ponudio je svoje usluge čelnicima Fudbalskog kluba Sarajevo, saznaje portal ****.ba.
Izvor blizak timu s Koševa potvrdio je informaciju do koje smo došli, da je bivši trener beogradskog Partizana i mađarskog Videotona putem svog menadžera, ponudio usluge šampionu Bosne i Hercegovine.
Nikolićevim menadžerima je poznato da je FK Sarajevo trofejni klub u Bosni i Hercegovini. Kao i da je klub ostao bez trenera i Marko Nikolić je, prema njima, idealan izbor da bude trener aktuelnog šampiona BiH.
Kako je još saznao portal Radisarajevo.ba, osim Nikolića pred čelnicima tima s Koševa i direktoricom Sabrinom Buljubašić su i trenerski kartoni Dragana Jovića, Mehe Kodre, Zlatana Nalića, Mirze Varešanovića, Adnana Zildžovića, Adnana Čustovića…
Portal ****.ba je kontaktirao Varešanovića i Čustovića. Obojica su nam potvrdili da ih još niko ih kluba nije kontaktirao u vezi mogućih pregovora. "
"Marko Nikolić, trofejni srbijanski trener, ponudio je svoje usluge čelnicima Fudbalskog kluba Sarajevo, saznaje portal ****.ba.
Izvor blizak timu s Koševa potvrdio je informaciju do koje smo došli, da je bivši trener beogradskog Partizana i mađarskog Videotona putem svog menadžera, ponudio usluge šampionu Bosne i Hercegovine.
Nikolićevim menadžerima je poznato da je FK Sarajevo trofejni klub u Bosni i Hercegovini. Kao i da je klub ostao bez trenera i Marko Nikolić je, prema njima, idealan izbor da bude trener aktuelnog šampiona BiH.
Kako je još saznao portal Radisarajevo.ba, osim Nikolića pred čelnicima tima s Koševa i direktoricom Sabrinom Buljubašić su i trenerski kartoni Dragana Jovića, Mehe Kodre, Zlatana Nalića, Mirze Varešanovića, Adnana Zildžovića, Adnana Čustovića…
Portal ****.ba je kontaktirao Varešanovića i Čustovića. Obojica su nam potvrdili da ih još niko ih kluba nije kontaktirao u vezi mogućih pregovora. "
Ne štedit pare za Nikolica
- robertkosar
- Kontakt:
U carsiji kakva je Sarajevska sve se unapred zna sto se tice suski.kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2019, 11:03Ko je stavio Husrefu metu na celo sa objavljivanjem njegovog ugovora, koji je uzgred poslovna tajna?robertkosar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:52.Usref je prozivanjem Sabrine po televizijama postavio metu na njeno celo i direktno dao povoda ovim tvz navijacima da psuju i vredaju zenu. On nije ker on je jedna obicna ofucana Sarovina koja hoda bez glave i nezna na koju tv da kuka place ko pichka i da pravi nered medju navijacima.
Eto sta ja mislim o doticnom,![]()
Pravi navijaci ce brzo zaboraviti ovog egoistu, samoljubca, titiza, plachu, mutikasu i lazova :thumbdown.
Za mene je FK Sarajevo svetinja i ljubav a ne neke izmisljene legende kojima je svetinja samo lova i koji bi oca rodenog izvadili iz groba zbog suski.![]()
![]()
![]()
![]()
Ni jedna guzica koja ide u cenifu nije bezgrijesna jeli tesko covjeku ali covjeku da kaze Ja sam pogresio!! Moja greska! Da je nas bivsi bar jednom to rekao ja bih prvi stao na njegovu stranu. poz

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mislim da bi s njim mogli dogurat do grupnih faza, kako gledam i s partizanom je uspio i s ferencvarosom. Vrijedilo bi ga istrpitZukanovic je napisao/la: ↑11 dec 2019, 12:49Radio sarajevo to pise.

1946~
Kasne plate, a svi skoro na neka egzotična putovanja 

- robertkosar
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Po meni Nikolić je puno bolja opcija od Čustovića. Nije isto raditi ovdje na Balkanu i po Evropi a Nikolić je dokazan trener već. Mislim da bi to bio top pogodak uprave.
On nije BogSabinho je napisao/la: ↑10 dec 2019, 23:55To je poenta, bravo. Ovih par likova poput @sarajevojebordo, @denchi i jos neki kao da imaju licni problem sa covjekom. Ok, nisi zadovoljan njegovim radom, imas pravo na to. Isto tako Uprava ima pravo da otpusti trenera. Problem je bas vrijedjanje, osporavanje covjekovog ucinka i doprinosa za klub, ismijavanje i slicno. Ne znam da navijaci bilo kojeg kluba na svijetu ovako pisu o svom najtrofejnijem treneru i legendi kluba. Ne vidim svrhu svega toga.
Kakav god da je nije opis za ponasanje legende, znaci da ste svjesni da je odvratan u odnosima sa ljudima....
Primjer svima i uzor je legenda
Sta ce djete u op Sarajeva pomislit kad ga ta legenda ispsuje ko kocijas...
To nije prihvatljivo ponasanje....
Ovo na tv-u je teatar i gluma...i nijedna legenda na kugli zemaljskoj se ne ponasa ovako...sjedi napisi knjigu...i obogati se kad bude bestseller, roy keane je to uradio zbog nacina na koji je otjeran iz man utd, a ovo je presmijesno naspram toga, pa je covjek nastavio raditi kao da se nista nije desilo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Orangina85
- Kontakt:
Nikolic je 5-6 puta skuplji od svih dosad pobrojanih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko bolji ali i košta keša.ajdohordas je napisao/la: ↑11 dec 2019, 13:07Po meni Nikolić je puno bolja opcija od Čustovića. Nije isto raditi ovdje na Balkanu i po Evropi a Nikolić je dokazan trener već. Mislim da bi to bio top pogodak uprave.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To zavisi samo od ulozenih para. Nikakav trener te tamo ne moze dovesti bez kvalitetnih igraca, koje sad nemamo. A kvalitetni igraci kostaju i ne igraju za 8000KM mjesecno.ThrillerHz je napisao/la: ↑11 dec 2019, 12:57Mislim da bi s njim mogli dogurat do grupnih faza, kako gledam i s partizanom je uspio i s ferencvarosom. Vrijedilo bi ga istrpitZukanovic je napisao/la: ↑11 dec 2019, 12:49Radio sarajevo to pise.
Portal ****.ba je kontaktirao Varešanovića i Čustovića. Obojica su nam potvrdili da ih još niko ih kluba nije kontaktirao u vezi mogućih pregovora. "![]()
Za grupnu fazu budzet za igrace se mora upetorostruciti.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 dec 2019, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nikolicevi pomocnici su bili Basaric i Smiljanic. Portali su pisali da je su oba napustili Madzarsku kad i on, dok na TM stoji da su i dalje u Videotonu?! Mada logicnije mi je da su napustili kad je i on. Dao Bog da ih s Markom vidimo na Kosevu 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Orangina85
- Kontakt:
Dovedes trenera kojeg ces placati minimum 300 hiljada eur godisnje i on ti trazi igrace koji igraju za minimalno 15 hiljada eur mjesecno
Nikoliceva prednost je sto je dugo radio sa mladim igracima i sigurno bi tu mogo nama pomoci, a inicijalno je u startu level vise u odnosu na premijer ligu kao trener, ako ga mozemo priustiti odmah ga dovesti.
-
- Kontakt:
Mislim da bi Nikolic bio pravi potez, radio u partizanu isto ko kod nas i gori pritisak. Poznaje mentalitet i slicna liga i tereni kao u srbiji. Iza sebe ima dobre rezultate, eh vidjecemo da li je Nam i uprava ozbiljni da dovedu Nikolica.
-
- Kontakt:
Ovo sam neki dan napisao , nisam znao ime , al sam znao da je neka blizu zemlja , mislio sam Italija , kad evo Nikolic , ovo je tacno , samo su pregovori da bude sa njim jos 5 ljudi , on trazi jos 8 ljudi plus neke ljude u omladinskom pogodnu ...HeraklitMracni je napisao/la: ↑09 dec 2019, 12:08Avaz nije pogodio ni jedno ime , znam sa kim se pregovara , samo sto covjek hoce da dovede jos 8 ljudi a nasi mogu placati 5 , avaz nije ni blizu a ni ovdje nije ni blizu , zivi bili pa vidjeli ! Doci ce Englez u omladinski pogon , neko koje sa Gigsom radio , sad to ne znam ko je ...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Naravno, nesto kontam koliko bi i na tom planu znao doprinjeti Nikolic, njegove veze, poznanstva s igracima, mogao bi biti plus u pregovorima s nekim igracima. Isto tako imamo realno 10 igraca koji nemaju mjesta u FKS, samim njihovim tjeranjem, oslobodio bi se budzet. Dovest 4 stranca platit ih masno, ostalo popunit kvalitetnim bosancima i juniorima, isfiltirat sadasnji kadar, ostavit sta valja, ostalim dat papire. Zato i kad bi dosao Nikolic, morali bi mu dat vremena par godina, jer se to nista ne moze preko noci, naravno i Nam bi trebao odrijesiti kesu za te poduhvate. Sve u svemu mislim da bi dovodjenje Nikolica bio pun pogodak i nagovjestaj da imamo ozbiljne ambicije, jer nije on ni jeftin trener.
1946~
Pa on sam kad je dao onom piskaralu da objavi da mu duguju odstetu.....malo se preracunao tu takticki, nazalost ne prvi put u sezoni...kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2019, 11:03Ko je stavio Husrefu metu na celo sa objavljivanjem njegovog ugovora, koji je uzgred poslovna tajna?robertkosar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 09:52.Usref je prozivanjem Sabrine po televizijama postavio metu na njeno celo i direktno dao povoda ovim tvz navijacima da psuju i vredaju zenu. On nije ker on je jedna obicna ofucana Sarovina koja hoda bez glave i nezna na koju tv da kuka place ko pichka i da pravi nered medju navijacima.
Eto sta ja mislim o doticnom,![]()
Pravi navijaci ce brzo zaboraviti ovog egoistu, samoljubca, titiza, plachu, mutikasu i lazova :thumbdown.
Za mene je FK Sarajevo svetinja i ljubav a ne neke izmisljene legende kojima je svetinja samo lova i koji bi oca rodenog izvadili iz groba zbog suski.![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.