Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
NoName je upravu Chelsea-Totenhem je najveci i najzanimljiviji londonski derbi jer realno tu se dva kluba bore ko ce biti br.2 u Londonu jer zna se da je mjesto br.1 rezervisano za stoljecima dominantni Arsenal!
Dok sa aspekta medjusobne mrznje navijaca i kulturoloskog, religijskog, mozda cak i nacionalnog aspekta najveci derbi u Britaniji je Arsenal-Spuds, naravno uz Celtic-Rangers pa i taj Milwall-West Ham.
Dok sa aspekta medjusobne mrznje navijaca i kulturoloskog, religijskog, mozda cak i nacionalnog aspekta najveci derbi u Britaniji je Arsenal-Spuds, naravno uz Celtic-Rangers pa i taj Milwall-West Ham.
Dio Arsenala
Pa šta onda po tvom mišljenju možemo zakljuciti i da liverpul stagnira vec 20 godinaNoName je napisao/la:Chelsea je tim koji zadnjih godina niže uspjehe, kako u ligi, tako i u međunarodnim takmičenjima. U to isto vrijeme Arsenal stagnira, nekako i nije loš u prvom dijelu sezone ali kad dječica popadaju onda se zna šta slijedi. Totenham isto ide uzlaznom putanjom. Dakle, Arsenal više ne spada u velikane u Engleskoj, on je sada više stvar istorije, nešto poput QPRGunnerS je napisao/la:NoName, nemoj Bogat... Odkud Chelsea u najvećem derbiju ?! Sjevernolondonski derbi je derbi Arsenala i Tottenhama i to je najveći Londonski derbi, zato nemoj se petljat tamo gdje ti nije mjesto.
Njegov sunarodnjak Bacary Sagna, bek "topnika", s posebnim je poštovanjem uoči utakmice govorio o trenutno prvoj zvijezdi Spursa, Velšaninu Garethu Baleu (21).
Ne kapiram
Najveći londonski derbi je Arsenal-Spurs,a najveći engleski Looserpool SCUM
Očekujem pobjedu Arsenala navijam za njih da skinu CSKA i SCUM sa vrha
Ne kapiram
Najveći londonski derbi je Arsenal-Spurs,a najveći engleski Looserpool SCUM
Očekujem pobjedu Arsenala navijam za njih da skinu CSKA i SCUM sa vrha
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
najveci Londonski derbi je ovaj sad, nemaju veze titule toliko sa tim, koliko ta mrznja spudsa jer smo im uzeli mjesto u ligi 1919 godine, ta zavidnost radi uspjesnosti arsenala, popularnosti, ljudi ako izvuku remi snimaju to, preprodaju kao dvdove... Glavni rival Cska moze biti samo Fulham, iako njihovi navijaci smatraju Arsenal najvecim rivalima, oni Arsenalovim navijacima nisu ni treci najveci rival XDRomariooo je napisao/la:
Decko, ti ili si ćorav, ili nepismen ili glup, rekao sam trenutno i u zadnjoj deceniji, to su dva najjaca Londonska kluba. Pitanje tradicije i istorije je nesto drugo
- NoName
- Kontakt:
Nemojte se vi samo ljutiti na mene, arsenalovci moji, i ja volim i cijenim taj klub, a ovo što sam pisao je bilo malo zezanja, a na čiji račun to se zna
Ako se neko našao uvrijeđen neka primi moje duboko izvinjenje, posebno Gunners, kog izuzetno cijenim.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
poslije njanjanja nema kajanjaNoName je napisao/la:Nemojte se vi samo ljutiti na mene, arsenalovci moji, i ja volim i cijenim taj klub, a ovo što sam pisao je bilo malo zezanja, a na čiji račun to se znaAko se neko našao uvrijeđen neka primi moje duboko izvinjenje, posebno Gunners, kog izuzetno cijenim.
sutra 3-1
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- NoName
- Kontakt:
Bendtner obačetiri golaFaraon iz Visokog je napisao/la:poslije njanjanja nema kajanjaNoName je napisao/la:Nemojte se vi samo ljutiti na mene, arsenalovci moji, i ja volim i cijenim taj klub, a ovo što sam pisao je bilo malo zezanja, a na čiji račun to se znaAko se neko našao uvrijeđen neka primi moje duboko izvinjenje, posebno Gunners, kog izuzetno cijenim.
sutra 3-1
- NoName
- Kontakt:
Kontao sam staviti jedno 200 KM na gol Bendtnera, šta ti misliš o tome Paja? Nema šanse da takva igračina ne zabije poneki gol u najvećem derbiju Londona, ipak je to pitanje prestiža. Na muci se poznaju junaci...-Paja je napisao/la:Sutra uloziti pare na gol Van Persia!
- -Paja
- Kontakt:
Prije svega cu da pohvalim odlican izbor za avatar, bitno je da se cijeni veliki vodja Wenger, sitnice poput strijelca pogodka protiv omrazenog protivnika su nebitne. Bendy je povrijedjen pa ne vjerujem da ce uci sa klupe sutra ali znamo kakva je to klasa recimo protiv Citya udje i odma zabije sve je moguce.NoName je napisao/la:Kontao sam staviti jedno 200 KM na gol Bendtnera, šta ti misliš o tome Paja? Nema šanse da takva igračina ne zabije poneki gol u najvećem derbiju Londona, ipak je to pitanje prestiža. Na muci se poznaju junaci...-Paja je napisao/la:Sutra uloziti pare na gol Van Persia!
Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
Nije bitno što je povrijeđen, ja duboko vjerujem da on i povrijeđen može da zabije poneki gol, sve da i ne ulazi u igru. Ipak je to Bendtner.
BENDY DOMINIRA
Vođo, hvala za pohvale, ponosan sam na našeg idola
BENDY DOMINIRA
Vođo, hvala za pohvale, ponosan sam na našeg idola
Bolje da na turbe stavis, sutra Arsenal oba daju gol ko dzamija, kladiti se na rezultat je rizicno, nadam se i ocekujem da Arsenal dobije, al Totenham je blesava ekipa koja moze zahebati svakoga.NoName je napisao/la:Kontao sam staviti jedno 200 KM na gol Bendtnera, šta ti misliš o tome Paja? Nema šanse da takva igračina ne zabije poneki gol u najvećem derbiju Londona, ipak je to pitanje prestiža. Na muci se poznaju junaci...-Paja je napisao/la:Sutra uloziti pare na gol Van Persia!
Ja sam jednom lijepu lovu dobio kad sam igra da Van Persie daje prvi gol na utakmicu, i od tad mi je drag. Nekako mislim da ce utakmica protiv totenhama biti najbolja utakmice premier lige u ovoj sezoni, trebalo bi da sijeva na sve strane
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- NoName
- Kontakt:
Svaka utakmica koju igra Arsenal je najbolja, jedino bi mogla biti bolja utakmica kada bi Arsenal igrao protiv Arsenala, to bi bio neosporan dokaz dominacije. Bespredmetno je i spominjati fudbalsko umijeće i dominaciju Van Persia.
VAN PERSIE Dominira!
VAN PERSIE Dominira!
- -Paja
- Kontakt:
Podsjetimo se samo malog dijela dominacije nad inferiornim suparnikom tokom svih ovih godina pod vodstvom velikog vodje!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
Paja, ti si vođa a oni su samo poluge koji postoje u svrhu dokazivanja naše dominacije, koja je neprevaziđena. Podsjetimo se i slijedećih detalja iz naše sjajne istorije koja samo pokazuje našu vjekovnu dominaciju nad slabašnim protivnicima:-Paja je napisao/la:Podsjetimo se samo malog dijela dominacije nad inferiornim suparnikom tokom svih ovih godina pod vodstvom velikog vodje!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- NoName
- Kontakt:
Brate po dominaciji, dobro nam došao. Nadam se da vođi neće smetati što sam ti iskazao dobrodošlicu u naše ime, drago mi je da se jedan tako kvalitetan čovjek i dominantan forumaš pridružio jedinom istinskom klubu za koji vrijedi navijati i što si napokon shvatio stvarne vrijednosti u životu.Virtu4l je napisao/la:Ja od danas navijam za Arsenal.
Virtu4l dominira!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ismijali smo se(originalnost i duhovitost @Bezimenog nikada nije dolazila u pitanje), ali mislim da bi najbolje bilo da se riješim(o) ovih nekoliko bespotrebnih postova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:

Dominacija nad dominacijama!
Monolog, prije tog čišćenja pročitaj chat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.