Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Sad je imao sreće, ovdje je glat mogao crveni dobiti, baš ga je spucao kvalitetno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Al zveknu Rodrija laktom.
-
- Kontakt:
Cisti crveni...izgleda nije dzabe mafijas ceferin na stadionu. Kako je los ovaj spanski papan od sudije . Umire ovaj fudbal sve vise. Kofol VAR-ko za spas fudbala
pun je ovaj svijet glupana .

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Za šta služi VAR
Jel ono faul bio nad Dilaverom? Nemaju daha ni Gojak nit Moro da stignu ove lopte Citya. Jednostavno kasne na gotovo svaku. Vidi se da su ovi tri stepena vise od ove dvojce.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jest bio neoprezan kod laktanja al meni je fascinantno sto bi neki ovdje slavili da je dobio crveni karton..
-
- Kontakt:
Ni blizu faul lave. Slabo se dilavko postavio bio. Gojak vrlo los, prespor za ovaj nivo. Jos ovi citizens igraju pod rucnom to je ocigledno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ja sam mislio da ce mu dati crveni, fakat je izgledalo kao da nije bilo slucajno na ponovljenom snimku, moguce da su sudije u VAR sobi kompenzirale jer je gol City pao poslije ociglednog prekrsaja na Dilaveru.
Sto prije da ide iz Dinama bolje je za nas. Kad mu poredis godine i ligu koju igra, i neke aspiracije da nesto vise napravi u karijeri, onda nema vise sta da trazi u mrsavoj ligi.
- Beduin
- Kontakt:
Daleko defanzivnija ulogu u Dinamu trenutno, nego u repki. Ocito je da mu godi igra blize golu. Ali i vise kondicije, mozda i ovo neigranje u zadnje vrijeme da ga je dosta unazadilo u tom segmentu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovaj komentator na Areni je molio boga da Atalanta povede samo da bi Dinamo ispao iz daljnjeg evropskog takmicenja..koja mrznja
I da ode u klub koji je pri vrhu 2. Bundeslige ko sto su HSV ili Stuttgart bilo bi super za nas ili tim koji je na dnu 1. Bundeslige. Ovako ce samo nazadovati. Najgore bi bilo kad bi zavrsio ko ovaj Ademi sto se godinama vrti u Dinamu, a mladi igraci prave transfere.
nije to toliko strasno ni da ostane jos godinu u dinamu ali je strasno sto i tu cesto zavrsi na klupi.Tristan10 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 20:28I da ode u klub koji je pri vrhu 2. Bundeslige ko sto su HSV ili Stuttgart bilo bi super za nas ili tim koji je na dnu 1. Bundeslige. Ovako ce samo nazadovati. Najgore bi bilo kad bi zavrsio ko ovaj Ademi sto se godinama vrti u Dinamu, a mladi igraci prave transfere.
ademi bi davno otisao da nije 'odlezao' suspenziju.
Momak u feb puni 23 godine. i jedino ima priliku odigrati nekoliko kvalitetnih utakmica tokom godine, to su utakmice u Evropi. Pogledaj mu vrsnjake svi odlaze iz Dinama. Sledeci je Moro koji je mladi od njega. Bolje je Burnicu igrati 2. Bundesligu nego ovo.babino je napisao/la: ↑11 dec 2019, 20:31nije to toliko strasno ni da ostane jos godinu u dinamu ali je strasno sto i tu cesto zavrsi na klupi.Tristan10 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 20:28I da ode u klub koji je pri vrhu 2. Bundeslige ko sto su HSV ili Stuttgart bilo bi super za nas ili tim koji je na dnu 1. Bundeslige. Ovako ce samo nazadovati. Najgore bi bilo kad bi zavrsio ko ovaj Ademi sto se godinama vrti u Dinamu, a mladi igraci prave transfere.
ademi bi davno otisao da nije 'odlezao' suspenziju.
Kao što sam i govorio nakon 3.kola...ako Dinamo pobijedi u Zagrebu Shahtjora onda su se 99% plasirali u 1/8 LP bez obzira na poraze od Atalante i Cityija u 5.i 6. kolu...ako tada protiv Ukrajinaca kiksaju (kao sto i jesu 3:3) ispast ce iz grupe i jos tada sam govorio da ce ATALANTA dalje ici bez obzira sto je nakon 4 kola imala samo 1 bod.
Drago mi je zbog Atalante kad vec Dinamo ne moze...oni bi mogli biti ovosezonski "Ajax"
Gojak vidljiv veceras koliko je City dozvolio.
Drago mi je zbog Atalante kad vec Dinamo ne moze...oni bi mogli biti ovosezonski "Ajax"
Gojak vidljiv veceras koliko je City dozvolio.
- ASD
- Kontakt:
Kad Olmo ode, treba se i on pokupiti jer ih on sve vuče na jedan veći nivo.
Drugi razlog zbog kojeg se treba pokupiti je nedostatak velikih utakmica. HNL je realno za DInamo smiješan nivo.
Mada, mislim da će on ostati. Dinamo će prodati par zlatnih koka, ove neke prosječne igrače tipa Gojak i Dilaver će gledati da zadrže, možda čak i Hajrovića. Ne bi bilo zgodno da im ode 10-15 igrača.
Drugi razlog zbog kojeg se treba pokupiti je nedostatak velikih utakmica. HNL je realno za DInamo smiješan nivo.
Mada, mislim da će on ostati. Dinamo će prodati par zlatnih koka, ove neke prosječne igrače tipa Gojak i Dilaver će gledati da zadrže, možda čak i Hajrovića. Ne bi bilo zgodno da im ode 10-15 igrača.