Sjećam se crnog špica iz Čelika ali je igrao prije deset godina ako se dobro sjećam, Jackson.Raonffa je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:51Ajayi je bio dobar u Širokom, al' se brzo vratio u Rijeku, vjerovatno ga dole nisu mogli zadržati.
Kouadio je najbolji bio u Travniku, kod kona ne znam je li i igrao uopšte, ako i jeste nije se nešto pokazao, a nije bio loš ni u Čeliku.
Kako se zvao onaj crnac u Čelika, igrao napadača, ali ne znam sada kada je to tačno bilo, ima možda i pet godina, Johnson čini mi se, nije loš igrač bio![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- kolezeljovac
- Kontakt:
On govori ja mislim na onog prije 2, 3 sezone sto je kratko igrao, pa ako me sjecanje bas dobro sluzi mislim da je to upravo Kuadio bio u Celiku... Nije to tako davno bilo, nesto na fazon Brandao-a, s tim sto je ovaj vise kao CF a ne SS...braco je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:54Sjećam se crnog špica iz Čelika ali je igrao prije deset godina ako se dobro sjećam, Jackson.Raonffa je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:51Ajayi je bio dobar u Širokom, al' se brzo vratio u Rijeku, vjerovatno ga dole nisu mogli zadržati.
Kouadio je najbolji bio u Travniku, kod kona ne znam je li i igrao uopšte, ako i jeste nije se nešto pokazao, a nije bio loš ni u Čeliku.
Kako se zvao onaj crnac u Čelika, igrao napadača, ali ne znam sada kada je to tačno bilo, ima možda i pet godina, Johnson čini mi se, nije loš igrač bio![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Eh on, znam da je nešto Jackson, Johnsonbraco je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:54Sjećam se crnog špica iz Čelika ali je igrao prije deset godina ako se dobro sjećam, Jackson.Raonffa je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:51Ajayi je bio dobar u Širokom, al' se brzo vratio u Rijeku, vjerovatno ga dole nisu mogli zadržati.
Zar ima deset godina kako je on igrao za njih jbt
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mislim da je prestar za nas.
Brko kad otme pitara, to obicno bude boom i kvalitet.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
https://www.transfermarkt.com/phil-jack ... eler/48853Raonffa je napisao/la: ↑11 dec 2019, 16:05Eh on, znam da je nešto Jackson, Johnsonbraco je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:54Sjećam se crnog špica iz Čelika ali je igrao prije deset godina ako se dobro sjećam, Jackson.Raonffa je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:51Ajayi je bio dobar u Širokom, al' se brzo vratio u Rijeku, vjerovatno ga dole nisu mogli zadržati.
Zar ima deset godina kako je on igrao za njih jbt![]()
A vidiš vrtio se još po našoj ligi poslije, zato mi je ostao u sjećanju malo bliže.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakvog smo mi tada crnca imali u ekipiRaonffa je napisao/la: ↑11 dec 2019, 16:05Eh on, znam da je nešto Jackson, Johnsonbraco je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:54Sjećam se crnog špica iz Čelika ali je igrao prije deset godina ako se dobro sjećam, Jackson.Raonffa je napisao/la: ↑11 dec 2019, 15:51Ajayi je bio dobar u Širokom, al' se brzo vratio u Rijeku, vjerovatno ga dole nisu mogli zadržati.
Zar ima deset godina kako je on igrao za njih jbt![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sad kad omladinci našeg pogona počnu da udaraju i laktaju po dječijim ligama na znanje i iskustvo učitelja Bogija 
Ovo derbi na Koševu, kada je Buba zabio za nas, a oni na kraju preokrenuli i dobili 2:1?
- kolezeljovac
- Kontakt:
April 2020...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bio
Nego mi smiješan onaj pitar..jaka Allaha mi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Smiješno mi je vidjeti imena eventualnih pojačanja o kojima se piše na forumu, neki kao da se šprdaju i na silu lupaju imenima, kakvi crni Zlatkovići, Bajrakterevići, Jamaci a pogotovo Husejinovići
Ovoj ekipi treba upgrade, igra i kvalitet da se digne na viši nivo, a ne da zadržimo trenutno ili još gore - stagniramo, u odbrani to nece biti problem jer ne može gore od trenutnog, ali hoce na ostalim pozicijama, mali Subašić je po ovome očito zamjena za A.Zeca i Zajmovića, mene je momak protiv Veleža oduševio, dijete željno igre i dokazivanja i vjerujem da će na proljece dobivati mnogo više minuta, a ovog Maksimovića iz našeg lige žele Zrinjski i Borac, momak nema veze sa nama
Ovoj ekipi treba upgrade, igra i kvalitet da se digne na viši nivo, a ne da zadržimo trenutno ili još gore - stagniramo, u odbrani to nece biti problem jer ne može gore od trenutnog, ali hoce na ostalim pozicijama, mali Subašić je po ovome očito zamjena za A.Zeca i Zajmovića, mene je momak protiv Veleža oduševio, dijete željno igre i dokazivanja i vjerujem da će na proljece dobivati mnogo više minuta, a ovog Maksimovića iz našeg lige žele Zrinjski i Borac, momak nema veze sa nama
MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mi da pojacamo odbranu i da ne bude odlazaka, mi smo na konju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 24 gosta.