Ujku ni slucajno za trenera FUJJJJJJJJJJJJJJ

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma ja ovim sa 17 postova na forumu ne vjerujem ni da smo na forumu
Keli.
skoroalen je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:23Keli.
Po meni druga najveća legenda, odmah iza Haseta. Oni su legende kluba, grada i države. Pape i Vahidin su legende sa zelenog terena.
meni je najsmješnije da niko ne spominje strancejurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:29Bas su se dali u razgovore,
Kodro, Nalic, Nikolic, Custovic,Djukic, Jovic, Sablic, Zoran Mirkovic, Varesanovic....
Ni jedan trener do sad nije kontaktiran.. Cisto da ne nagadjate. Moja bi nana rahmetli od ovoliko imena pogodila, u biti nije se jos kontaktiralo... Novinari pametni povezuju sa svim slobodnim.
Hadzic je samo sa Sablicem pricao i Custovicem, doduse i sa Rozmanom ali je on nasao vec klub, to je bilo poslije titule. Ovo ostalo sve izmisljeno..
Moj prvi pik je Custovic pa Kodro ako ne moze onda definitivno Sablic , mozda i najbolji trener od ovih pobrojanih ali eto skutorija pa mi se ne svidja.Ali ko trener najbolji od ovih sto se vrte. Nikolic i Djukic su druga dimenzija. Zoran Mirkovic bi bio ok isto. Ovo ostalo nemojte majcinog vam mlijeka.
Mlad si (nije provokacija) , Vahidin je asistirao Dzajicu za pobjedu 1:0 na evropskom prvenstvu i eliminisali Engleze svjetske prvake 1968 g. To sto nije otisao za parama u CZ i tada dominantnu, nego ostao u tada raspalom Sarajevu (znali smo se boriti za opstanak) govori o njemu kao covjeku . Vjeruj mi da Ti vise volis Zeljeznicar(a volis ga aha) sad nego on ikad . Izvini , ali ne znas , nisi suvremanik , ali nisi ni Rahmetli Haseta pa znas . ZELIMIR VIDOVIC samo ustat i spomenut . JEDAN je HASE .skoroalen je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:23Keli.
Po meni druga najveća legenda, odmah iza Haseta. Oni su legende kluba, grada i države. Pape i Vahidin su legende sa zelenog terena.
Nije se Sarajevo raspalo tada nego su nas svi uzeli na zub poslije Osminog intervjua gdje je direktno napao zvedu i srbiju. Sudije su nas sakatile redom pogotovo Maksimovic iz n sada raus i jos nekolicina iz srbijeSamozdravlje je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:36Mlad si (nije provokacija) , Vahidin je asistirao Dzajicu za pobjedu 1:0 na evropskom prvenstvu i eliminisali Engleze svjetske prvake 1968 g. To sto nije otisao za parama u CZ i tada dominantnu, nego ostao u tada raspalom Sarajevu (znali smo se boriti za opstanak) govori o njemu kao covjeku . Vjeruj mi da Ti vise volis Zeljeznicar(a volis ga aha) sad nego on ikad . Izvini , ali ne znas , nisi suvremanik , ali nisi ni Rahmetli Haseta pa znas . ZELIMIR VIDOVIC samo ustat i spomenut . JEDAN je HASE .
Ma veze namju vjeruj meni, pogledaj novineDenchi je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:34meni je najsmješnije da niko ne spominje strancejurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:29Bas su se dali u razgovore,
Kodro, Nalic, Nikolic, Custovic,Djukic, Jovic, Sablic, Zoran Mirkovic, Varesanovic....
Ni jedan trener do sad nije kontaktiran.. Cisto da ne nagadjate. Moja bi nana rahmetli od ovoliko imena pogodila, u biti nije se jos kontaktiralo... Novinari pametni povezuju sa svim slobodnim.
Hadzic je samo sa Sablicem pricao i Custovicem, doduse i sa Rozmanom ali je on nasao vec klub, to je bilo poslije titule. Ovo ostalo sve izmisljeno..
Moj prvi pik je Custovic pa Kodro ako ne moze onda definitivno Sablic , mozda i najbolji trener od ovih pobrojanih ali eto skutorija pa mi se ne svidja.Ali ko trener najbolji od ovih sto se vrte. Nikolic i Djukic su druga dimenzija. Zoran Mirkovic bi bio ok isto. Ovo ostalo nemojte majcinog vam mlijeka.![]()
Zaboravih napomenuti da je za vrijeme agresije mogao da ide gdje pozeli , ostao u Sarajevu . Da bio je trener FKS u Zenici "94 (ako se ne varam) , ali nije to posao za njega . On bi se u Listici pobio sa cijelim selom , a ne napustio teren . Bordo Gromada je Vahidin Musemic .robertkosar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:45Nije se Sarajevo raspalo tada nego su nas svi uzeli na zub poslije Osminog intervjua gdje je direktno napao zvedu i srbiju. Sudije su nas sakatile redom pogotovo Maksimovic iz n sada raus i jos nekolicina iz srbijeSamozdravlje je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:36
Mlad si (nije provokacija) , Vahidin je asistirao Dzajicu za pobjedu 1:0 na evropskom prvenstvu i eliminisali Engleze svjetske prvake 1968 g. To sto nije otisao za parama u CZ i tada dominantnu, nego ostao u tada raspalom Sarajevu (znali smo se boriti za opstanak) govori o njemu kao covjeku . Vjeruj mi da Ti vise volis Zeljeznicar(a volis ga aha) sad nego on ikad . Izvini , ali ne znas , nisi suvremanik , ali nisi ni Rahmetli Haseta pa znas . ZELIMIR VIDOVIC samo ustat i spomenut . JEDAN je HASE .![]()
Pa kad je spreman da ulozi i kad vec ima tog novca puno vise u klubu, ne vidim problem onda da izleti 15-20 milja € za Nikolica mjesecno, samim tim bi pokazo koliko ozbiljno zeli da ulaze u FKSjurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:46Ma veze namju vjeruj meni, pogledaj novineDenchi je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:34meni je najsmješnije da niko ne spominje strancejurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:29Bas su se dali u razgovore,
Moj prvi pik je Custovic pa Kodro ako ne moze onda definitivno Sablic , mozda i najbolji trener od ovih pobrojanih ali eto skutorija pa mi se ne svidja.Ali ko trener najbolji od ovih sto se vrte. Nikolic i Djukic su druga dimenzija. Zoran Mirkovic bi bio ok isto. Ovo ostalo nemojte majcinog vam mlijeka.![]()
Radio Sarajevo : Transferi / ****.ba saznaje: Marko Nikolić kandidat za trenera FK Sarajevo
sportsport : Dragan Jović jedan od ozbiljnijih kandidata za preuzimanje FK Sarajevo?
sport 1 : Da li se između njih dvojice krije ime novog trenera Sarajeva? Custovic i Nalic
sportske : Da li je Almir Turković novi trener Sarajeva
vecernji : Dean Klafurić i Goran Sablić kandidati za klupu Sarajeva
pa onda forum : Uscuplic , Varesanovic, ostaje Husref, Petrovic, Sablic,
To ti govori da veze ljudi nemaju i da se naglaba. Ono sto je izjvesno je da je puno vise novca u klubu sad nego sto je ikad bilo. To je i Husref rekao u jednom gostovanju od ovih silnih, da je Nam odlucio uloziti.
Imate dobru vodilju hoce covjek da rijesi klub iznutra, prvo smo poceli karte proizvodit sami, autobus klupski, auta personalizirana, stanovi za akademce, idu ove napredne tehnologije za treninge, sumnjam da nece bit i struka u akademiji, to je najava, nutricioniste picke materine, i sad da dovedu Jovica na to, nema logike , ne bi tjerali Husrefa. Malo treba pratiti ove male signale.
Priča o Dženanu Uščupliću i 2 trofeja je smiješna jer ni jedan trofej nije uzeo a da je vodio ekipu od početka do kraja tog takmičenja. Obični provincijalac, mahalac i nedisciplinovani neradnik koji je sam sebi dušman i po meni ne zaslužuje ni mjesto u juniorskom timu.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:40Zasto ne Dzenan Uscuplic ? Evo zasto da :
- 2x dobio priliku i 2 trofeja .
- Poznaje kvalitete mladih igraca ( a to je opredjeljenje kluba)
- I nesto jako malo bitno rodjen u Sarajevu . Neka vala jednom i neko bitan bude rodjen u Seheru .
- Trener iz vana je macak u vreci (Jesic,Jarni ..). Skupi brate , ne mozes otjerati bez milion KM .
- Uscuplic + 1-2 dobra pojacanja = neko ala Jesic (mislim na finansije ,odnosno $). Pristat ce i na 6 mj ,bez klauzule otpremnina .
Znam i zasto ne :
- nema licencu (rjesivo- pomocnik- mozda se i on dozove i upise preko pauze)
- slab mu vokabular
- cugo ili cuga (ko ne bi cugao sa Puzigacom & company)
- svi veliki treneri su bili anonimusi u startu (Portugal,Njemacka ...)
Tako je, hase na jednu stranu svi ostali na druguSamozdravlje je napisao/la: ↑11 dec 2019, 21:36Mlad si (nije provokacija) , Vahidin je asistirao Dzajicu za pobjedu 1:0 na evropskom prvenstvu i eliminisali Engleze svjetske prvake 1968 g. To sto nije otisao za parama u CZ i tada dominantnu, nego ostao u tada raspalom Sarajevu (znali smo se boriti za opstanak) govori o njemu kao covjeku . Vjeruj mi da Ti vise volis Zeljeznicar(a volis ga aha) sad nego on ikad . Izvini , ali ne znas , nisi suvremanik , ali nisi ni Rahmetli Haseta pa znas . ZELIMIR VIDOVIC samo ustat i spomenut . JEDAN je HASE .
Ok slazem se, al isto tako mislim da ovi sto se spominju Jovic i Sabljic i slicni nisu nikakav napredak u odnosu na Husrefa, ne znam za tog Custovica , od svih ovih nabrojanih i ja bi njega najradije mada s obzirom na pritisak na upravu i da se vec ovadno njegovo ime spominje custo sumnjam da ce imati hrabrosti njega dovestijurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2019, 22:04Nije Nikolicu novac presudni faktor u karijeri. On zeli voditi klub u Francuskoj, Njemackoj, Belgiji, Rusiji..
https://celebstrendnow.com/marko-nikolic-net-worth/
Covjek milioner. Pare mu uopste nisu faktor. A dat 480 000 bez poreza na trenera je budalastinja. znaci skoro milion sa premijama bonusima i jest milion. Ne treba nam u ovoj fazi razvoja takav trener. Da bi dovodio takvog trenera treba ti 5 igraca s vecom platom. Nema potrebe.
"PARTIZAN na odmoru, a Marko Nikolić u - Videotonu! Trener koji je pre samo pet dana osvojio duplu krunu sa crno-belima, ušao u istoriju kluba iz Humske 1, u sredu u podne je podneo ostavku na svoju funkciju i odlučio da ode u redove mađarskog vicešampiona za platu od 800.000 evra godišnje!Inijesta je napisao/la: ↑11 dec 2019, 22:11Ok slazem se, al isto tako mislim da ovi sto se spominju Jovic i Sabljic i slicni nisu nikakav napredak u odnosu na Husrefa, ne znam za tog Custovica , od svih ovih nabrojanih i ja bi njega najradije mada s obzirom na pritisak na upravu i da se vec ovadno njegovo ime spominje custo sumnjam da ce imati hrabrosti njega dovestijurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2019, 22:04Nije Nikolicu novac presudni faktor u karijeri. On zeli voditi klub u Francuskoj, Njemackoj, Belgiji, Rusiji..
https://celebstrendnow.com/marko-nikolic-net-worth/
Covjek milioner. Pare mu uopste nisu faktor. A dat 480 000 bez poreza na trenera je budalastinja. znaci skoro milion sa premijama bonusima i jest milion. Ne treba nam u ovoj fazi razvoja takav trener. Da bi dovodio takvog trenera treba ti 5 igraca s vecom platom. Nema potrebe.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, HordasFks, mosarajvosa83, Varijantas8 i 58 gostiju.